loupis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Καλησπερα Εχει παρει κανεις μηπως το HAUPPAUGE WINTV HVR-900 HYBRID USB 2.0 STICK DVB-T & ANALOGUE TV http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702019 να μας πει εντυπωσεις? Το θελω για desktop pc (οχι για Laptop) αλλα δε ξερω πως τα παει με την ποιοτητα εικοναςς... Ευχαριστώ
loupis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ΚαλησπεραΕχει παρει κανεις μηπως το HAUPPAUGE WINTV HVR-900 HYBRID USB 2.0 STICK DVB-T & ANALOGUE TV http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702019 να μας πει εντυπωσεις? Το θελω για desktop pc (οχι για Laptop) αλλα δε ξερω πως τα παει με την ποιοτητα εικοναςς... Ευχαριστώ τελικα το αγορασα και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες και στα αναλογικα και στα ψηφιακά καναλια. αν καπιος θελει πρισσοτερες πληροφοριες ας μου πει ευχαριστω
apaixtos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 gia dwse file mou plirofories!!!thelw gia laptop kati analogo.dwse stoixeia gia piotita eikones-hxou-egrafi apo tv k.t.l..me service pack 1 leitourgei?dwse osa stoixeia mporeis:)
loupis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 gia dwse file mou plirofories!!!thelw gia laptop kati analogo.dwse stoixeia gia piotita eikones-hxou-egrafi apo tv k.t.l..me service pack 1 leitourgei?dwse osa stoixeia mporeis:) λοιπον καλημερα καταρχην 8-) Το εγκατεστησα στο desktop και η εγκατασταση δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα. Εγω εχω SP2, με SP1 δεν το δοκιμασα. Η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ καλή,πολύ καλύτερη από την παλαιότερη PCI καρτα που ειχα, αλλα και καλυτερη από αυτήν που πιστευα. Μονο του βρηκε 31 αναλογικά κανάλια και τα 4 ψηφιακά που έχουμε στη Λάρισα. Σε 19αρα CRT η ποιότητα είναι όπως της κανονικής TV. Βιαστικά που το κοιταξα λίγο τo capture, η ποιότητα μου φανηκε αρκετά καλή. Μειονεκτηματα. 1. Καταναλώνει αρκετά περισσότερα sources από την παλιότερη κάρτα (Εχω P4 3.4 με 1 GB RAM) 2. Έχει ενα μικρό διάστημα μαυρης οθόνης όταν αλλάζεις καναλια το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο αν αλλάζεις σε ψηφιακό. Βεβαια αυτό συνηθίζεται αλλά δεν το ειχε καθολου η παλιοτερη καρτα οποτε το παρατηρησα. Οτι αλλο προκύψει ... εδώ ειμαστε...
kinitos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 vasika gia forito kalitera se pcmci giati i usb doulevi sto 50% peripou ton epeksergasti
loupis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 vasika gia forito kalitera se pcmci giati i usb doulevi sto 50% peripou ton epeksergasti ναι σ'αυτο εχεις δικιο αλλα αν εχεις και pc ειναι πολυ βολικό και μικρό και μεταφερεται πανευκολα... ειδικα αν εχεις περισσότερα από δυο.. εχεις τηλεοραση παντου
Kombatant Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Kai ti akribws 8a kaneis me ton epe3ergasth enw blepeis thleorash sto laptop, wste na se empodizei to opoio CPU utlilzation?
Centaur79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 την εχεις συνδέσει με καποια κεραία ή πιάνει απο μόνη της?
Dr_Slump Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εγώ παράγγιλα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702285
loupis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 την εχεις συνδέσει με καποια κεραία ή πιάνει απο μόνη της? λοιπον καλημερα. την εχω συνδεσει με την κανονικη κεραια του σπιτιου με την οποία ειναι συνδεδεμενη και η κανονικη τηλεοραση. Βεβαια εχει και μια μικρη εσωτερικη κεραια μαλλον για τα ψηφιακα καναλια, αλλα δεν τη δοκιμασα καθολου διοτι με την εξωτερικη πιανει τελεια και τα αναλογικα και τα ψηφιακα. Στο capture εχει 4 επιλογες VCD, SVCD, DVD και mpeg1 Στο snapshot μεγιστη αναλυση εχει 1600Χ1200 στη διαθεση σας
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 vasika gia forito kalitera se pcmci giati i usb doulevi sto 50% peripou ton epeksergasti Den isxyei auto pou les. H usb to poly 4-5 % na soy trwei apo ton epeksergasth, akoma k se 1ghz pc ^^ Megas mythos auto me tis Usb.
dpolal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Den isxyei auto pou les. H usb to poly 4-5 % na soy trwei apo ton epeksergasth, akoma k se 1ghz pc ^^ Megas mythos auto me tis Usb. Kαλά φίλε... Για δοκίμασε να βάλεις usb modem ISDN Crypto σε παλιό μηχάνημα και έλα να μου πεις μετά για το 4-5%... :evil:
loupis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Kαλά φίλε...Για δοκίμασε να βάλεις usb modem ISDN Crypto σε παλιό μηχάνημα και έλα να μου πεις μετά για το 4-5%... :evil: Για του λόγου της καταναλωσης πορων το αληθες με καμια δεκαρια παραθυρα ανοιγμενα δειτε αυτο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.