Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο αυτο το thread και μονο, διαπιστωνει κανεις μερικα απτα προβληματα που θα αντιμετωπισει το παιδι του Τοξοβολου και του καθε Τοξοβολου.

Δηλαδη, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, το παιδι του spacefart και της Marrias μαζι με αλλα παιδακια, θα λενε στο υιοθετημενο παιδι του Τοξοβολου: "AYTOΣ ειναι ο γιος των gay/με το γιο του gay δεν παιζουμε/βαλτε τερμα τον γιο του gay/μιλας κι εσυ που εισαι γιος gay? κλπ".

Απτη στιγμη που η κοινωνια δεν δεχεται τους gay, de facto θα αντιμετωπισει αλλιως και τους συγγενεις τους (γονεις/παιδια/οικογενεια κλπ). Νομικα μπορει να ειναι καλυμενοι οι gay να υιοθετησουν. Ηθικα επισης μπορει τα επιχειρηματα να ειναι υπερ τους. Το θεμα ομως ειναι η κοινωνια στερεοτυπων που θα εχει να αντιμετωπισει το ιδιο το παιδι και η απο κει και περα ψυχοσυνθεση του. Απτην αλλη στην Ελλαδα ως αντιστοιχια μπορουμε να πουμε οτι μεγαλωσαν και παιδια Αλβανων, παιδια μαυρων, που αντιμετωπισαν τον ρατσισμο σε μικρη ηλικια και μεγαλωνοντας γινανε ισοροπημενοι χαρακτηρες συνηθως μαλιστα πιο αξιολογοι απο τα αντιστοιχα ελληνακια.

Η ελληνικη κοινωνια προς το παρον δεν ειναι ωριμη για κατι τετοιο. Για την εγγλεζικη ντεν ξερει, αλλα μακαρι να ειναι.

Απο κει και περα, οσοι οριονται για το τι θα ζησουν τα παιδια των gay, ας νοιαστουν για τις συνθηκες διαβιωσης αλλων παιδων πρωτα, που ζουν και μεγαλωνουν σε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ νορμαλ οικογενειες.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή η πλειοψηφία των ετερόφυλων οικογενειών μεγαλώνουν ζώα σαν την αφεντιά τους.

Ο spacefart με την θηλυκή του σύντροφο, δεν περιμένω να παράγει τίποτα που θα βελτιώσει την "κοινωνία" (που -ως συνήθως κατά το νεοελληνικό πρότυπο- είναι κάτι πέρα από εμάς τους ίδιους.)

Κρίνετε την απόφαση ενός ανθρώπου λανθασμένη, όχι επειδή είναι, αλλά επειδή η κοινωνία είναι σκατά. Και με αυτό τον τρόπο, ενστερνίζεστε και γίνεστε αυτή η κοινωνία.

Ε σόρρυ, λίγη στείρωση σε ετερόφυλα ανθρωποειδή με χαλούσε πολύ λιγότερο από μια gay υιοθεσία.

μαζί σου σε όλα, και κυρίως στα περί στείρωσης.

Καλό όμως είναι πριν κάποιος εναντιωθεί σε αυτήν την παλιοκενωνία και βρεθεί απέναντί της προσπαθώντας να την βελτιώσει, να έχει απόλυτη επίγνωση του τι θα βρει μπροστά του. Κυρίως όταν σκοπεύει βάλει μπροστάρη κάποιον τον οποίο δεν έχει καν ρωτήσει αν θέλει, και ο οποίος δεν θα έχει καμία δύναμη να αγωνιστεί, αλλά μόνο θα εισπράττει φάπες από τον οχτρό προσπαθώντας να καταλάβει γιατί τους συμβαίνουν όλα αυτά.

Το να λες "έχω εμπιστοσύνη στην κοινωνία, τα μυαλά είναι πλέον ανοιχτά" σόρρυ αλλά παντελώς ανεύθυνο μου κάνει. Απόδειξη τα όσα γράφονται εδώ μέσα, που είναι και ένα νεανικό - "μοντέρνο" ας το πω φόρουμ με μέλη που κατά μέσο όρο είναι σαφώς πιο "μοντέρνα"-ανοιχτόμυαλα από το συνολικό μέσο όρο της κοινωνίας. Φαντάσου τι θα γραφόταν σε ένα φόρουμ για την σταυροβελονιά και το τσιγκελάκι πχ, με μέλη θειες-γιαγιάδες.

