Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πλαισιο της "καθενας το μακρυ του το κοντο του" κουβεντας.

Παρε παραδειγμα το νανισμο. Κακως αλλα θα πουμε "για δες ο Χ θα φτασει ως ενηλικας το ενα μετρο ενω οι γονεις του εχουνε φυσιολογικο υψος. Μα και ο νανισμος ειναι της φυσης, δεν ειναι κατι τεχνητο. Επισης ειναι μειοψηφια, η περισσοτεροι ανθρωποι γυρω μας δεν ειναι κατω απο 1,30.

Α, και κανεις μας δεν μισει αυτους του ανθρωπους, μονο περιπτωσαρες τετοιων ανθρωπων υπαρχουνε που ουτως η αλλως η πλειοψηφια δεν την αντιμετωπιζει σοβαρα.

Αν το παιδι μου γεννιοτανε με νανισμο, θα το μισουσα; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Αν ομως (ξερω χαζη υποθεση) πηγαινα να υιοθετησω και μου ελεγαν οτι εχω να διαλεξω αναμεσα σε δυο παιδακια το ενα μαθαινα οτι δεν θα ξεπερνουσε ποτε τα 80 εκατοστα, ενω το αλλο οχι τολμω να παραδεχτω για να μην το παιζω μητερα τερεζα οτι το πρωτο για να με κερδισει, θα επρεπε να προσπαθησει -παραπανω

Επαναλαμβανω, θα επρεπε να ημουνα ψυχοπαθης για να τους μισω ετσι στα ξεκουδουνα. Καλα να ειναι οι ανθρωποι.

Η ζωη δεν ειναι ασπρο-μαυρο, εχει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ αποχρωσεις του γκριζου

Ειναι πχ σα να σε ρωταει καποιος αν μισεις τους Τουρκους; πειραζει ουτε να τους μισω ουτε να τους θεωρω αδελφια; ο,τι και τους καναδους ή τους Βελγους. Δεν με απασχολει! Πρεπει σωνει και καλα να διαλεξω μερια; ουφ!

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να είσαι καλά. Το θέμα έχει ερευνηθεί ήδη εξονυχιστικά και καταληκτικά συμπεράσματα υπάρχουνε. Αυτά που διάβασες. Ήτανε λίγο αόριστο αυτό που είπες και θέλησα να το ξεκαθαρίσω.

Οι επιστήμονες έχουνε ήδη καταλήξει στο θέμα. Δεν βρίσκουνε καμιά διαφορά κι όσο καλό η κακό μπορεί να είναι ένα στρέιτ ζευγάρι άλλο τόσο καλό η κακό μπορεί να είναι γκέι. Ουδεμία διαφορά δεν βρήκανε.

Οχι ακριβως.Η ΑΡΑ εχει τα συμπερασματα τα οποια ισχυουν λιγοτερο απο μια δεκαετια,απο τοτε δλδ που επιτρεπονται οι υιοθεσιες στις ελαχιστες χωρες παγκοσμιως.Αρα καταληκτικα συμπερασματα απο την πλευρα της Ψυχολογικης ερευνας δεν υπαρχουν.Στην Ψυχολογια χρειαζομαστε καλοσχεδιασμενη ερευνα σε βαθος χρονου ωστε να μπορεσουμε να καταληξουμε σε αξιοπιστα αποτελεσματα.Αυτο που μπορουμε να πουμε ομως ειναι οτι ενθαρυντικα αποτελεσματα φαινεται να υπαρχουν.

Ως παραδειγμα να αναφερω τις ερευνες για την καταργηση της ομοφυλοφιλιας ως διαταραχη το οποιο μας πηρε στην Ψυχολογια 70 χρονια καλοσχεδιασμενης ερευνας.

παιδοψυχιατρους, τους παιδοψυχολόγους κοκ κι αυτοί έχουνε ήυδη αποφανθεί.

οχι, δεν εχουμε αποφανθει καταληκτικα απλα εχουμε καποια αρχικα στοιχεια απο τις ελαχιστες χωρες παγκοσμιως κ για περιορισμενο χρονικο διαστημα.Δεν κανουμε ετσι Ψυχολογικη ερευνα.Τοσο η ΑΡΑ οσο κ ο BPS αναφερουν αυτα τα αποτελεσματα στο πλαισιο της συμφωνημενης ενεργης πολιτικης των Ψυχολογικων συλλογων παγκοσμιως για την καταπολεμηση του στιγματος κ της ομοφοβιας που αντιμετωπιζουν συχνα οι ομοφυλοφιλοι. Δες παραπανω τι λεω.

