Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μιλαω ειδικα για εσενα αλλα για αποψεις που εχουν ειπωθει στην συζητηση. Δεν σε βλεπω καν, δεν ξερω ποιος εισαι αρα ειδικα εσυ πχ δεν μπορω να ξερω τι ατομο εισαι η τι αποψεις εχεις.

αφου δεν απευθυνεσαι σε μενα καλο ειναι να αποφεύγονται εκφράσεις του στυλ "Νορμαλ εννοει οπως το εννοειτε εσεις " οπως εγραψες αφου εκανες παραθεση ενα ποστ μου.

το να αποφευγεις να απαντησεις με επιχειρηματα οπως "μιλαω πολυ πολυπλοκα και εσυ απλοικα", "δεν με καταλαβαινουν εδω μεσα" ,"δε σε βλεπω καν" κλπ είναι λίγο αστειο.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αφου δεν απευθυνεσαι σε μενα καλο ειναι να αποφεύγονται εκφράσεις του στυλ "Νορμαλ εννοει οπως το εννοειτε εσεις " οπως εγραψες αφου εκανες παραθεση ενα ποστ μου.

το να αποφευγεις να απαντησεις με επιχειρηματα οπως "μιλαω πολυ πολυπλοκα και εσυ απλοικα", "δεν με καταλαβαινουν εδω μεσα" ,"δε σε βλεπω καν" κλπ είναι λίγο αστειο.

Επειδη ακριβως δεν σε βλεπω και μπρει να εισαι οτιδηποτε ως και γκει,πχ που μπορει να ηθελε να πει κατι αλλο και τον παρεξηγησα αλλα ν< ειναι πιο φιλελευθερος απο εμενα και επειδη δεν σε βλεπω μπορει να νομιζω οτι εισαι παπας δεν μπορω να ξερω σιγουρα οτι ανηκεις στο εσεις. Μπορει να μην ανηκεις και να μην το βλεπω. Παντως υπαρχει αυτη η αποψη στο φορουμ, εσυ αρνεισαι οτι την εχεις ξερεις καλυτερα.Αρα απευθυνομαι σε αλλους οχι σε εσενα.

Παλι το αστειο ειναι θεμα χιουμορ,εγω μπορει να θεωρω αστειο καποιον που προσπαθει να δημιουργησει αντιπαραθεση απο εκει που δεν υπαρχει.Τελικα ποια ειναι η αποψη σου για το θεμα;Και δεν ειπα κατι προσβλητικα απλα θεωρω οτι θετεις το θεμα σε πιο απλοικο επιπεδο απο οτι πρεπει .Μου λες πχ οτι εγω δεν ειναι νορμαλ μια οικογενεια που δερνει τα παιδια της.Ωρταια τι ειναι το νορμαλ;Αλλο ειναι για εσενα αλλο για εμενα αλλο για τον αλλο.Αυτο προσπαθω να σου πω.Τωρα αν εσυ το πηρες αλλιως.Αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι και ολη η συζητηση.Ποιος οριζει ποιο ειναι τιο σωστο για ενα παιδι..αλλη αποψη εχω εγω,αλλη εσυ αλλη η θεια μου η Κατινα.Οτι ολοι εμεις βεβαια δεν ειμαστε ειδικοι ειναι αλλο θεμα.Υπαρχουν και παιδοψυχιατροι και παιδοψυχολογοι που ασχολουνται με το θεμα.Αλλα παλι και να οπει ο παιδοψυχιατρος και να πει οτι το σωστο για τα παιδια ειναι αυτο μπορει να ερθει ο χ η ο ψ και να πει να πει οτι αυτο δεν ειναι νορμαλ για εμενα.Αρα τι ειναι το νορμαλ;

Μεγάλο δίκιο. Το ακούσαμε κι αυτό. Ένηγουεη.

Δεν με χαλαει ,μπορει εγω να ειμαι το σπασικλακι που υπεραναλυω και εσεις να ειστε οι σωστοι. Και τι εγινε;

Δημοσ.

Σου ειπα δεν μπορω να ξερω τι ειναι το νορμαλ για εσενα και γενικα για εσας που εχετε την αποψη οτι ο,τι γονεις να ειναι ειναι καλυτεροι απο ομοφυλοφιλους. Καποιος αλλος μποορει να θεωρει το ξυλο στα παιδια αποδεκτο.Εχω συναντησει και αυτη την αποψη οτι λιγο ξυλο ειναι και τι εγινε..δεν μπορω να ξερω πως οριζεις το νορμαλ γιατι το νορμαλ το δικο σου ειναι πολυ διαφορετικο απο το δικο σου. Δεν ξερω πως σκεφτεσαι.

πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα στην αλληλεπιδραση με τους ανθρωπους

Δημοσ.

πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα στην αλληλεπιδραση με τους ανθρωπους

Κοιτα αυτη η τυπου μαγκια που υπαρχει στην Ελλαδα , λιγο καφριλα και λιγο 1920 τυπου εμενα δεν μου αρεσει και δεν το θεωρω νορμαλ να εχουν 2 αντρες ενα παιδι μανιτσα να πουμ' γιατι ετσι ρε μανιτσα να πουμ΄και αν εχεις αντιθετη αποψη εισαι απροσαρμοστο μανιτσα να πουμ΄' προφανως δεν μου αρεσει και το κοβω συριζα. Ειναι θεμα διαλογου παντα..

Δημοσ.

Κοιτα αυτη η τυπου μαγκια που υπαρχει στην Ελλαδα , λιγο καφριλα και λιγο 1920 τυπου εμενα δεν μου αρεσει και δεν το θεωρω νορμαλ να εχουν 2 αντρες ενα παιδι μανιτσα να πουμ' γιατι ετσι ρε μανιτσα να πουμ΄και αν εχεις αντιθετη αποψη εισαι απροσαρμοστο μανιτσα να πουμ΄' προφανως δεν μου αρεσει και το κοβω συριζα. Ειναι θεμα διαλογου παντα..

δεν αναφερθηκα σε αυτο

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι είναι καλύτερη μια οικογένεια που πέφτει ξύλο, από μία οικογένεια ομοφυλόφιλων; Τίποτα από τα δύο δεν είναι φυσιολογικό. Δε καταλαβαίνω καν γιατί μπήκε αυτό το θέμα μέσα, όλοι μιλούσαμε για κανονικές οικογένειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...