Προς το περιεχόμενο

Plasma ή LCD;

Θοδωρής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαφεστατα συμφωνω με τον ακη,αλλα εγω πηρα πλασμα(!!!),γιατι ειναι πολυ πιο φτηνη,εχει αυξηθει η διαρκεια ζωης της σε 60-70000 ωρες, μου εγγυηθηκαν απο την αντιπροσωπεια της πανασονικ για 0 μηδεν καμμενα πιξελς,κ δε με ενοχλει που εχειι αναλυση 800*600.

το μονο κακο ειναι το αποτυπωμα που μπορει να αφησει το σημα ενος καναλιου αν βλεπεις πολλη ωρα το ιδιο καναλι.

(δε μου εχει συμβει,ετσι μου ειπαν)!

αλλα παιδια εδω μεσα,που ξερουν παραπανω περι τεχνολογιας, θα σε βοηθησουν στα τεχνολογικα κομματια...

Δημοσ.

Σε 42" είναι δύσκολο να βρεις LCD σε καλή τιμή. Τα πιο πολλά LCD panel κυκλοφορούν σε 37 και 40". Εννοείται ανάλυση 1366 Χ 768 (HD Ready). Δεν συζητάμε για αναλύσεις εξωτικές τύπου 1920 Χ 1080 (Full HD) όπου ακόμα έχουμε ψωμί για να πέσουν οι τιμές.

Όσον αφορά τις plasma, οι αναλύσεις στην οικονομική κατηγορία παίζουν στα 852 Χ 480, αλλά είναι και η μόνη λύση αν θες πολλές ίντσες (42") σε τιμή 1500 και κάτω. Πάνελ 1024 Χ 1024 έχει βγάλει η Hitachi αλλά πάνω απο 2000. Λογικά όσο οι Lcd ανεβάζουν ίντσες και παραγωγή οι Plasma θα συρρικνώνονται σε μεγάλες ίντσες μέχρι την εξαφάνισή τους.

Antreaslam, ουσιαστικά πρόσεχε σε video games, μην αφήνεις σταθερές εικόνες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και στα μοντέρνα panel το στίγμα "ξεπλένεται" με το να χρησιμοποιήσεις κινούμενη εικόνα για κάποιο διάστημα, θέλει μια σχετική προσοχή. Πάντως σαν το μαύρο και τα χρώματα των plasma ακόμα οι lcd θέλουν κανα δυό γενιές.

Δημοσ.

Ούτε η LG ούτε η Hitachi βγάζουν 40άρες σε LCD. Η πρώτη από τις 37 πάει στις 42, και η δεύτερη μένει στις 37. Τσέκαρε την Samsung LE40R71. Βγάζει και η Sony 40" που φοράνε πάνελ Samsung!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...