Το να λες "και τι έγινε, ένα νορμάλ ζευγάρι μπορεί να κάνει το παιδί ακόμα περισσότερο δυστυχισμένο" δεν είναι δικαιολογία. Ούτε επίσης το "στο ορφανοτροφείο θα είναι χειρότερα". Για παιδί μιλάμε. Δεν είσαι οκ όταν κάνεις γι αυτό κάτι λιγότερο χειρότερο από ότι θα έκανε κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Συμφωνώ στα περί επίγνωσης. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν αυτή υπάρχει και δε δίνω και μία να μάθω εδώ που τα λέμε, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως οι αλλαγές θέλουν θυσίες. Δυστυχώς στην προκείμενη το ζόρι θα το φάει κυρίως το παιδάκι (κυρίως στην Ελλάδα) αλλά κάποτε το ίδιο ζόρι τρώγανε και τα παιδάκια μονογονεϊκών οικογενειών ή ανύπαντρων ζευγαριών ή ζευγαριών από 2 διαφορετικές φυλές μέχρι να γίνει νορμάλ να μεγαλώνει μια μαμά μόνη της το παιδί ή ο μπαμπάς σου να είναι ΑΡΑΠΑΚΛΑΣ.

Μαλακία που χρειάζεται, ισχύει, αλλά πρέπει να γίνει κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Συμφωνώ στα περί επίγνωσης. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν αυτή υπάρχει και δε δίνω και μία να μάθω εδώ που τα λέμε, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως οι αλλαγές θέλουν θυσίες. Δυστυχώς στην προκείμενη το ζόρι θα το φάει κυρίως το παιδάκι (κυρίως στην Ελλάδα) αλλά κάποτε το ίδιο ζόρι τρώγανε και τα παιδάκια μονογονεϊκών οικογενειών ή ανύπαντρων ζευγαριών ή ζευγαριών από 2 διαφορετικές φυλές μέχρι να γίνει νορμάλ να μεγαλώνει μια μαμά μόνη της το παιδί ή ο μπαμπάς σου να είναι ΑΡΑΠΑΚΛΑΣ.

Μαλακία που χρειάζεται, ισχύει, αλλά πρέπει να γίνει κάποια στιγμή.

Αυτο ακριβως ηθελα να πω.

Δεν ξερω πως το ειδες εσυ,ειρωνικο ηταν το σχολιο κ απανταει στο πνευμα της λογικης του επιχειρηματος.

Μα συμφωνησα με εσενα... σε εκεινους που ειρωνευτηκες αναφερθηκα.

btw, συγχαρητηρια για το παιδι, χαρηκα οταν το 'μαθα.

Δημοσ.

Δηλαδη, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, το παιδι του spacefart και της Marrias μαζι με αλλα παιδακια, θα λενε στο υιοθετημενο παιδι του Τοξοβολου: "AYTOΣ ειναι ο γιος των gay/με το γιο του gay δεν παιζουμε/βαλτε τερμα τον γιο του gay/μιλας κι εσυ που εισαι γιος gay? κλπ".

Κατά τη γνώμη μου εδώ είναι όλη η ουσία του ζητήματος. Αντί να εντοπίσουμε ότι το πρόβλημα το έχει η κοινωνία (και άρα πρέπει να αλλάξει), λέμε του τοξοβόλου (και του κάθε τοξοβόλου) να αλλάξει ώστε να ζήσει αρμονικά μέσα σε μια προβληματική κοινωνία.

Δημοσ.

δεν ειπε κανεις του τοξοβολου να αλλαξει.

αλλα το να μεγαλωσει ενα παιδι σε περιβαλλον με 2 πατεραδες gay ειναι αλλη ιστορια. το παιδι το ρωτησατε εαν γουσταρει? (οχι γιατι το θεωρουμε δεδομενο και σε μικρη ηλικια οτι δε θα αντιδρασει μιας και δεν γνωριζει) , το παιδι το σκεφτηκατε τι ιδεες θα αποκομισει? ( οχι γιατι σκεφτομαστε αρχικα την παρτη μας και πως θα νιωσουμε εμεις καλα σαν ενα ευτυχισμενο gay ζευγαρι) το παιδι δεν εχει δικαιωμα να μεγαλωνει διπλα σε μια μανα? κ.ο.κ.

Δημοσ.

