blu-ray Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Παιδιά πηγαίνετε και δείτε αυο το βίντεο http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/ είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ. Πείτε μου αν πιστέυετε οτι είναι αληθινο(πιστεύω πως δεν είναι αλλα δεν παύει να είναι τρομαχτικό). Για να πάρω και τα μέτρα μου το βίντεο είναι ανω των 18
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Πιστεύω πως είναι 100% αληθινό. Μου έχει τύχει τουλάχιστον 4 φορές ενώ σηκωνόμουν απ' την τουαλέτα.
blu-ray Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Εντάξει ισως δεν είναι αλλα είναι λίγο ανατριχιαστικό....
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Αν προσέξετε, τη στιγμή που τη διαχωρίζουν ο τύπος δεν προσέχει αρκετά και στηρίζεται στιγμιαία στο δεξί του χέρι, η "κοιλιά" της πιέζεται υπερβολικά και στη συνέχεια "παλαντζάρει". Καλούτσικο.
ntountou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 όντως, μοιάζει να στηρίζεται στιγμιαία σε κάτι πλαστικό που "παλαντζάρει".. εντάξει, πρώτη εντύπωση τρομακτική, μετά όμως ψάχνεσαι να δεις που είναι το fake.. μάλλον ο kirileman έδωσε τη λύση
blu-ray Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ναι παιδιά έχετε δίκιο.Αχ αυτες οι πλαστικούρες
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δεν φτάνει που τις εμφυτεύουν στο στήθος τους, τις αποβάλλουν κ απ' την κοιλιά τους.
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Πλάκα έχουν αυτά τα βιντεάκια. Μόνο μην κάνετε το λάθος να δείτε κάτι αληθινό όπως τη γνωστή (μακάρι να σας είναι άγνωστη) σκηνή αποκεφαλισμού με μαχαίρι ενός ρώσου στρατιώτη από τσετσένο. Προς αυτόν που το μου έδειξε και τους υπόλοιπους που γεμάτοι χαρά διαδίδουν τέτοια βιντεάκια, είστε Μέγιστοι ΜΑΛΑΚΕΣ! Σόρυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Αν προσέξετε, τη στιγμή που τη διαχωρίζουν ο τύπος δεν προσέχει αρκετά και στηρίζεται στιγμιαία στο δεξί του χέρι, η "κοιλιά" της πιέζεται υπερβολικά και στη συνέχεια "παλαντζάρει". Καλούτσικο. δεν κατάλαβα την εξήγηση :-? Βασικά στα σχόλια λένε ότι πρόκειται απλά για νάνο που κουβαλάει κάποια που (πολύ απλά) δεν έχει πόδια.
laokratwr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δεν φτάνει που τις εμφυτεύουν στο στήθος τους, τις αποβάλλουν κ απ' την κοιλιά τους. δεν μας αφορουν οι συναναστροφες σου,παντως η σιλικονη ειναι μιααααα χαρα...
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 δεν μας αφορουν οι συναναστροφες σου,παντως η σιλικονη ειναι μιααααα χαρα... Φυσικά και είναι. Οτιδήποτε γίνεται εν ονόματι της ομορφιάς είναι μια χαρά. Αρκεί να είναι επιτυχημένο εν τέλει ;p
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 εννοείται ότι είναι ψέμα. αν ήταν αλήθεια θα έπρεπε να τρέχανε αίματα παντού και η κουτσή να πέθαινε. όχι να έτρεχε με τα χέρια! Μπορει τα πόδια να είναι ρομποτική και η από επάνω να είναι μια ανάπηρη. Δεν ξέρω. πάντως είναι πολύ καλό κόλπο!
Icecut Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Πολύ καλό το βιντεάκι,στάνταρ ψέμα ουτε καν οφθαλμαπάτη αλλα μια χαρά γελάσαμε..!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 εννοείται ότι είναι ψέμα. αν ήταν αλήθεια θα έπρεπε να τρέχανε αίματα παντού και η κουτσή να πέθαινε. όχι να έτρεχε με τα χέρια! Μπορει τα πόδια να είναι ρομποτική και η από επάνω να είναι μια ανάπηρη. Δεν ξέρω. πάντως είναι πολύ καλό κόλπο! χεχε. μου άρεσε η εξήγηση που έδωσες. Είναι σαν να λέω και εγώ "ε, βέβαια είναι ψέμα, γιατί δεν γίνεται να την έκοψε στη μέση με τα χέρια. Άρα είναι ψέμματα." Μα αφού υποτίθεται ότι είναι μαγικό! Εννοείτε ότι δε θα πέθαινε ή ότι δε θα τρέχαν αίματα. Δεν πάω βέβαια να υποστηρίξω ότι είναι αλήθεια. Απλά λέω ότι αυτή δε μπορεί να είναι η απάντηση σε κάποιον που πιστεύει ότι είναι μαγικό. ;-) Έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.