Προς το περιεχόμενο

Blue Screen of Fun !

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sysinternals BlueScreen Screen Saver (43kb)

Σιγουρα ολοι θα εχουμε ερθει αντιμετωποι μια ή πολυ περισσοτερες φορες με τις περιβοητες Blue Screen Of Death των Windows, το γνωστο αποτελεσμα οτο λειτουργικο του Βασιλακη, οταν οποιαδηποτε αιτια το στειλει αδιαβαστο :mrgreen:

Η Sysinternals εχει βγαλει εδω και καιρο αυτο το screen saver το οποιο εξομοιωνει την διαδικασια συλλογης στοιχειων που κανουν τα Windows οταν κρασαρουν και παραγει ενα αποτελεσμα απολυτα πειστικο που θα κολλαγε ακομα και experts οταν ερθουν ανυποψιαστοι αντιμετωποι με αυτο.

To ξεθαψα σημερα παλι, που μου ηρθε να κανω πλακα στον αδερφο μου και ηταν ετοιμος να πατησει το reset μολις το ειδε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει BOUGAS απο την αρχη να εχω μερικα screenshots, αλλα απευθειας δε γινοταν-δοκιμασα διαφορους τροπους. Τα εκανα τελικα πλαγιως μεσα απο VMWare και πηρα screenshots απο τα κανονικα Windows...

To Screen Saver αυτο κανει rotate ανα 15 δευτερολεπτα, στη πρωτη φαση του σου πεταει μια μπλε οθονη οπως παρακατω:

sys7mp.gif

μετα σου κανει ενα εικονικο reboot οπως παρακατω με την γνωστη μπαρα των Windows να κινειται κανονικα...

boot0ir.gif

και μολις "φορτωσει" παλι τα ιδια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

irp5uv.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...