αλλα το να μεγαλωσει ενα παιδι σε περιβαλλον με 2 πατεραδες gay ειναι αλλη ιστορια. το παιδι το ρωτησατε εαν γουσταρει? (οχι γιατι το θεωρουμε δεδομενο και σε μικρη ηλικια οτι δε θα αντιδρασει μιας και δεν γνωριζει) , το παιδι το σκεφτηκατε τι ιδεες θα αποκομισει? ( οχι γιατι σκεφτομαστε αρχικα την παρτη μας και πως θα νιωσουμε εμεις καλα σαν ενα ευτυχισμενο gay ζευγαρι) το παιδι δεν εχει δικαιωμα να μεγαλωνει διπλα σε μια μανα? κ.ο.κ.

Δεν θέλω να συμμετέχω γενικότερα στη συζήτηση, ένα θέλω να πω για το τελευταίο που γράφεις.

Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα να έχει μάνα-πατέρα-αδέλφια και όλες τις χαρές του κόσμου.

Το υιοθετημένο παιδί όμως παιδί είναι συνήθως ένα παιδί παρατημένο-ανεπιθύμητο-βάρος σε κάποιους άνθρωπους. Το να βρεθεί λοιπόν κάποιος να του δώσει ένα σπιτικό και φροντίδα είναι ευλογία και όχι πρόβλημα

Δημοσ.

αλλα το να μεγαλωσει ενα παιδι σε περιβαλλον με 2 πατεραδες gay ειναι αλλη ιστορια. το παιδι το ρωτησατε εαν γουσταρει?

Έχεις δει πολλά ορφανοτροφεία να μοιράζουν παιδιά με το δίκαννο;

Δημοσ.

υπαρχουν χιλιαδες κανονικα ζευγαρια που θελουν να υιοθετησουν ενα παιδι και ειναι μπλεγμενα στα γραναζια της γραφειοκρατιας.

ευλογια ειναι ναι.. αλλα στην προκειμενη περιπτωση με το gay ζευγαρι.. Μονο ευλογια δεν ειναι για το παιδι..

Lucifer "εαν γουσταρει να μπλεξει σε μια ιστορια που μελλοντικα θα του στοιχησει ψυχολογικα και ποιος ξερει τι αλλο"

Δημοσ.

Το να λες "έχω εμπιστοσύνη στην κοινωνία, τα μυαλά είναι πλέον ανοιχτά" σόρρυ αλλά παντελώς ανεύθυνο μου κάνει

Κοιτα,επειδη σε αφησα μια φορα να το πεις κ εκανα τον κινεζο μια δεν σημαινει οτι θα το εχουμε καραμελα τωρα. Η ''ανευθυνοτητα'' μου που σε κοφτει για να μην δημιουργησω θεμα στο παιδι για προαγγελο κροκοδιλειων δακρυων μου κανει.Οχι μονο απο εσενα αλλα απο μια καλη μεριδα που βρισκει επιχειρηματα εκ του ουκ ανευ

Επισης αυτο το οποιο ειπα κ θα το ξαναπω ειναι οτι τα αεναα επιχειρηματα ''οτι η Ελλαδα ειναι ετσι αρα ποιος ο λογος να κανεις μια τετοια προσπαθεια'' εμενα δεν μου λενε κατι. Εαν ηταν ετσι επειδη η ''Ελλαδα ειναι ετσι'' τοτε μια ζωη μεσα στο ψεμα θα ημουν κ στο κρυψιμο. Απο την στιγμη που εκανα το αουτινγκ μου στην Ελλαδα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο ιδιαιτερο θεμα .Ειναι σαφες οτι η εμφυτη αισιοδοξια μου για την αποδοχη της εναλλακτικης οικογενειας καποια στιγμη στην Ελλαδα δεν εχει να κανει με καμια ανευθυνοτητα μου.Σορρυ κιολας που δεν ειμαι σαν τα σογια σου η σαν την γυναικα σου που κρυβεται επειδη δεν εχετε βαφτισει το παιδι σας για το τι νομιζει θα πουν οι γειτονες κ η κ.Μαρικα.Εγω δεν ειμαι ετσι,απο επιλογη.

Διαβασε λοιπον μια καλυτερα τι λεω κ πως προσεγγιζω το θεμα κ μετα πες οτι ειμαι ανευθυνος.