Δημοσ.
Αρα καταληγω οτι για περιπτωσαρες η gay υιοθεσια δεν θα επρεπε να απαγορευεται αλλα νομιζω οτι εχουνε προταιροτητα ετεροφυλα ζευγαρια που οντως στην ζωη σταθηκανε ατυχοι και το λενε κι οι ιδιοι.

Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω τοποθέτηση. Συνήθως γίνεται η εκβιαστική σύγκριση ανάμεσα σε περιπτώσεις ακατάλληλων ετερόφυλων οικογενειών με θέματα κακοποίησης ή διαβίωση σε ιδρύματα μπροστά στα οποία ένα "πολιτισμένο" gay ζευγάρι φαντάζει μάνα εξ'ουρανού. Θεωρώ πως ιδανικό περιβάλλων να μεγαλώνει ένα παιδί είναι σε μια οικογένεια με πατέρα και μητέρα. Από εκεί και πέρα απλά διαλέγουμε the lesser of two evils. Δεν ακούστηκε ακριβώς πολιτικά ορθό αυτό, εννοώ από εκεί και πέρα κάνουμε εκπτώσεις. Δεν πιστεύω ούτε πως οι gay γονείς θα μεγαλώσουν gay παιδιά, ούτε πως κατ'ανάγκη θα δράσουν αρνητικά στην ψυχολογία ή γενικά στην διατροφή του. Αν και δεν πρέπει να απαγορεύεται η υιοθεσία από gay ζευγάρι δεν πρέπει να είναι ανταγωνιστικό ενός ετερόφυλου ζευγαριού με τα ίδια προσόντα. Είμαι της γνώμης πως δεν είναι σωστό να κάνουμε πειράματα με τις ζωές κάποιων απλά για να ταιριάξουν στο life style κάποιων άλλων. Θα μου πείτε το να είναι gay κάποιος δεν είναι απλά life style γιατί δεν είναι επιλογή, σεβαστό, αλλά το να θέλει ένα gay ζευγάρι να παίξει την οικογένεια είναι.

@alexis4u

τα παιδιά τρώνε ξύλο στο σχολείο για λιγότερους σημαντικούς λόγους

οπότε φαντάσου τι έχει να γίνει όταν έρθει ο μπαμπάς... και ο άλλος μπαμπάς να ρωτήσουν για το παιδί στο σχολείο. δηλαδή σοβαρά τώρα και ξύλο να μην φάει, σίγουρα στο ελληνικό δημόσιο γυμνάσιο αν γίνει αυτό θα το αντιμετωπίζουν το παιδί διαφορετικά από εκεί και μετά οι γύρω του και αυτό θα έχει επίπτωση στην ψυχική υγεία του. η εναλλακτική είναι το παιδί να μεγαλώσει σε προστατευτική φουσκάλα

Τα παιδιά είναι πηλός για πλάσιμο και ο τρόπος που ένα παιδάκι θα αντιμετωπίσει οτιδήποτε διαφορετικό που παρεκκλίνει απο τον... κανόνα (κανόνας για το είναι φυσιολογικό, τεσπα) έχει άμεση σχέση με την παιδεία που θα λάβει απο το σπιτι. την οικογένεια και απο το σχολείο.

Ένα παιδί λειτουργεί με βάση την ψυχολογία του όχλου πολύ περισσότερο από έναν ενήλικο. Ακόμα και να το μορφώσουμε θα μάθει πως αυτοί που αποκλείουν από τον κανόνα συνήθως έχουν γενετικό υστέρημα. τα υπέρβαρα παιδιά έχουν αργό μεταβολισμό, τα παιδιά με γυαλιά έχουν γονείς με γυαλιά κοκ. Θα καταλάβει πως το παιδί με 4 μυωπία δεν πάει για πιλότος, θα πει κάποιος μα μπορεί να κάνει laser και να έχει τέλεια όραση, αλλά πάλι τότε κάνουμε εκπτώσεις.

