apopetro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 για τα Cd tayo yuiden professional ultra και για τα dvd της ίδιας εταιρείας τα ANA.TAY0033 : TAIYO YUDEN DVD+R BLUE 8X SPINDLE 100 JAPAN MADE για να σας εξηγήσω εγώ χρειάζομαι πάρα πολύ καλά Cd για μουσική και dvd φτηνά και μέτρια ποιότητα σας ευχαριστώ πολύ
blu-ray Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Κοιτα ερώτηση δεν εχει γίνει αλλα υποθέτω οτι θέλει να μας ρωτήσει για το αν τα tayo yuden είναι καλά. Εγω αυτα χρησιμοποιώ και πιστεύω οτι είναι απο τα καλύτερα(τα original ειδικά τα that's)...
apopetro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 θέλω να ρωτήσω αν αυτά που χρησιμοποιώ είναι καλά και αν μπορείτε να μου προτείνεται και εσεις κάποια. υπενθυμίζω για να σας εξηγήσω εγώ χρειάζομαι πάρα πολύ καλά Cd για μουσική και dvd φτηνά και μέτρια ποιότητα σας ευχαριστώ πολύ
nautilus7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Νομίζω ότι οι αρχικές σου επιλογές είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι. Βέβαια, DVD TY και μέτρια ποιότητα δεν πάνε μαζί, αλλά τα συγκεκριμένα είναι απ' τα "χειρότερα" της ΤΥ και πολύ οικονομικά, οπότε θα σου είναι ότι πρέπει.
mi26 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 να ρωτησω κατι και εγω πανω σε αυτο το θεμα και για την συγκεκριμενη μαρκα DVD. DVD+R TAIYO YUDEN CERAMIC DVD+R TAIYO YUDEN GOLD Ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2 και γιατι υπαρχει διαφορα στην τιμη τους;;περιπου 10 λεπτα ποιο ακριβα τα CERAMIC. Σε γνωστο καταστημα ηλεκτρονικων αγορων υπαρχει η διαφορα στην τιμη... Γιατι;; Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.