Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι καλοί και αναμενόμενοι μπήκαν σε αυτό το topic. Θα πω απλά ότι διαφωνώ τόσο με την υοθεσία όσο και με τον γάμο.

Με την ίδια λογική γιατί να υοθετουνε μονο ζευγάρια? ??

γιατί να μην μπορεί μια ομάδα 3,4,11+ ατόμων να υοθετήσει ένα παιδί??

αν απαγορευεται ηθικα να υοθετισουν ομαδες μεγαλυτερες των 2 ατομων γιατι πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ερωτική σχέση με κάποιον για να μπορείς να uοθετισεις* τότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν στις μέρες μας trio ζευγάρια που συνειδητά τα έχουν μεταξύ τους.. 2 γυναίκες 1 άντρας, 2 άντρες μια γυναικα, 3 γυναίκες 3 άντρες κτλ...

γιατί τέτοιος ρατσισμός δηλαδή? :confused:

*Γιατί στην περίπτωση που δεν παίζει ρολο το φυλο των γονιών και γενικά του στάνταρ του ενός μπαμπά και της μιας μαμάς.. τότε δεν βρίσκω καμια πρακτική και θεωρητική διαφορα και προϋπόθεση πέρα από την ερωτική συνεύρεση... τι δηλαδή να έχεις 0 μαμάδες και 2 μπαμπάδες.. τι μηδέν μπαμπάδες και 2 μαμάδες τι να έχεις 2 μπαμπάδες 2 μαμάδες.... αν καταλύσουμε το ηθικό πλέγμα του 1 μπαμπά και μιας μαμάς τότε τα αλλα είναι ψιλά γράμματα...

Οι ομοφυλοφιλοι ειναι ανθρωποι που παρουσιαζουν την ιδια εκταση κ βαθος συναισθηματων κ εν γενει ποιοτητα στις σχεσεις τους με τους ετεροφυλοφιλους.Η πολυπλοκοτητα των ανθρωπινων σχεσεων δεν εξαντληται στο ''ηθικο πλεγμα΄΄ του ενος πατερα μιας μητερας.Το οτι 2 ανθρωποι του ιδιου φυλου κατορθωνουν ιδιο ποιοτικο επιπεδο σχεσεων δεν εξαντλει ουτε προσβαλει το ''ηθικο πλεγμα'' των ετεροφυλων σχεσεων κ δεν προωθει τον αμοραλισμο που αναφερεις.

Το να υποννοεις οτι οι ομοφυλες σχεσεις εκπιπτουν ποιοτικα,ηθικα κ κοινωνικα της νορμας κ παραλληλα οτι προσβαλλουν την ηθικη μιας κοινωνιας μηδενιζοντας την δυναμικη τους η σημασια τους κ προσπαθωντας να τις εξισωσεις με τον κοινωνικο κ ηθικο αμοραλισμο ειναι περα για περα ατυχες επιχειρημα κ εκπλησoμαι που αναγκαζομαι να το απανταω,αλλα hey.

Επεξ/σία από Snoob
Παράθεση διαγραμμένου στοιχείου προηγούμενου μηνύματος
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

(1)υπαρχουν χιλιαδες κανονικα ζευγαρια που θελουν να υιοθετησουν ενα παιδι και ειναι μπλεγμενα στα γραναζια της γραφειοκρατιας.

(2)ευλογια ειναι ναι.. αλλα στην προκειμενη περιπτωση με το gay ζευγαρι.. Μονο ευλογια δεν ειναι για το παιδι..

Lucifer "εαν γουσταρει να μπλεξει σε μια ιστορια που μελλοντικα θα του στοιχησει ψυχολογικα και ποιος ξερει τι αλλο"

Η γάτα του Σρόντινγκερ και το ποστ του Spacefart, έχεις δίκιο στο 1 και έχεις άδικο στο 2.

Γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει, όχι τούτος που γεννά, και στο λέω από ιδία πείρα, τώρα εαν το ζευγάρι του δώσει του παιδιού ότι χρειάζεται, δεν πάνε να είναι και από τη Σουαζιλάνδη, δεν πα να είναι και Αρειανοί, αν το παιδί λάβει την φροντίδα και την αγάπη που του αρμόζει ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις;

Στην τελική αυτά κοινωνικοί πειραματισμοί είναι, εαν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ. Επιστήμη το είπανε, όχι θεολογία.

Τώρα εαν θες εσύ να σου φταίει το παιδί, γιατί σε αυτό θα λες ότι οι μπαμπάδες του είναι αδελφές, κίναιδοι και λοιπές χαριτομενιές συγγνώμη αλλά θα έχει άμεση συμμετοχή στην όποια ρατσιστική εξέλιξη του ως προς εσένα, τον παιδί σου και την κενονοία ολάκερη.