Η πολιτεία που λές θα πρεπει να αντιμετωπίσει ΙΣΟΤΙΜΑ τα ζευγάρια

θα αναλωθώ πάλι σε τετριμμένο παράδειγμα, αλλά χάρη "ΙΣΟΤΙΜΑΣ" ποιος από τους δύο γονείς στο gay ζευγάρι θα θηλάσει ? Το παιδί δεν θα πεθάνει φυσικά θα πει κάποιος από γάλα σκόνη αλλά πάλι κάνουμε εκπτώσεις σε σχέση με το ιδανικό

Συγκεκριμένα έχουνε βρεί σε μερικές απο τις πρώτες έρευνες που έχουνε γίνει ότι το ομοφυλοφυλικό σέξ έχει έμμεσες εξελικτικές επιπτώσεις στο dna των ζώων και κατά αυτόν τον τρόπο επηρεάζει την φυσική επιλογή και την ενίσχυση κοινωνικών δεσμών.

Να τις ακούσω.

Πριν μερικά εκατ χρόνια πιο πρίν τα πρώτα προκαρυωτικά είδη δεν χρειαζότανε καν δύο φυλα για να αναπαραχθούνε,. Η εξέλιξη αργότερα ανέπτυξε το αναπαραγωγκό σύστημα προφανώς για να είναι πιο εύκολη η διαιώνιση του γενετικού υλικού σε πολύπλοκες μορφές ζωής.Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι αυτοτελής σκοπός του σέξ είναι η αναπαραγωγή η ότι φτιαχτήκαμε μόνο για να αναπαραγόμαστε.

Με αυτή τι λογική ακριβώς αυτό σημαίνει

Σε μερικά εκατ χρόνια απο τώρα μπορεί να μην υπάρχουεν μονο δύο (βιολογικά) φύλα και να μην χρειάζεται κάν να γίνεται σέξ για την μεταβίβαση του γενετικού υλικού στην επόμενη γενιά.

Σε μερικά εκατ χρόνια η γιαγιά μου θα έχει ροδάκια

επειδή το υπερανέλυσα, να πάω στο ζούμι. Κάτι τέτοιο] συμβαίνει και στον άνθρωπο.

Αυθαίρετος παραλληλισμός

Προφανώς αυτό ενισχύει τους κοινωικούς δεσμούς, ελέγχει την πλυθησμιακή έκρηξη

προφανώς μας δουλεύεις, το ότι αρπακτικά ζώα μεγαλώνουν με τις μητέρες τους δεν σημαίνει τίποτα, μεταφράζεις αυθαίρετα μηχανισμούς επιβίωσης σε κοινωνικούς δεσμούς και μιλάς για πληθυσμιακό έλεγχο σε είδη που πάντα είχαν θέμα επιβίωσης

ΑΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διότι παρατηρείται στην φύση.

οι συμπεριφορές στα παραδείγματα που έδωσες έχουν να κάνουν με θέματα επιβίωσης και δεν αφορούν μικρή μερίδα των πληθυσμών αλλά γενικά το είδος.

και ο κανιβαλισμός φυσικό φαινόμενο είναι

νοτ ρεαλλυ

ετεροκανονικό εβραιοχριστιανικό σύστημα παιδείας

όχι που θα αφήναμε τους εβραίους απέξω !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είμαι της γνώμης πως δεν είναι σωστό να κάνουμε πειράματα με τις ζωές κάποιων απλά για να ταιριάξουν στο life style κάποιων άλλων. Θα μου πείτε το να είναι gay κάποιος δεν είναι απλά life style γιατί δεν είναι επιλογή, σεβαστό, αλλά το να θέλει ένα gay ζευγάρι να παίξει την οικογένεια είναι.

Δεν ξερω αν εχουμε καποιο αλλο ομοφυλοφιλο μελος να βρισκεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ στη διαδικασια υιοθεσιας,επειδη ομως τυγχανει να βρισκομαι εγω κ ο συντροφος μου θα σου πω πως συμφωνω στην λογικη σου ως προς το σημειο που λες οτι δεν ειναι σωστο να κανουμε ελαφρα την καρδια πειραματα.Ομως η κοινωνια πρεπει να προχωρησει κ φανταζομαι εκει ερχεται ο παραγοντας της γενναιας πολιτικης που πλεον επιτρεπει σε συγκεκριμενες χωρες την υιοθεσια.Αρα ναι,χωρις καταληκτικα συμπερασματα αυτο φανταζει ως πειραμα απο την μια αλλα κοινωνικη αναγκαιοτητα απο την αλλη.

