Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ την βοήθειά σας

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το έξεις: όταν ανοίξω καμιά δεκάριά φακέλους που έχω κάποια αρχεία μέσα ή οτιδήποτε τέλος πάντων, μετά από αυτό το σημείο για να μου ανοίξει κάποιο φάκελο μπορεί να περιμένω και 6 έως και 10 δευτερόλεπτα!!! Για να μου ανοίξει ένα φάκελο!!! Εννοείται όταν λέω ότι όταν έχω ανοίξει δέκα φακέλους δεν εννοώ ότι τους έχω ανοικτούς ταυτόχρονα όλους άλλα μπαίνω στον ένα, βγαίνω, κάνω την δουλειά μου μετά πάω στον άλλο κ.τ.λ. ΔΕΝ είναι θέμα μνήμης μιας και έχω 448 RAM στα 133 MHZ. Και για να είμαι ποιο σαφείς έχω ένα Pentium 3 στα 733 με αρκετό άδειο σκληρό, περί τα 6 Gb και χωρίς να τρέχουν στο buckround πολλά προγράμματα για να πεις ότι μου τρώει μνήμη. Καμία ιδέα;;;;;;;<p>[ 18-12-2001: Message edited by: abeness ]</p>

Δημοσ.

Θα έλεγα μήπως έχεις βάλει Web Style View στα Folders ή Thumbnails, που ζωρίζει το σύστημα....

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by abeness:

<strong>Το πρόβλημα είναι το έξεις: όταν ανοίξω καμιά δεκάριά φακέλους που έχω κάποια αρχεία μέσα ή οτιδήποτε τέλος πάντων, μετά από αυτό το σημείο για να μου ανοίξει κάποιο φάκελο μπορεί να περιμένω και 6 έως και 10 δευτερόλεπτα!!! Για να μου ανοίξει ένα φάκελο!!! Εννοείται όταν λέω ότι όταν έχω ανοίξει δέκα φακέλους δεν εννοώ ότι τους έχω ανοικτούς ταυτόχρονα όλους άλλα μπαίνω στον ένα, βγαίνω, κάνω την δουλειά μου μετά πάω στον άλλο κ.τ.λ. ΔΕΝ είναι θέμα μνήμης μιας και έχω 448 RAM στα 133 MHZ. Και για να είμαι ποιο σαφείς έχω ένα Pentium 3 στα 733 με αρκετό άδειο σκληρό, περί τα 6 Gb και χωρίς να τρέχουν στο buckround πολλά προγράμματα για να πεις ότι μου τρώει μνήμη. Καμία ιδέα;;;;;;;<p>[ 18-12-2001: Message edited by: abeness ]</strong><hr></blockquote><p>Nαι ρε γ@μώτο, πολύ μυστήρια φάση. Μου το έκανε και σε μένα αυτό στα Win98SE αφού τα είχα εγκαταστήσει εδώ και κάτι μήνες (εσύ τι windows έχεις - αν έχεις ?). Αργεί δηλαδή να κάνει refresh στα περιεχόμενα του παραθύρου τού file explorer. Σου το κάνει και όταν πχ κάνεις delete ή copy ένα αρχείο ? Εγώ πάντως όσο κι αν έψαξα στο Δίκτυο δεν βρήκα άκρη και για να τελειώνω έβαλα τα Mourllennium ...έέέέ τα Millennium ήθελα να πω wink.gif" border="0

Μακάρι κάποιος να ξέρει κάτι γιατί και γω είμαι περίεργος..... confused.gif" border="0

Δημοσ.

Οπα μάγκες γιατί και εγώ '98SE έχω.<p>MY80$ Defrag έχω κάνει αλλά τίποτα το άλλο πώς γίνεται;;;;<p>timiman κάτι ΄γεινε αλλά τίποτα το εντιποσειακό<p>φίλε Johnnie ότι και να γίνει εγώ mourlanoum δεν βάζω sorry αλλά έχω ακούσει τόσα που....<p>Βρε μάγκες αλήθεια μιας και είμαστε εδω shortcut gia to Νew folder ξέρει κανένας;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...