Προς το περιεχόμενο

Socket A Ένα είδος υπό εξαφάνιση!

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω AMD 2000+ socket A και θέλω να αναβαθμιστώ σε socket A όμως πάλι.Σκέφτομαι για τον 3200+.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο socket?Και μεταχειρισμένο και μη.:confused:

Δημοσ.

Markos αυτό που λες ούγεται αρκετά ενδιαφέρον.Από οτι καταλαβαίνω από αυτά που λες όμως, δεν είναι όλοι οι 2500+ ικανοί για κάτι τέτοιο.Χρειάζεται ξεκλείδωμα ο πολλαπάσιαστής?Η μέσω FSB γίνεται η δουλειά?Αν υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει....

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...

Για να έχεις τον 2000+, μάλλον έχεις το πρώτο nForce2 που είχε 333άρι bus, όχι το nForce 2 400. Και μάλλον και 333άρες μνήμες.

Οι XP 3000+ και 3200+ (με πυρήνα Barton), είχαν βγει με 400άρι bus και δεν δούλευαν σωστά ή δεν δούλευαν καθόλου στα 333άρια nForce2.

Είμαι παθώς και μαθώς, καθώς ζορίστικα αρκετά να τον βρω (στα τέλη του 2004 έτσι;) και περισσότερο να τον κάνω να δουλέψει.

Δημοσ.

Λοιπόν το σύστημα μου είναι:

AMD 2000+ socket A

Μητρική:ΜSI K7Ν Delta 2 400FSB

Mνήμες:Kingston 2x512 3200

Seagate Μπαρακούντα 7200rpm 300GB SATA

NVidia 7800GS 256Mb

Δημοσ.

Είσαι άτυχος, πούλησα πριν λίγες μέρες σε διαβόητο μέλος του forum έναν 2500+ mobile που δούλευε άνετα στα 2400MHz...

Δημοσ.

o dikos mou 2500+ den paei pano apo 2100 MHz me kamia dynami kai malista xtes kathos paleva na to kano na trexei ligo pio grigora, kati egine kai ta windows eginan corrupted kai to pc stamatise na bootarei.

Ypopsiazomai oti apo aproseksia bootara me mia mnimi psiloksekoumpoti, mpike kanonika, sto epomeno reboot pira hampari oti vlepei mono ti misi, tin evala sosa kai den ksanabootare :( Pao gia format tora kai prosefxomai na min exei katastrafei tipota

Δημοσ.

Κι ο δικός μου 2500+ (ξεκλείδωτος, 31ης βδομάδας), πηγαίνει απευθείας στα 3200+, αλλά χρειάζεται λίγο ρεύμα παραπάνω (ενω του κολλητού μου, πάει χωρίς ρεύμα)...

Η βλακειούλα είναι ότι δεν την παλεύει 1:1, οπότε πηγαίνοντας ασύγχρονα χάνω το όποιο performance gain...

Δημοσ.
Για να έχεις τον 2000+, μάλλον έχεις το πρώτο nForce2 που είχε 333άρι bus, όχι το nForce 2 400. Και μάλλον και 333άρες μνήμες.

Δε θυμάμαι καμία version του nforce2 να μην τρέχει με fsb 400άρι. Για του λόγου το αληθές είχα το θρυλικό 8RDA+ rev 1.0 (απο τα πρώτα mobo με nforce στην Ελλάδα, αγορασμένο με preorder απο overclockers.co.uk. Να φανταστείς έβαζα την Ti4400 και έτρεμα διότι δεν ξέραμε απο που προέρχεται το sudden death αυτών των καρτών (ύστερα μάθαμε ότι το αυτάκι ενός ram clip ξεκώλαγε ένα cmd απο την vga :S). Ε μια χαρά μου έτρεχε στα 215Mhz σε 1:1 με τις μνήμες (Corsair PC3500 αν θυμάμαι καλά)

edit: Μελαγχόλησα. Μάλλον θα κάνω κάποιο ποστ στη Γενική Συζήτηση για τέως πορωμένους ocers, να θυμηθούμε τα παλιά....

Δημοσ.

Μα το πρώτο nForce 2 είχε Bus 333, όπως άλλωστε και οι XP που είχαν βγει μαζί του. Για αυτό και βγήκε μετά το nForce 2 400, για να υποστηρίξει τους Barton, που είχαν 400άρι FSB.

Δημοσ.
Μα το πρώτο nForce 2 είχε Bus 333, όπως άλλωστε και οι XP που είχαν βγει μαζί του. Για αυτό και βγήκε μετά το nForce 2 400, για να υποστηρίξει τους Barton, που είχαν 400άρι FSB.

Επίσημα ναι, εγώ το έτρεχα με αρκετά πάνω από 400...

Δημοσ.

telika den eftaigan i mnimes... Apla piga to fsb 400 kai to malakismeno mobo mou (Asus A7V8X-X) den diairei to fsb dia 6 (paei mexri 5) etsi pige syxnotita 40 MHz sto systima kai mou ekane corrupt ton disko :S

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...