Προς το περιεχόμενο

Εσπασα το κινητό μου....

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάπαλα, αυτό ήταν, ναι τα κατάφερα και το σπασα. Ασ σοβαρευτούμε τώρα, σκοπεύω να αγοράσω μια νέα συσκευή και κατά προτίμηση με σύνδεση μιας και δεν έχω λεφτά για αγορά σκέτης συσκευής. Θα ήθελα να μου προτίνετε τύπο σύνδεσης σχετικά οικονομικό και συσκευές που θα μου έρθουν φθήνα στην αγορά τους, ίσως και δωρεάν.

Δημοσ.
ego ena exo na sou po min paris sont erricson........................

akoume kai den 8a to metanioseis!!!!!!!!!!!!!

emeis poy de s' akousame to metaniwsame diladi? aneksartita me to ti marka goustarei o filos, den mporw na diabazw authereta sumperasmata. to oti mporei na etyxe kati stravo se sena den anerei tous allous 1000ades ikanopoiimenous pelates, ki auto fenetai stis trelles pwliseis pou exoun kanei tilefwna opws ta t610, k700, k750 klp

Δημοσ.

Σέβομαι τις απόψεις σας αλλά δε με βοηθάτε... Δείτε τι ρώτησα και αν κάποιος ξέρει από αυτά κ έχει να προτίνει κάτι ας μου πει.

Δημοσ.
Σέβομαι τις απόψεις σας αλλά δε με βοηθάτε... Δείτε τι ρώτησα και αν κάποιος ξέρει από αυτά κ έχει να προτίνει κάτι ας μου πει.

katalabes gia pio kinito sou leo? ena pou miazei me augo....nokia.....exei bgei edo kai 3 xronia...

Δημοσ.

Οταν καταλαβεις τι πατατες ειναι τα Νοκια τοτε θα σταματησεις να μιλας.. Θες να βγαλεις τα Νοκια καλυτερα απο ολα, λογω του οτι χρησιμοποιουν το ιδιο μενου παντου? Απο κει και μονο να καταλαβεις ποσο πισω εχουν μεινει..

Δημοσ.

lipame den mporo na se boi8iso alla...

alla akoume min pareis erricson.... 5 pira kai mou bgikan kai ta 5 mapes....olo problimata....( xaraktiristika sou leo pos ayrio mou xsana stelnoun piso to w800 apo tin a8ina,giati parousiase pali problima )

to kalitero pantos einai na pas se ena magazaki kai na sou pou merika kinita...pare times kai mondela kai meta psakse gia tin kaliteri.....

Δημοσ.
Οταν καταλαβεις τι πατατες ειναι τα Νοκια τοτε θα σταματησεις να μιλας.. Θες να βγαλεις τα Νοκια καλυτερα απο ολα, λογω του οτι χρησιμοποιουν το ιδιο μενου παντου? Απο κει και μονο να καταλαβεις ποσο πισω εχουν μεινει..

den tou eipa na parei oposdipote nokia.....tou eipa na min parei ericsson

apla tou protina ena ikonomiko kinito...

Δημοσ.
edw kai 3 xronnia???? elews re gmt:-D :-D :-D :-D

oxi re einai poli kalo, apo osa exo akousi.gia na katalabeis den pernei mp3 alla iparxoun programatakia stin agora pou tou epitrepoun na diabazei....

einai gnosto to pezoyn akoma se polles "hot" diafimiseis....sigoura to exeis dei...ena mayo-aspro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...