Απο εκει κ περα η ορολογια σου για το θελει να ''παιξει'' ενα ομοφυλο ζευγαρι την οικογενεια φρονω πως ειναι ατυχης.Οπως ατυχη κ καποια αλλα σχολια σου που περιστρεφονται γυρω απο την φυσιολογικοτητα η οχι του ομοφυλοφιλου σεξουαλικου προσανατολισμου.Η θεση της Ψυχολογιας για αυτο το ζητημα ειναι πλεον αρκετα καθαρη κ βασισμενη σε καλα σχεδιασμενη Ψυχολογικη ερευνα κ ως επαγγελματια Ψυχολογο ανεξαρτητα απο την ομοφυλοφιλη σεξουαλικοτητα μου με καλυπτει.

Απο την αλλη στο θεμα της υιοθεσιας,αν κ ως ομοφυλοφιλος αντρας σαφως κ θα ηθελα ηδη να τελειωνει το ζητημα κ να πιστευω πως ολα καλα,ως ενεργος επαγγελματιας ψυχικης υγειας θα σου πω πως ακομα δεν ειμαι πεπεισμενος για τις αναπτυξιακες επιπτωσεις που μπορει να εχουν παιδια ομοφυλοφιλων γονεων κυριως λογο της νεοτητας του ολου εγχειρηματος παγκοσμιως κ λογο πολυ συγκεκριμενων ιδιαιτεροτητων που εμφανιζει το θεμα.

Οπως κ να εχει το ζητημα αυτο με φερνει σε ιδιαιτερα δυσκολη θεση οφειλω να ομολογησω μιας κ παραλληλα ειμαι ενεργα μεσα στην διαδικασια υιοθεσιας.Φυσικα επειδη δεν ειμαι μονος σε ολο αυτο το εγχειρημα πρεπει να απαντησω κ στις αναγκες ενος αλλου ανθρωπου κ προχωραω σε συμβιβασμο αν κ οπως τονισα ακομα δεν εχω πεισθει για την ουσιαστικη ψυχοκοινωνικη προσαρμογη των παιδιων ομοφυλοφιλων γονεων.

Επεξ/σία από Τοξοβολος_UK
Δημοσ.

Απο εκει κ περα η ορολογια σου για το θελει να ''παιξει'' ενα ομοφυλο ζευγαρι την οικογενεια φρονω πως ειναι ατυχης.Οπως ατυχη κ καποια αλλα σχολια σου που περιστρεφονται γυρω απο την φυσιολογικοτητα η οχι του ομοφυλοφιλου σεξουαλικου προσανατολισμου.Η θεση της Ψυχολογιας για αυτο το ζητημα ειναι πλεον αρκετα καθαρη κ βασισμενη σε καλα σχεδιασμενη Ψυχολογικη ερευνα κ ως επαγγελματια Ψυχολογο ανεξαρτητα απο την ομοφυλοφιλη σεξουαλικοτητα μου με καλυπτει.

Μπορεί να βρίσκεις την ορολογία μου ατυχής αλλά δεν ήταν κατά τύχη. Τα σχόλια μου που έχουν να κάνουν με τη "φυσιολογικοτητα" του ομόφυλου προσανατολισμού απαντάν στις θεωρίες που τον κατατάσσουν σαν αναπόσπαστο γρανάζι στον αναπαραγωγικό μηχανισμό του ανθρώπου. "Παίζει" την οικογένεια γιατί δεν βλέπω πως φτιάχτηκε για αυτόν το ρόλο.

Δημοσ.

RedPanda, θες να εξηγήσεις μία γιατί οι "εκπτώσεις" είναι κάτι το κατακριτέο; Γιατί έτσι όπως τα λες για τα γάλατα σκόνη και τις επεμβάσεις μυωπίας, σε κόβω να γενοκτονείς παραπληγικούς και να καις θερμοκοιτίδες.

Δημοσ.

Τα σχόλια μου που έχουν να κάνουν με τη "φυσιολογικοτητα" του ομόφυλου προσανατολισμού απαντάν στις θεωρίες που τον κατατάσσουν σαν αναπόσπαστο γρανάζι στον αναπαραγωγικό μηχανισμό του ανθρώπου. "Παίζει" την οικογένεια γιατί δεν βλέπω πως φτιάχτηκε για αυτόν το ρόλο.

