Hlapatsas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Πριν από λίγους μήνες αγόρασα την προσφορά της Ηοl για 1 χρόνο ADSL.Πρόσφατα όμως κάτι πήραν τα αυτιά μου ότι το Μοντεμ μετά την λήξη του συμβολαίου επιστέφεται στην Ηοl.Aν γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα θα ήταν πολύ χρήσιμο.
giankyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Aληθεύει αυτό που λές. Είναι και στους όρους που υπέγραψές! Το modem το μισθώνεις, δεν στο χαρίζουν.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Γι αυτό άλλωστε δίνουν καλούτσικα μοντεμ -ρούτερ ένα σωρό χρήσιμα καλώδια και όχι μόνο το Crypto F200 (ηλιθιο μοντεμ) και το φίλτρο για το τηλέφωνο.
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ναι,αληθευει. ο εξοπλισμος ειναι δικος τους,οχι δικος μας.
skullman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Υπάρχει όμως η επιλογή να μην χρεωθείς για τον εξοπλισμό αυτόν και να αγοράσεις δικό σου.
giankyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Γι αυτό άλλωστε δίνουν καλούτσικα μοντεμ -ρούτερ ένα σωρό χρήσιμα καλώδια και όχι μόνο το Crypto F200 (ηλιθιο μοντεμ) και το φίλτρο για το τηλέφωνο. Δεν θέλω να πιστέψω πως με το καλούτσικα μοντεμ ενοείς τα netroute2, γιατί εμένα αυτό μου έχουν δώσει.. Υπάρχει όμως η επιλογή να μην χρεωθείς για τον εξοπλισμό αυτόν και να αγοράσεις δικό σου. Φυσικά. Η χρέωση για τη μίσθωση του εξοπλισμού είναι γύρω στα ?4,5 το μήνα.
oldnew Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δεν θέλω να πιστέψω πως με το καλούτσικα μοντεμ ενοείς τα netroute2' date=' γιατί εμένα αυτό μου έχουν δώσει.. Φυσικά. Η χρέωση για τη μίσθωση του εξοπλισμού είναι γύρω στα ?4,5 το μήνα.[/quote'] Ti enoeite 4.5 eyro to mhna? Tha plhrosoyme kai ala lefta kapia stigmh ektos apo oso plhrosame to paketo 6+6????
schumacher_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλά, κανείς δε διαβάζει τους όρους που υπογράφει...?
giankyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ti enoeite 4.5 eyro to mhna? Tha plhrosoyme kai ala lefta kapia stigmh ektos apo oso plhrosame to paketo 6+6???? Εγώ όταν αγόρασα το πακέτο δεν είχε 6+6. Πλήρωσα τον πρώτο μήνα στο κατάστημα που παρέλαβα τον εξοπλισμό και μετά κάθε μήνα ξεχωριστό λογαριασμό. Στον λογαριασμό αναγράφεται και το ποσό που πληρώνω για τον εξοπλισμό. Προφανώς όσοι αγοράζουν πακέτο "6+6 όλα πληρωμένα", είναι όλα πληρωμένα για 12 μήνες :twisted:
worldcitizen Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Φυσικά πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο 1,5 μήνα πριν λήξει η συνδρομή σου για να τους πληροφορήσεις ότι δεν θες να την συνεχίσεις, αλλίως πάει +1 χρόνο...
amartolos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 kai bebaia o eksoplismos einai daneikos opws kai me tin prosfora tou connex me to modem router.sti hol ean synexiseis meta ton 12mina apo ta lefta pou tha plirwneis to mina ta 4euros peripou einai gia to modem. gi'ayto kai to miniaio pagio einai ligo anebasmeno apo tis alles etaireies st 26euros.
AMWN_RA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 kai bebaia o eksoplismos einai daneikos opws kai me tin prosfora tou connex me to modem router.sti hol ean synexiseis meta ton 12mina apo ta lefta pou tha plirwneis to mina ta 4euros peripou einai gia to modem. gi'ayto kai to miniaio pagio einai ligo anebasmeno apo tis alles etaireies st 26euros. to conex file mou meta to 12 mhno einai to modem diko sou...... diabase ligo kalitera tous orous tis simbaseis an exei conex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.