Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το θέμα της υϊοθεσίας δεν θα έπρεπε καν να γίνεται συζήτηση. Για γάμο σαφώς και έχουν κάθε δικαίωμα και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά το να εξαναγκάζουν ένα παιδί να μεγαλώσει με μη φυσιολογική οικογένεια, για μένα είναι out of question.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το θέμα της υϊοθεσίας δεν θα έπρεπε καν να γίνεται συζήτηση. Για γάμο σαφώς και έχουν κάθε δικαίωμα και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά το να εξαναγκάζουν ένα παιδί να μεγαλώσει με μη φυσιολογική οικογένεια, για μένα είναι out of question.

ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπορεί να είναι πολύ πιο φυσιολογικό από μια κατά τα άλλα νορμάλ οικογένεια όπου ασκήται καθημερινά βία.

Δημοσ.

Ενας σκυλος με τρια ποδια μπορει να ειναι πιο γρηγορος απο τους πιο πολλους σκυλους με 4 ποδια.Ποιος τον εμποδιζει να μπορει να τρεξει; Aυτο που ειπες ειναι και ρατσιστικο. Whats your point?

Δημοσ.

ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπορεί να είναι πολύ πιο φυσιολογικό από μια κατά τα άλλα νορμάλ οικογένεια όπου ασκήται καθημερινά βία.

τότε απλά δεν είναι νορμάλ οικογένεια.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω. Ένας βίαιος άνθρωπος πρέπει να είναι και ετεροφυλόφιλος?

Δηλαδή σε οικογένεια με ομοφυλόφιλους γονείς αποκλείεται να υπάρχει ενδοοικογενειακή βία?

Και αν δεν αποκλείεται, γιατί το χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα?

Δημοσ.

νορμάλ οικογένεια όπου ασκήται καθημερινά βία.

υπαρχει καποιο λογικό σφάλμα στη φραση ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

Kaθολου δεν υπαρχει αντιφαση στην φραση.Νορμαλ εννοει οπως το εννοειται εσεις .Ενας πατερας, μια μητερα. Αλλα τι ειναι νορμαλ; Και ποιος ειπε οτι ολες οι νορμαλ οικογενειες αποτελουνται απο σωστους γονεις; Ποιος οριζει τι ειναι το σωστο και τι ειναι το νορμαλ; Αλλο ειναι για εσενα , αλλο για εμενα .

Νορμαλ για εσενα μπορει να ειναι μια οικογενεια που ειναι τελειως φυσιολογικη αλλα μπορει να δουλευει μερα νυχτα ο μπαμπας και η μαμα και τα παιδια να μεγαλωνουν μονα η με την γιαγια. Αυτη ειναι νορμαλ οικογενεια με μη σωστους γονεις για εμενα. Καποιος αλλος μπορει να θεωρει αυτουτς τους γονεις πιο σωστους απο 2 ομοφυλοφιλους που μπορει να νοιαζονται και να φροντιζουν τα παιδια τους γιατι ειναι αντρας και γυναικα και οχι 2 γυναικες η 2 αντρες. Γιατι πρεπει να συμνφωνω μαζι του ;

Δημοσ.

Kaθολου δεν υπαρχει αντιφαση στην φραση.Νορμαλ εννοει οπως το εννοειται εσεις .Ενας πατερας, μια μητερα.

Ποιοι ειμαστε εμεις; η κοπελα αποκαλει νορμαλ μια μια οικογενεια που χτυπανε τα παιδια της, εσενα δεν σου προκαλει εντυπωση αυτο;εξακολουθείς να μη βλέπεις αντίφαση;

απο που εβγαλες το συμπερασμα ότι εγω θεωρώ την ομοφυλοφυλία μη φυσιολογική; μια χαρα νορμάλ θεωρώ ενα ομοφυλοφυλο ζευγαρι.

Δημοσ.

Ποιοι ειμαστε εμεις; η κοπελα αποκαλει νορμαλ μια μια οικογενεια που χτυπανε τα παιδια της, εσενα δεν σου προκαλει εντυπωση αυτο;εξακολουθείς να μη βλέπεις αντίφαση;

απο που εβγαλες το συμπερασμα ότι εγω θεωρώ την ομοφυλοφυλία μη φυσιολογική; μια χαρα νορμάλ θεωρώ ενα ομοφυλοφυλο ζευγαρι.