@leftermann η κοινωνία δεν είναι ώριμη, ποτέ δεν θα είναι άλλωστε γιατί έχει παράλογες φοβίες, γνωρίζω ότι εγώ κάνω την διαφορά και αυτό με καλύπτει, τώρα όσο φτάνει το μάτι του κάθε ενός βλέπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι συμφώνησαν κάποιοι σε ένα φόρουμ με το ποστ του δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν εάν υπήρχε αρνητική βαθμολογία. ^_^

Επεξ/σία από Snoob
Αναφορά σε διαγραμμένο μήνυμα: διατήρηση αυτού μόνο ως σημείο αναφοράς της παρακάτω συντονιστικής παρέμβασης
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το ότι συμφώνησαν κάποιοι σε ένα φόρουμ με το ποστ του δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν εάν υπήρχε αρνητική βαθμολογία. ^_^

Θα σου απαντήσω τι θα συνέβαινε, αν υπήρχε αρνητική βαθμολογία: όλοι εσείς που θα πατούσατε -1 για να δείξετε πόσο διαφωνείτε με την αισχρή άποψη του άλλου (και των δύο "στρατοπέδων", για να προλάβω τυχόν παρερμηνείες του "εσείς") θα τελούσατε αυτή τη στιγμή υπό αποκλεισμό.

Βασικά, αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που καταργήθηκαν οι αρνητικές ψήφοι.

Κατά τα λοιπά, θα ζητήσω από τα μέλη να σταματήσουν άμεσα οι εικασίες για το ποιος ψήφισε τι, καθώς και τι όνειδος είναι που επικροτούνται κάποιες απόψεις. Αν θεωρείτε ένα μήνυμα προβληματικό (ήτοι ότι παραβιάζει τους κανόνες του insomnia και όχι την προσωπική ηθική σας) στείλτε αναφορά, ώστε να κρίνουν οι αρμόδιοι και να πράξουν ανάλογα.

Παρακαλώ το θέμα με τις ψήφους να λήξει εδώ.

Δημοσ.

Παντως, δεν καταλαβαινω γιατι επαναλαμβανεται το επιχειρημα οτι αν θελουν τα ομοφιλοφυλα ζευγαρια ας υιοθετησουν ενα σκυλακι.Το βρισκω μαλλον προσβλητικο.. γιατι προφανεστατα δεν ειναι το ιδιο. Και υποτιμαται και ο λογος που υιοθετουν τα παιδια που σαφως δεν ειναι για να εχουν κατι χαριτωμενο να παιζουν.Γιατι δεν μπορουμε να αποδεχθουμε οτι μπορει να ειναι σοβαρα ατομα που μπορουν να δωσουν αγαπη και εχουμε μεινει σε μια εικονα καρικατουρας που λειτουργει απλα ως κατι αστειο; Γενικα κατηγορω την τηλεοραση για αυτα , οταν ο ομοφιλοφυλος που προβαλλεται 90% ειναι μια αστεια καρικατουρα που κανει μονιμως ελαφροτητες, νομιζω εκει οδηγουμαστε.. αυτο ομως διαμορφωνει μια στρεβλη εικονα που στερει τον σεβασμο απο μια κοινοτητα της κοινωνιας.

Δημοσ.

Παντως, δεν καταλαβαινω γιατι επαναλαμβανεται το επιχειρημα οτι αν θελουν τα ομοφιλοφυλα ζευγαρια ας υιοθετησουν ενα σκυλακι.Το βρισκω μαλλον προσβλητικο.. γιατι προφανεστατα δεν ειναι το ιδιο. Και υποτιμαται και ο λογος που υιοθετουν τα παιδια που σαφως δεν ειναι για να εχουν κατι χαριτωμενο να παιζουν.Γιατι δεν μπορουμε να αποδεχθουμε οτι μπορει να ειναι σοβαρα ατομα που μπορουν να δωσουν αγαπη και εχουμε μεινει σε μια εικονα καρικατουρας που λειτουργει απλα ως κατι αστειο; Γενικα κατηγορω την τηλεοραση για αυτα , οταν ο ομοφιλοφυλος που προβαλλεται 90% ειναι μια αστεια καρικατουρα που κανει μονιμως ελαφροτητες, νομιζω εκει οδηγουμαστε.. αυτο ομως διαμορφωνει μια στρεβλη εικονα που στερει τον σεβασμο απο μια κοινοτητα της κοινωνιας.

Αυτό.

Μάλλον δεν κάνουν τον κόπο να γνωρίσουν τέτοια άτομα και μένουν στις εντυπώσεις από τα διάφορα ΜΜΕ.

Δημοσ.

