Προς το περιεχόμενο

FTP Server - Help me please - Θα τρελαθώ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώντας να στήσω έναν FTP Server δοκίμασα τις εξής εφαρμογές :

1. Serv-U (WinXP)

2. GlobalScape Secure FTP Server (WinXP)

3. WinFTP (WinXP)

4. proftpd (Linux UBUNTU 6.06)

Έχω το Alcatel Speedtouch 530 με Otenet 384 με Windows XP SP2 σε όλα τα PC του δικτύου μου. Με όλες τις παραπάνω εφαρμογές "βλέπω" τον FTP Server μέσα από το δίκτυο μου με την τοπική ΙΡ (10.0.0.201) αλλά ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα να "δω" τον FTP Server από την εξωτερική IP. Έχω απενεργοποιήσει το Firewall των Windows XP και το Firewall του SpeedTouch αλλά δεν γίνεται τίποτα. Άνοιξα τις αντίστοιχες πόρτες (20 & 21) για το FTP και τις 60000-60003 για passive FTP. Δεν έχω καταφέρει απολύτως τίποτα.

Όποιος μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει...

Phillip Morris

Δημοσ.

Για να καταλάβω κάτι..

Προσπαθείς εσύ από την γραμμή σου, να δεις [από έξω] το ftp σου?

Αυτό δεν γίνεται.

Δώσε account σε ένα φιλαράκι σου. Έτσι θα δεις αν φαίνεται προς τα έξω το ftp σου.

Και για να δεις αν η πόρτα που το έχεις είναι ανοιχτή, πάνε εδώ: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Δημοσ.

γινεται μεσω proxy server της OTENET στον ΙΕ και αναλογη ρυθμιση στον FTP Client μπορεις να δεις με την εξωτερικη σου διευθυνση των FTP Server σου.

αλλα μην το παιδευεις φιλε μου ειναι θεμα του παροχεα τις συνδεσης η ΟΤΕΝΕΤ μπλοκαρει συμφωνα με το λινκ που δινω ολες τις πορτες για την ασφαλεια των χρηστων (μαλλον για την τσεπη τους το κανουν αλλα).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Το πρωί πήρα στο HelpDesk της Otenet και με καθοδήγησαν για το θέμα της ασφάλειας οπότε το έκανα. Βέβαια στο link που μου δίνεις λέει πως πρέπει να κάνω restart το modem κι εγώ δεν το έκανα (ακόμα).

Πάντως για το loopback το ήξερα ήδη και δοκίμαζα από λογαρισμό Dialup ή από το http://www.web2ftp.com.

Εάν μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις του proxy server και του ΙΕ θα σου ήμουν ευγνώμων. Με ενδιαφέρει πολύ.

Ευχαριστώ και πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...