Ο προσδιορισμος της φυσιολογικοτητας (χωρις εισαγωγικα) του ανθρωπινου σεξουαλικου προσανατολισμου πεφτει αποκλειστικα within the remit της επιστημης της Ψυχολογιας.Δεν γνωριζω σε ποιες θεωριες αναφερεσαι αλλα επι του πρακτεου η φυσιολογικοτητα του ομοφυλοφιλου σεξουαλικου προσανατολισμου στους ανθρωπους εχει απαντηθει πειραματικα κ καταληκτικα απο την καθ υλην αρμοδια επιστημη.Αυτο ειναι αδιαφιλονικητο επιστημονικο κεκτημενο.

Οι προσωπικες σου αποψεις για το εαν ''παιζει'' το ρολο η οχι της οικογενειας ενα γκευ ζευγαρι ειναι θεμιτες.Εξαλλου διαλογος γινεται εδω.

Δημοσ.

Βασικά δεν αμφιβάλλω ότι δυο γκέτσιδες ή δυο λεσβίδες θα μπορούσαν να μεγαλώσουν το παιδί φυσιολογικά και με αγάπη και να του προσφέρουν αγαθά κλπ κλπ, αλλά από το γεγονός και μόνο ότι θα μαθαινόταν στο σχολείο και θα είχε μόνιμη καζούρα και bullying (πως στον Μπέο την μεταφράζουμε αυτή τη λέξη; :confused: ) 12 χρόνια στο δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, για κάτι που το ίδιο δεν επέλεξε, αλλά μια κοινωνική υπηρεσία που θέλησε να «εκσυγχρονιστεί» στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος το βρίσκω τελείως ακατάλληλο. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι είναι πολύ πιθανό να καταστρέψετε άθελα σας τον ψυχικό κόσμο ενός παιδιού, παρόλη την καλή σας διάθεση;

Κύριοι και κυριές στο κρεβάτι σας κάντε ό,τι τραβάει ο κώλος σας και παντρευτείτε αν θέλετε και κληρονομήστε τον συζυγάτο και την συζυγάτα σας, αλλά μην το παρατραβάτε. Δεν είναι καλό ούτε για σας και ούτε για τους άλλους που θέλετε να σας αποδεχτούν.

Δεν θα μιλήσω ούτε για ηθικές, ούτε για θρησκείες, ούτε για δνα ούτε τίποτα από αυτά. Και ούτε πιστεύω ότι ένα παιδί που δεν έχει κλίση προς την ομοφυλοφιλία θα γίνει κατ' ανάγκην ομοφυλόφιλο αν μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον. Αν ειναι να γίνει γκομενιάρης, θα γίνει γκομενιάρης. Αν είναι να γίνει -γλέντης ή -μπαράς, θα γίνει. Και αυτό είναι γραμμένο στα γονίδιά του από τη στιγμή που γεννιέται και δεν αλλάζει.

Αλλά το γεγονός και μόνο ότι η καζούρα που θα τρώει το παιδί στο σχολείο (γιατί το οτι θα μαθευτεί είναι το μόνο σίγουρο) και τα συμπλέγματα που θα αποκτήσει το ίδιο (γιατί να μην έχω και 'γω μαμά ή γιατί να μην έχω και 'γω μπαμπά σαν όλα τα παιδάκια) θα το τραυματίσει τόσο άσχημα που είναι πολύ πιθανό (ως σίγουρο κατά τη γνώμη μου) ότι το παιδί αυτό στο τέλος θα μισήσει περισσότερο τους ομοφυλόφιλους που θα θεωρεί υπεύθυνους για ό,τι θα έχει τραβήξει από τους συμμαθητές του, για 'μένα είναι αρκετό για να είμαι κάθετα (ή 90° ή π/2) αντίθετος. Και στο τέλος χαμένοι θα βγείτε εσείς οι ίδιοι που θελήσατε να κάνετε κάτι που είναι φύσει αδύνατο, αν όχι βιολογικά, τουλάχιστον συναισθηματικά ή ψυχικά ή κοινωνικά ή όπως θέλετε πείτε το. Αυτά.

Και τώρα κορίτσια πίσω στα κρεβάτια σας.

Δημοσ.