Κ ειδικα στην Ελλαδα δεν θυμαμαι καμια πχ σειρα να προσεγγιζει την ομοφυλοφιλια περα της καρικατουρας.Μια εξαιρεση μου ερχεται στο μυαλο οπου κ το θεμα της τεκνοποιησης απο ομοφυλοφιλο γονεα τιθεται.Απο κει κ περα το χαος

• Super Moderators
Δημοσ.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

Θα σας παρακαλέσω να προσέξετε στο εξής τις εκφράσεις σας. Αν κάποια έκφραση σας ενοχλεί, το λιγότερο δεν πρέπει να την επαναλαμβάνετε και, εφόσον αποφασίζετε να στείλετε αναφορά, αυτό να γίνεται εγκαίρως (και όχι μετά από ημέρες, ενώ έχετε αναπαράγει ήδη το μήνυμα που καταγγέλετε ως προβληματικό).

Αυτά, γενικά, προς όλα τα μέλη που συμμετέχουν στο νήμα.

Ειδικά τώρα, θα παρακαλέσω όλα τα μέλη να τραβήξουν μία γραμμή εδώ, και να είναι εξαιρετικά προσεκτικά στις εκφράσεις τους. Το ζήτημα είναι φορτισμένο ήδη, δε χρειάζεται να το επιβαρρύνουμε με προσωπικές επιθέσεις.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Κανονικα δεν θα ασχολιομουν με την αθλιοτητα του ποστ σου κ θα το αφηνα στα αζητητα.Αλλα οκ,τουλαχιστον σε ευχαριστω που μου δειχνεις την αληθεια για τις αποψεις της Ψυχολογιας.Παντως ναι εχω να μαθω πολλα ακομα.

Για ποια αθλιοτητα μιλας? Το ποστ μου ηταν σοβαρο και δεν περιειχε καμμια αθλιοτητα. Αν παρολ αυτα νομιζεις οτι καπου υπηρχε τοτε να μου την υποδειξεις και ευχαριστως να τη συζητησουμε, εγω ειμαι υπερ του διαλογου.

Η Ψυχολογια δεν εκφραζει αποψεις, εκφραζει τη πραγματικοτητα. Αλλιως "φτιαχνεται" ο αντρας και αλλιως η γυναικα. Ο αντρας θα διαβασει ενα πορνογραφημα και θα ερεθιστει, η γυναικα ομως συνηθως οχι, δεν λειτουργει ετσι.

Δημοσ.

Η Ψυχολογια δεν εκφραζει αποψεις, εκφραζει τη πραγματικοτητα. Αλλιως "φτιαχνεται" ο αντρας και αλλιως η γυναικα. Ο αντρας θα διαβασει ενα πορνογραφημα και θα ερεθιστει, η γυναικα ομως συνηθως οχι, δεν λειτουργει ετσι.

Μπορώ να έχω τις μελέτες γι' αυτό;

Στο γυμνάσιο πουλούσα τσόντες στα άλλα παιδάκια, θέλω να μελετήσω αναδρομικά την προσέγγιση marketing.

Δημοσ.

Μπορώ να έχω τις μελέτες γι' αυτό;

Στο γυμνάσιο πουλούσα τσόντες στα άλλα παιδάκια, θέλω να μελετήσω αναδρομικά την προσέγγιση marketing.

Απόδειξεις έκοβες η από τότε στην παρανομία?

Δημοσ.

Τι αποδείξεις μωρέ, μια παρέα ήμασταν. Σε άλλον έπαιρνα λεφτά, με άλλους κάναμε ανταλλαγές (μου 'χε δώσει ένας ένα μαχαίρι πεταλούδα, το 'κανα δώρο στη μάνα μου) και άλλοι κάνανε πίστωση για πτι μπερ από το κυλικείο.

Δημοσ.

Τι αποδείξεις μωρέ, μια παρέα ήμασταν. Σε άλλον έπαιρνα λεφτά, με άλλους κάναμε ανταλλαγές (μου 'χε δώσει ένας ένα μαχαίρι πεταλούδα, το 'κανα δώρο στη μάνα μου) και άλλοι κάνανε πίστωση για πτι μπερ από το κυλικείο.

Εγω την πεταλούδα (ακόμα την κλαίω γιατι ίδια δεν βρήκα)... την ειχα κάνει δώρο στην πρώην και την κάρφωσε στο πόδι ενός πουσ@%$η. Είναι σχετικό με το θέμα μας?

Δημοσ.

Για ποια αθλιοτητα μιλας? Το ποστ μου ηταν σοβαρο και δεν περιειχε καμμια αθλιοτητα. Αν παρολ αυτα νομιζεις οτι καπου υπηρχε τοτε να μου την υποδειξεις και ευχαριστως να τη συζητησουμε, εγω ειμαι υπερ του διαλογου.

Αστα να πανε η ιδεα σου περι διαλογου κ τα επιχειρηματα σου ειναι α) τι βλεπεις στις τσοντες κ βασει αυτου εξαρεις συμπερασματα για το prevalence της ομοφυλοφιλιας ανα φυλο κ β) μου κανεις φροντιστηριο για την επιστημη της Ψυχολογιας. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος deal with it η μεινε στον εκπαιδευτικο χαρακτηρα των τσοντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...