Ενταξει μεσα σε 2-3 σελιδες ολα τα κλασικα ακουστηκαν.Αεναη συζητηση για το εαν η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη , για το τι λεει ο θεος,η φυση,βιντεακι με την ομοφυλοφιλια στα ζωα ,ευθιξιες για τα προτυπα κοκ.

Τεσπα κραταω το παρακατω με το οποιο συμφωνω περισσοτερο κ νομιζω οτι εκει ειναι το διακηβευμα τουλαχιστον στην περιπτωση μου.

Για καποιο λογο (ανεξηγητο εντωμεταξυ αλλα το προσπερναω :mrgreen: ) η Βρετανικη πολιτεια με την βοηθεια του πρακτορειου μας που ανελαβε την υιοθεσια μας εδειξε εμπιστοσυνη και μας θεωρησε ικανους να παρεξουμε ενα σταθερο κ βιωσιμο οικογενειακο περιβαλλον σε ενα παιδακι.Δεν γνωριζω εαν εφαγα την σειρα καποιου ετεροφιλου ζευγαριου κ ελπιζω ειλικρινα να μην καταρακωσα τα ονειρα μιας οικογενειας που προσπαθει για περισσοτερο καιρο να υιοθετησει. Μενω στο οτι αρχικα μας δωθηκε πρασινο φως κ πως μεσα στον επομενο χρονο θα εχει κλεισει το θεμα κ θα καλοσωρισουμε το παιδακι στο σπιτικο μας.

Εννοειται οτι μια απο τις μεγαλυτερες προκλησεις και για εμενα αλλα κ για τον συντροφο μου θα ειναι να παρεξουμε την ασφαλεια,την θαλπωρη κ την προστασια τοσο απο ομοφοβικα σχολια οσο κ απο ατυχεις συμπεριφορες που μπορει το παιδι μας να αντιμετωπισει στο μελλον. Ουσιαστικα αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μου αγχη προσωπικα κ εχει υπαρξει θεμα διεξοδικων συζητησεων με τον συντροφο μου.Εκει λοιπον δεν γνωριζω την ικανοτητα μου,δεν εχω βγει με το εγχειριδιο του καλου μπαμπα κ ειναι σαφες οτι κ τα λαθη μου θα κανω κ ισως αποδειχτω κατωτερος των προσδοκιων. Στο βαθμο που μπορω, πιστευω θα κανω οτι περναει απο το χερι μου με εφοδιο τοσο την επιστημονικη μου καταρτιση οσο κ τις προσλαμβανουσες που εχω λαβει μεγαλωνοντας σε μια ειλικρινα υπεροχη,δεμενη και απολυτα υγιη οικογενεια ωστε να διασφαλισω την ομαλοτητα της ψυχοκοινωνικης προσαρμογης του παιδιου μου. Εξισου αναλογη εμπιστοσυνη εχω κ στον συντροφο μου του οποιου τοσο οι οικογενειακες προσλαμβανουσες ειναι αψογες (ειλικρινα τωρα με εχει σε αυτο το ζητημα) οσο κ η προσωποπικοτητα του ειναι καλα δομημενη. Αυτο ειναι ενα απο τα λιγα στα οποια για αρχη βασιζομαι.Ειτε τα καταφερουμε ειτε οχι δεν το γνωριζω με σιγουρια κ θεωρω οτι πρεπει να ειμαι ετοιμος κ για αυτο το σεναριο.

