Προς το περιεχόμενο

Easy CD Creator 5 Platinum

PrOkLiTiKoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους Insomniacs και σας παραθέτω το παρακάτω ερώτημα.

Έχω στο pc μου windows 2000 server και λόγο κάποιου προβλήματος έκανα εγκατάσταση από την αρχή.

Πήγα λοιπόν να εγκαταστήσω και το Easy CD Creator 5 Platinum και μου κάνει το εξής παράξενο,αφού ολοκληρώσει την εγκατάσταση, μου ζητάει το καθιερομένο restart.Κάνει το restart και μόλις ξεκινήσει δεν φαίνετε πουθενά ότι έχει κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα, ενώ στο program files υπάρχει το directory του.

Και ας πούμε ότι το πρόβλημα περιορίζεται στο ότι απλά δεν μου έχει δηιουργήσει εικονίδια.Το τρέχω από το Start -> Programs και ενώ ξεκινάει και διαβάζει από τον δίσκο ξαφνικά κλείνει τελείως το πρόγραμμα (Easy CD Creator 5 Platinum).

Επίσης μόλις πάω να του εγκαταστήσω το update να το κάνει 5.0.2 version μου λέει ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο καθόλου το πρόγραμμα ή ότι δεν έχω administrator privileges.Σημειωτέον ότι κάνω login σαν administrator οπότε το δεύτερο σκέλος του μυνήματος δεν ισχύει αλλά και το πρώτο πάλι δεν ισχύει εν μέρει αφού υπάρχει directory του προγράμματος στο program files.

Τέλος μία τελευταία λεπτομέρια είναι ότι πριν ξαναεγκαταστήσω τα win 2000 server είχα πάλι το ίδιο λειτουργικό και το πρόγραμμα λειτουργούσε κανονικότατα.

Αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει ας κάνει κανά reply μήπως και βρω την υγειά μου.

Επίσης έχω κάνει πολλές φορές install/uninstall αλλά πάλι τα ίδια γίνονται.<p>Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. cool.gif" border="0

Δημοσ.

Ενας φίλος μου έχει Windows 2000 ΕΝGLISH και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω οτι δεν είναι συμβατό με τα 2000. Ψάξε στη σελίδα της roxio και ίσως βρεις κάτι. Αν δε γίνει τίποτα βάλε την έκδοση 4.

Δημοσ.

Φίλε DJ XLR8 δεν νομίζω να μην είναι συμβατό γιατί αν πρόσεξες γράφω ότι πριν ξαναστήσω το μηχάνημα από την αρχή, το είχα εγκαταστήσει και έπεζε κανονικά πάλι με windows 2000 server.Θα κοιτάξω πάντως και στο site της roxio όπως μου προτείνεις και θα δείξει στην πορεία τι φτάιει τελικά.

Σε ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι αναφέρεις, Προκλητικέ, είναι γνωστό πρόβλημα του Easy CD Creator 5 με τα Win2000. Αν θυμάμαι καλά, η Roxio προτείνει να κάνεις εγκατάσταση της κανονικής έκδοσης (έκδοση 5) και να μην κάνεις restart (όπως έκανες...) αλλά να κάνεις αμέσως εγκατάσταση του update (5.02) και μετά να κάνεις restart του συστήματος.<p>Για πλήρεις οδηγίες, ρίξε μια ματιά εδώ!

Δημοσ.

Μήπως πρίν το Easy CD Creator εγκατέστησες το CD clone ή to Nero ; Το Easy CD Creator Platinum παρουσιάζει προβλήματα παρουσία αλλών αντιγραφικών software ! rolleyes.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...