panther_512 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Περίεργο πάντως...σε όλους τους ανθρώπους συνήθως χτυπάει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Σε αυτούς είναι μονίμως off? Eξαρτάται. Αν το μυαλό σου έχει χωθεί τελείως μέσα στο κόσμο του παιχνιδιού, τότε ακούσια μπλοκάρεις τα μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου. Εγώ το έπαθα αυτό όταν ήμουν 13-15 χρονών με το Lands of Lore 1, μόλις είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Για την εποχή του το παιχνίδι ήταν απλώς θεϊκό και το Σαββατοκύριακο που το αγόρασα έπαιξα συνολικά 40 περίπου ώρες. Δεν κοιμήθηκα παραπάνω από 4-5 ωρίτσες. Από τη καρέκλα σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα και να πιάσω τίποτα από τη κουζίνα να τρώω την ώρα που έπαιζα. Δεν ξέρω τί θα γινόταν στη πορεία αν δεν είχα το πατέρα μου, ο οποίος πήρε χαμπάρι τη κατάσταση και μου εξήγησε ήρεμα και απλά ότι άμα με ξαναδεί να κάνω έτσι θα μου σπάσει το κομπιούτερ. Το κακό ήταν ότι εγώ ξεκόλλησα και συνέχισα το παιχνίδι πλέον με λογικές ώρες, αλλά δε συνέβηκε το ίδιο με το πατέρα μου. Έβαλε το παιχνίδι για να δεί για ποιό λόγο κόλλησα τόσες ώρες και έφαγε κόλλημα αυτός! Μόλις γυρνούσε από τη δουλειά, κατευθείαν στον υπολογιστή για Lands of Lore. Ευτυχώς που κόλλησε σε ένα σημείο στο τέλος λόγο bug και το παράτησε. Από τότε δεν ξαναάγγιξε παιχνίδι.
eliask Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 xaxaxaxaxaxaxa Eides pos tin pathenoun kamia fora kai oi megaloi ;-) Kai ego efo faei ta kollimata mou re paidia alla oxi kai etsi eipame .Padou kalo na exoume metro ! ;-)
hralman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Παιδια δουλευω σε net cafe. Το τι βλεπουν τα ματακια μου εδω μεσα καλυτερα αφηστε το! Πρωτα απ'ολα, 50 χρονων ανθρωπος ερχεται με τη γυναικα και τα 2 παιδια του ολη μερα και λιωνουν στο lineage. ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Οι πιτσιρικαδες που φευγουν νωρις απο το σπιτι και καλα για σχολειο και ερχονται εδω ειναι οι περισσοτεροι. Αλλοι εμειναν ηδη στις εξετασεις και γελουσαν... λεγανε "ε και τι εγινε? του χρονου" και ανοιγανε το pc να λιωσουν στο lineage. Επειδη ειμαι και καιρο στο συγκεκριμενο μαγαζι (κανα χρονο τωρα) με τους περισσοτερους απο αυτους -τους θαμωνες- γνωριζομαστε πια και εχω καποια οικειοτητα... και οταν μου τα λενε αυτα τους τα χωνω ασχημα. Ρε πηγαιντε σπιτι σας να ανοιξετε κανα βιβλιο, πηγαιντε για κανα καφε, να χαζεψετε καμια γκομενα που περναει. Τιποτα... Καθε μερα εδω. Αληθεια προβληματιζομαι για το τι θα γινει στο μελλον που τα παιχνιδια γινονται ολο και πιο εθιστικα.
Isle Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αι στο καλο σας βρε παιδια, με κανατε να γελασω με ολες τις περιπτωσεις που αναφερατε, ακους εκει με τις πιτζαμες στο νετκαφε δυο η ωρα το πρωι. Δυο τρεις αστειες περιπτωσεις εδω ειναι καλα, στην κορεα ομως τα πραγματα δεν ειναι για γελια. Εκει ομως φταινε οι ενηλικες, που εχουν γινει ολοι τοσο κλειστοι, γενικα δεν ξερω αν ειναι οι ιδεα μου, αλλα παντα βλεπω τους ασιατες σοβαρους, να μην γελανε ποτε, πχ τους κινεζους που βλεπω εδω να ανοιγουν μαγαζια.Ε, και τι να κανουν τα παιδια εκει, βλεπουν απο την μια τον κοσμο που δεν τους δινει σημασια, οπου οι ιδιοι δεν ειναι τιποτα, οπου ολοι ειναι υπεροπτες και ψιλομυτηδες, μαφιες, παρανομιες, διαφθορα, σκοτωμοι και απο την αλλη τον κοσμο οπου ευκολα μπαινεις σε μια παρεα, σε εκτιμουν, αλληλοβοηθειεστε χωρις ανταλλαγμα, καταλαβαινετε ο ενας τον αλλον, μπορεις να ανεβεις κοινωνικη θεση και να εισαι αρχηγος, μπορεις να νικας! Εσεις τι περιμενετε να κανουν?Βλεπουν πως ειναι ο κοσμος, και λενε γαμησε τα, παιξε οσο μπορεις και δε χρειαζεται να ζησεις μετα τα τριαντα, η μπαινουν κατευθειαν στο παιχνιδι χωρις πολλη σκεψη, μακρια απο τον ματαιο τουτο κοσμο... Συγνωμμη που ποσταρα λιγο αργα, αλλα ηθελα να πω τη γνωμη μου.
gregdais Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 einai poli vlakes aftoi oi koreates... dld tora iperifanevontai gia tin malakia pou tous dernei... les kai den exei alles asxoleies o anthropos...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Κάθε τι καινούργιο όταν το ζεις σε μικρή ηλικία,είναι φυσικό να σε συνεπαίρνει και να αρχίζουν οι υπερβολές. Αυτά τα έχουμε συζητήσει σε άλλο θέμα εκτενώς όμως,μην αρχίζουμε τα ίδια. Καλό είναι βέβαια το παιδί να ξέρει να χειριστεί και τους γονείς του. Εμένα ο πατέρας μου δεν τολμάει να μου πει τίποτα γιατί ξέρει ότι θα πω στην μάνα μου για τις γκομενοδουλειές του. Η μάνα μου από την άλλη με αφήνει ήσυχο όσες ώρες θέλω,γιατί είναι κρίμα να (ξανα)κουτροβαλήσει τις σκάλες της μεζονέτας. Αυτά.
gregdais Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 popoppo ti kalosini, storgi kai sevasmos einai aftos file??
Isle Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Καλό είναι βέβαια το παιδί να ξέρει να χειριστεί και τους γονείς του.Εμένα ο πατέρας μου δεν τολμάει να μου πει τίποτα γιατί ξέρει ότι θα πω στην μάνα μου για τις γκομενοδουλειές του. Η μάνα μου από την άλλη με αφήνει ήσυχο όσες ώρες θέλω' date='γιατί είναι κρίμα να (ξανα)κουτροβαλήσει τις σκάλες της μεζονέτας. Αυτά.[/color'] Τωρα η εισαι αλλο θυμα κακης ελληνικης οικογενειας η εβαλες στο θεμα ακομα μια ενεση με humor, αν και λιγο ασχετο αυτο που ειπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.