Βασικά δεν αμφιβάλλω ότι δυο γκέτσιδες ή δυο λεσβίδες θα μπορούσαν να μεγαλώσουν το παιδί φυσιολογικά και με αγάπη και να του προσφέρουν αγαθά κλπ κλπ, αλλά από το γεγονός και μόνο ότι θα μαθαινόταν στο σχολείο και θα είχε μόνιμη καζούρα και bullying (πως στον Μπέο την μεταφράζουμε αυτή τη λέξη; :confused: ) 12 χρόνια στο δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, για κάτι που το ίδιο δεν επέλεξε, αλλά μια κοινωνική υπηρεσία που θέλησε να «εκσυγχρονιστεί» στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος το βρίσκω τελείως ακατάλληλο. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι είναι πολύ πιθανό να καταστρέψετε άθελα σας τον ψυχικό κόσμο ενός παιδιού, παρόλη την καλή σας διάθεση;

Κύριοι και κυριές στο κρεβάτι σας κάντε ό,τι τραβάει ο κώλος σας και παντρευτείτε αν θέλετε και κληρονομήστε τον συζυγάτο και την συζυγάτα σας, αλλά μην το παρατραβάτε. Δεν είναι καλό ούτε για σας και ούτε για τους άλλους που θέλετε να σας αποδεχτούν.

Δεν θα μιλήσω ούτε για ηθικές, ούτε για θρησκείες, ούτε για δνα ούτε τίποτα από αυτά. Και ούτε πιστεύω ότι ένα παιδί που δεν έχει κλίση προς την ομοφυλοφιλία θα γίνει κατ' ανάγκην ομοφυλόφιλο αν μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον. Αν ειναι να γίνει γκομενιάρης, θα γίνει γκομενιάρης. Αν είναι να γίνει -γλέντης ή -μπαράς, θα γίνει. Και αυτό είναι γραμμένο στα γονίδιά του από τη στιγμή που γεννιέται και δεν αλλάζει.

Αλλά το γεγονός και μόνο ότι η καζούρα που θα τρώει το παιδί στο σχολείο (γιατί το οτι θα μαθευτεί είναι το μόνο σίγουρο) και τα συμπλέγματα που θα αποκτήσει το ίδιο (γιατί να μην έχω και 'γω μαμά ή γιατί να μην έχω και 'γω μπαμπά σαν όλα τα παιδάκια) θα το τραυματίσει τόσο άσχημα που είναι πολύ πιθανό (ως σίγουρο κατά τη γνώμη μου) ότι το παιδί αυτό στο τέλος θα μισήσει περισσότερο τους ομοφυλόφιλους που θα θεωρεί υπεύθυνους για ό,τι θα έχει τραβήξει από τους συμμαθητές του, για 'μένα είναι αρκετό για να είμαι κάθετα (ή 90° ή π/2) αντίθετος. Και στο τέλος χαμένοι θα βγείτε εσείς οι ίδιοι που θελήσατε να κάνετε κάτι που είναι φύσει αδύνατο, αν όχι βιολογικά, τουλάχιστον συναισθηματικά ή ψυχικά ή κοινωνικά ή όπως θέλετε πείτε το. Αυτά.

Και τώρα κορίτσια πίσω στα κρεβάτια σας.

Σε γενικες γραμμες οι προβληματισμοι σου ειναι κατανοητοι κ σε αρκετα σημεια συμφωνω.Φυσικα ακροβατεις λιγο ως προς το ''φυσει αδυνατο'' κυριως ως προς το ψυχικα κ συναισθηματικα.

Απο την στιγμη που το θεμα με αφορα προσωπικα κ μαλιστα καθε αλλο απο θεωριτικα θα σου πω οτι οσα λες για τις ενδεχομενες αναπτυξιακες δυσκολιες κατα την διαρκεια της παιδικης/εφηβικης ηλικιας ειναι παραγοντες που σκεφτομαι κ γω πολυ σοβαρα.Σαφως ομως εξαρταται για ποιες κοινωνιες μιλαμε.Εχω την αισθηση οτι στην Ελλαδα σιγουρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα κ ο βαθμος ωριμοτητας της κοινωνιας αν θες μαλλον δεν ειναι ο αναλογος αλλων αναπτυγμενων χωρων.

