Kandinsky Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της Εβδομάδας των Παθών του υποφαινόμενου, η εκπομπή «Είμαι ένας άσωτος, ξετσίπωτος, ξεκάλτσωτος», αφιερώνει : «Στο καφενείο, έχουνε δυό μήνες, να τον δουν, με την καλή του έχουν άλλο τόσο να βρεθούν, καιρός περνάει, σπίτι δεν πατάει, λες να ταξιδεύει διαρκώς, άλλος ένας άσωτος υιός......» Σφάξτε το μόσχο το σιτευτό. Ο άσωτος υιός ξαναγύρισε, ήταν νεκρός και ξαναζεί, ήταν χαμένος και βρέθηκε! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά : - Το σουπερμοδεράτορα που με εξεδίωξε απʼ τον Οίκο του Θεού, διότι μου έδειξε τον αυστηρό δρόμο της μετάνοιας και της περισυλλογής. Πολύ σωστά, δεν μπορεί κάθε απρόσωπο τσογλάνι που παρανοϊκά νομίζει ότι χρησιμοποιώντας το όνομα γνωστού ζωγράφου γίνεται κάποιος, να καθυβρίζει τους χρήστες χαρακτηρίζοντας τους με την βαρύτατην ύβριν «παπαρολόγος», πόσο μάλλον όταν είναι τέτοιοι. Η τιμωρία μου ήταν λοιπόν δίκαιη και ακόμη δικαιότερη ήταν η ειρωνία προς το πρόσωπο μου ειδικά όταν δεν μπορούσα να μπω μέσα για να τη δω. - Τον webmaster που εσκυψε πάνω απʼ το πρόβλημα μου και έδωκε άμεση απάντηση την οποία περιέργως δεν έλαβα. Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Σας ντρόπιασα, ντρόπιασα το φόρουμ, ένα φόρουμ που ούτε κακεντρέχειες, ούτε χαρακτηρισμοί υπάρχουν. Είμαι ένα άθλιο και ελεεινό ανθρωποειδές, ο χαμένος κρίκος μεταξύ ερπετού και δίποδου, ένα βρωμερό παράσιτο. Ίσως και ν' αυτοκτονήσω σήμερα, τόση είναι η στενοχώρια μου. Γυναίκα, παράγγειλε 300 σουβλάκια και φώναξε και τις φίλες σου, θα αναπαραστήσουμε το "La Grande Bouffe". ΥΓ Αν τυχόν και τα πούμε σε μία εβδομάδα πάλι, ή σε ενα μήνα, ή απλώς δεν τα ξαναπούμε, αυτό θα σημαίνει ή ότι με μπέρδεψαν με τον Παλαιοκώστα, ή....... ΥΓ2 Πραγματικά ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για την εξαφάνιση μου.
blueviper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Με ρίγη συγκίνησης και κροκοδείλια δάκρυα υποδέχομαι το μαύρο πρόβατο του forum, που πάλεψε σα Διγενής για να αντιμετωπίσει τις βουλές της μοίρας και το άτεγκτο πρόσωπο του απαρτχάιντ. Τα στίφη του εχθρού έπεσαν πάνω σου με ανείπωτη μανία και ξέσκισαν τη ροδαλή σου σάρκα... Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε! ...και καλώς μας βρήκες και πάλι...