Σου ειπα δεν μπορω να ξερω τι ειναι το νορμαλ για εσενα και γενικα για εσας που εχετε την αποψη οτι ο,τι γονεις να ειναι ειναι καλυτεροι απο ομοφυλοφιλους. Καποιος αλλος μποορει να θεωρει το ξυλο στα παιδια αποδεκτο.Εχω συναντησει και αυτη την αποψη οτι λιγο ξυλο ειναι και τι εγινε..δεν μπορω να ξερω πως οριζεις το νορμαλ γιατι το νορμαλ το δικο σου ειναι πολυ διαφορετικο απο το δικο σου. Δεν ξερω πως σκεφτεσαι.

Δημοσ.

γενικα για εσας που εχετε την αποψη οτι ο,τι γονεις να ειναι ειναι καλυτεροι απο ομοφυλοφιλους.

ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν πηρα.

ποιοι ειμαστε εμεις και πως εβγαλες το παραπανω συμπερασμα για μενα;

ευχαριστω.

Δημοσ.

ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν πηρα.

ποιοι ειμαστε εμεις και πως εβγαλες το παραπανω συμπερασμα για μενα;

ευχαριστω.

Ισως μιλαω λιγο πιο περιπλοκα απο οτι μιλας εσυ . Μου συμβαινει συχνα εδω μεσα. Δεν ξερω γιατι. Σου ειπα το τι θεωρεις νορμαλ ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο που θεωρω εγω. Αρα γιατι αισθανεσαι προσβολη που καποιος μπορει να θεωρει οτι μπορει να προτιματε μια οικογενεια που δερνει τα παιδια της και ειναι νορμαλ, 1 αντρας μια γυναικα απο μια μη βιαιη οικογενεια ομοφυλοφιλων. Το γεγονος οτι προτιματε μια οικογενεια ετεροφυλοφιλων χωρις προβληματα απο μια οικογενεια ομοφυλοφιλων επισης χωρις προβλημ,ατα εμενα με την δικη μου αισθητικη μου φαινεται το ιδιο κακο. Αρα γιατι προσβαλλεσαι με το πρωτο και οχι μ,ε το δευτερο;Για εμενα ειναι το ιδιο.

Δημοσ.

δεν προσβαλομαι απλα δεν εγραψα πουθενα οτι προτιμω μια ετεροφυλη οικογενεια, οποτε απορησα πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα για τη γνωμη μου. :)

Δημοσ.

Ισως μιλαω λιγο πιο περιπλοκα απο οτι μιλας εσυ . Μου συμβαινει συχνα εδω μεσα.

Όταν σου φαίνεται πως όλοι πηγαίνουν ανάποδα...

I have news for you, you're doing it wrong.

Πάρκαρε λίγο το καλάμι σου.

Δημοσ.

δεν προσβαλομαι απλα δεν εγραψα πουθενα οτι προτιμω μια ετεροφυλη οικογενεια, οποτε απορησα πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα για τη γνωμη μου. :)

Δεν μιλαω ειδικα για εσενα αλλα για αποψεις που εχουν ειπωθει στην συζητηση. Δεν σε βλεπω καν, δεν ξερω ποιος εισαι αρα ειδικα εσυ πχ δεν μπορω να ξερω τι ατομο εισαι η τι αποψεις εχεις.

Όταν σου φαίνεται πως όλοι πηγαίνουν ανάποδα...

I have news for you, you're doing it wrong.

Πάρκαρε λίγο το καλάμι σου.

Καλαμι δεν εχω για να το παρκαρω.Οποιοςβ εχψει βεβαια μπορουμε να το παρκαρουμε μαζι.Απλα παντα ειχα την αποψη οτι ομοιος τω ομοιω πελαζει. Σε ενα μπαρ με μουσικη ροκ πχ μπορει να πηγαινουν μονο ροκαδες και οι φιλοι τους δεν σημαινει οτι ολη η Ελλαδα ακουει ροκ.Καταλαβες τι σου λεω;Αν οχι δεν πειραζει μπορει να εχεις δικιο εσυ.Δεν κανουμε διαγωνισμο για το ποιος εχει το πιο μεγαλο δικιο..

Γενικα το οτι εδω μπορει να ειναι 10 ατομα με μια αποψη δεν αποκλιει να υπαρχουν 10.000 εξω που να εχουν αλλη και να τον θεωρουν και βλακα απο π[ανω.Οποιος εχει την αποψη οτι μονο ο ιδιος υφισταται δεν κοροιδευει κανεναν ουτε τον εαυτο του. Γενικα παντα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...