Οπως κ να εχει επιμενω οτι περαν των προσωπικων μου ευχων να μην υπαρχουν σοβαρες επιπλοκες στην αναπτυξιακη πορεια ενος παιδιου ,οφειλουμε να αναμεινουμε τα αποτελεσματα πιο ολοκληρωμενων καλοσχεδιασμενων ερευνων παγκοσμιως σε βαθος χρονου.Προς το παρον τασσομαι μαζι σου στο βαθμο των ανησυχιων που εκφραζεις (η οπως εγω τις μεταφραζω για εμενα)για τους συγκεκριμενους πολυ λεπτους λογους που αναφερεις, μεχρι νεοτερας φυσικα ...

ΥΓ.Ομως ασε τα γκετσιδες ,μπαραδες κτλ σε σοβαρη συζητηση ρε συ.Στο χιουμορακι μαζι σου κ γω αλλα σε πιο σοβαρη συζητηση δεν καθεται καλα

Δημοσ.
Εχω την αισθηση οτι στην Ελλαδα σιγουρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα κ ο βαθμος ωριμοτητας της κοινωνιας αν θες μαλλον δεν ειναι ο αναλογος αλλων αναπτυγμενων χωρων.

Βασικά δε μένω Ελλάδα. Εκεί μεγάλωσα, αλλά και 'δω στα 'ξωτερικά δεν βλέπω και πολύ μεγάλη διαφορά σε κάποια κοινωνικά θέματα. Να μη σου πω ότι σε μερικά οι Έλληνες είναι και πιο ανοιχτόμυαλοι, (πχ αμβλώσεις ένα παράδειγμα που μου 'ρχεται τώρα.)

ΥΓ.Ομως ασε τα γκετσιδες ,μπαραδες κτλ σε σοβαρη συζητηση ρε συ.Στο χιουμορακι μαζι σου κ γω αλλα σε πιο σοβαρη συζητηση δεν καθεται καλα

Στη ζωή τίποτα δεν είναι σοβαρό. Ούτε καν ο θάνατος.

Η μόνη περίπτωση που ήμουν σωβρακός και προβλεπόμενος ήταν στον στρατό που βαρούσα προσοχή στο διοικητή γιατί εκεί έπεφτε Φ. (Αλλά κι αυτόν τον έφτιαξα στο τέλος. Λεπτομέρειες δεν λέω γιατί δεν κάνει. B) )

Εγω πιστευω 2 μαμαδες.4 βυζακια να βαζεις στο στομα σου:)

Ασε που οταν μεγαλωσεις,να σκανε οι 40αρες λεσβιες φιλες τις μανας σου στο σπιτι σου να φιλιουνται...δεν νομιζω να σε χαλασε,θασουνα τρομερα δημοφιλης στα αλλα αγορακια,ολοι θα θελανε να ερθουν επισκεψη σπιτι σου

It's so not...

FatLesbians.png

Δημοσ.

Στη ζωή τίποτα δεν είναι σοβαρό. Ούτε καν ο θάνατος. Η μόνη περίπτωση που ήμουν σωβρακός και προβλεπόμενος ήταν στον στρατό που βαρούσα προσοχή στο διοικητή γιατί εκεί έπεφτε Φ.

Εδω θα τα χαλασουμε.Δεδομενου οτι το name calling απεναντι στους ομοφυλοφιλους υποθαλπτει ομοφοβικες πρακτικες κ για πολυ συγκεκριμενους λογους οπως το ευαισθητο του συγκεκριμενου γκρουπ τοτε σε σοβαρη συζητηση δεν το περναω στο ντουκου.Στο χιουμορακι δεν εχω θεμα

Δημοσ.

Εδω θα τα χαλασουμε.Δεδομενου οτι το name calling απεναντι στους ομοφυλοφιλους υποθαλπτει ομοφοβικες πρακτικες κ για πολυ συγκεκριμενους λογους οπως το ευαισθητο του συγκεκριμενου γκρουπ τοτε σε σοβαρη συζητηση δεν το περναω στο ντουκου.Στο χιουμορακι δεν εχω θεμα

Τότε θα πρέπει να λύσουμε τις διαφορές μας με ξιφομαχία! :mrgreen: :lol:

Δημοσ.

Σε προκαλω λοιπον!Αν κ οφειλω να σε προειδοποιησω οτι εχω πολυ μυτερο ''ξιφος'' :mrgreen:

Sharper Than a Katana?

Δεν θα με νικήσεις round eye. Γιατί εγώ είμαι νίντζα :ph34r:

samurai.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...