yiah Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ισως η εξορια να ηταν λιγο βαρια τιμωρια, αλλα την πεσατε (οχι μονο εσυ) λιγο ασχημα στον χρηστη που ανοιξε ενα θεμα με τα chain letter τον πιασατε απο τα μουτρα!! εστω και εντελως βλακεια να ηταν αυτο που εγραψε μη ξεχναμε οτι ολοι εχουμε δικαιωμα σε αυτη!! (και τη τεμπελια) καλως ηρθες ! χεχε τι εκανες αυτη τη βδομαδα;;
blueviper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ισως η εξορια να ηταν λιγο βαρια τιμωρια, αλλα την πεσατε (οχι μονο εσυ) λιγο ασχημα στον χρηστη που ανοιξε ενα θεμα με τα chain letter Να σου πω την αλήθεια, στη δική μου συνείδηση η αναπαραγωγή ενός chain mail συνιστά έγκλημα ολκής...φυσικά δεν είναι η δική μου συνείδηση που "τρέχει" το παρόν forum, αλλά, αν ήταν στα χέρια μου, πιθανότατα θα τον έριχνα στα αποδυτήρια της Ghana μετά το παιχνίδι με τους Μαφιόζο Ιταλιάνιο με φανέλα των τελευταίων και μάσκα του διαιτητή της αναμέτρησης. :twisted: Όπως και να έχει, φαντάζομαι πως το παρόν thread θα αποτελέσει και πάλι ορμητήριο αγάπης και σύμπνοιας μεταξύ των μελών. Ελάτε ν' αγκαλιαστούμε όλοι μαζί και να ξεπλύνουμε τις αμαρτίες μας, πριν συλληφθεί και πάλι ο μιαρός Kandinsky στο φορουμικό μας κήπο της Γεσθημανής.
LL_NEO Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Βασικά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε γίνει ban. Απο κει και πέρα, πόσο παράλογο θα σου φανεί ρε φίλε μου να το παρόν τόπικ γίνει lock και φας άλλη μια βδομάδα ban επειδή παραβίασες για άλλη μια φορά όρους του forum. Δε συμφωνώ σχεδόν σε τίποτα μαζί σου, αλλά σέβομαι τον λόγο σου, διότι φανερώνει σκεπτόμενο άτομο. Αλλά εδώ είσαι λάθος. Και άλλοι έχουμε φάει ban (μεταξύ αυτών και εγώ) αλλά δε γυρίσαμε πίσω να κάνουμε ειρωνικά post.
nmtray2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Να σου πω την αλήθεια' date=' στη δική μου συνείδηση η αναπαραγωγή ενός chain mail συνιστά έγκλημα ολκής.. Βεβαια. Οπως και η δολοφονια. Κι εγω πιστευω οτι ηταν κομματακι αδικο το μπαν αλλα εδω τα παραλες. (οχι οτι μου πεφτει λογος για το μπαν)
blueviper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Αν υποψιαστώ πως μπορεί να έχεις και δίκιο, δε ξέρω αν θα καταφέρω να ζήσω με τις τύψεις που θα με βαραίνουν για την εξόντωση ήδη 2 τέτοιων χρηστών από την αρχή του χρόνου...και νόμιζα πως επιτελώ και κοινωνικό έργο!
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ωστόσο είναι λίγο άκυρο να εξαντλείται όλη η αυστηρότητα σε έναν από τους ποιοτικότερους πόστερ του μπλα μπλα. Και εγώ εξεπλάγην. Vote_for_φάουλ ++.
bandito Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της Εβδομάδας των Παθών του υποφαινόμενου' date=' η εκπομπή «Είμαι ένας άσωτος, ξετσίπωτος, ξεκάλτσωτος», αφιερώνει : .... [/quote'] Θα συνιστούσα φυτικές ίνες και δαμάσκηνα
ChrisAce Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 [..]Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά : - Το σουπερμοδεράτορα που με εξεδίωξε απʼ τον Οίκο του Θεού' date=' διότι μου έδειξε τον αυστηρό δρόμο της μετάνοιας και της περισυλλογής. Πολύ σωστά, δεν μπορεί κάθε απρόσωπο τσογλάνι που παρανοϊκά νομίζει ότι χρησιμοποιώντας το όνομα γνωστού ζωγράφου γίνεται κάποιος, να καθυβρίζει τους χρήστες χαρακτηρίζοντας τους με την βαρύτατην ύβριν «παπαρολόγος», πόσο μάλλον όταν είναι τέτοιοι. Η τιμωρία μου ήταν λοιπόν δίκαιη και ακόμη δικαιότερη ήταν η ειρωνία προς το πρόσωπο μου ειδικά όταν δεν μπορούσα να μπω μέσα για να τη δω. [...'] Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Με κάνεις και ντρέπομαι.. :oops: Όποτε με χρειαστείς πάλι εδώ δίπλα θα είμαι..σφύρα και θα σε ακούσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.