Σε οτι αφορα τα προτυπα τωρα.Ειναι σαφες πως η Βρετανικη κοινωνια ειναι σχετικα πιο δεκτικη στο προτυπο της εναλακτικης οικογενειας αλλα αυτο δεν ηρθε απο τον ουρανο.Η Βρετανικη πολιτεια συστηματικα τις τελευταιες 2 δεκαετιες εχει παρει ενεργο ρολο στην καταπολεμιση της ομοφοβιας ,των αρνητικων στερεοτυπων κ των διακρισεων,κατι που ολοψυχα ευχομαι να συμβει κ στην Ελληνικη πραγματικοτητα.Παρολα αυτα ουτε στην Βρετανια ειναι ροδινα τα πραγματα οπως κ σε καμια κοινωνια παγκοσμιως.Το θεμα της αποδοχης της ομοφυλοφιλιας κ μαλιστα το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλους γονεις ειναι ενα απο τα ισχυροτερα ταμπου αυτη την στιγμη παγκοσμιως,σε γενικες γραμμες ομως στην Βρετανια τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα απο την Ελλαδα.Ταυτοχρονα αμφιβαλω οτι θα μπορουσα να πεισω τον ευατο μου οτι θα μπορουσα να μπω σε αναλογη διαδικασια στην Ελλαδα. Εν παση περιπτωση οπως ειπα νωριτερα ειναι θεμιτο εως καραθεμιτο ειδικα στις κοινωνιες οπως πχ Ελλαδα που η ομοφοβια βρισκει προσφορο εδαφος ειτε μεσω παροχημενων θρησκευτικων κυρηγματων (ατσα ρε Ανθιμαρα) ειτε μεσω δραματικων επικλησεων στο συναισθημα (μα καλα θα το κανεις αυτο στο παιδακι?πως μπορεις?φωτια θα πεσει να σε καψει) ειτε μεσω στερεοτυπικης νεοελληνικης μαγκειας με ψηγματα φαλοκρατισμου σε μεριδα πληθυσμου(ο αντρας ο νταης ,ο νταβας παει μονο με γυναικες ,κατω οι λουγκρες κτλ), η προωθηση της ομοφυλης συντροφικοτητας ως υγιες προτυπο στην βαση της σωστης ενημερωσης. Ετσι πατασετε η ομοφοβια, καταρακωνονται τα στερεοτυπικα συμπλεγματα κ εν γενει μια ταχυτερη αποδοχη ερχεται. Δεν γνωριζω δλδ καποιο αλλο τροπο.Εαν καποιος εχει να προτεινει κατι διαφορετικο για την αντιμετωπιση της ομοφοβιας ας μας πει.

Εν πασει περιπτωση προσωπικα εχω εμπιστοσυνη κ στην Ελλαδα κ στο αισθητηριο του μεσου Ελληνα κ πιστευω οτι αργα η γρηγορα η περαιτερω αποδοχη θα ερθει στην βαση της σωστης ενημερωσης κ μεσω της προωθησης της ομοφυλης συντροφικοτητας ως υγιους προτυπου.Ελπιζω μονο να μην παρει τραγικο χρονο.

Επιστρεφοντας στο θεμα της υιοθεσιας να πω οτι ειναι σαφες πως το παιδι μου θα μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον στο οποιο η ειλικρινια για ολα τα ζητηματα θα ειναι υψιστης σημασιας.Θα γνωριζει τα παντα για τις ριζες του (στο βαθμο που θα γνωριζουμε κ εμεις τεσπα) κ θα απανταμε με ειλικρινια στις ερωτησεις κ τις αναγκες του. Αυτο ειναι το πλανο. Κραταω οτι αυτη την στιγμη τοσο εγω οσο κ ο συντροφος μου εχουμε εξαιρετικη υποστηριξη απο τις οικογενειες μας για το εγχειρημα μας καθως επισης κ απο τους φιλους μας. Αυτο μας κινητοποιει κ μας δινει δυναμη να συνεχισουμε.Εαν θα τα καταφερουμε ωστε να μεγαλωσουμε εναν ισσοροπημενο ανθρωπο στην κοινωνια δεν το γνωριζω.Ελπιζω πως ναι παντως. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι η σχεση μου με το συντροφο μου ειναι δοκιμασμενη,ψημενη και θεωρω πως ειναι κ εξαιρετικα δυνατη.Δεν ειναι λιγες φορες που εισπρατουμε κυριως απο ετεροφυλους φιλους ατακες τυπου : ''το ιδανικο ζευγαρι'' ''μακαρι να ειμασταν κ εμεις οπως εσεις'' κτλ. Εν παση περιπτωση ουτε αυτα εχουν τοσο σημασια. Γνωριζω ομως οτι η σχεση των δυο γονεων ειναι εξαιρετικα σημαντικη για την διαμορφωση της ψυχοκοινωνικης προσαρμογης του παιδιου. Σε αυτον τομεα νιωθω ιδιαιτερα σιγουρος για την δυναμικη της σχεσης μου με τον συντροφο μου, για την αμοιβαια αγαπη κ εμπιστοσυνη που μας διεπει κ για την πολυ καλη επικοινωνια που μας συνδεει. Εξου κ κανω την κινηση να προχωρησω σε οικογενεια μαζι του.Αλλιως δεν θα εμπαινα καν στον κοπο.

Δημοσ.

γιατί μυγιάστηκες εσύ καλή μου; Εσύ το είπες το "έχω εμπιστοσύνη στην κοινωνία, τα μυαλά είναι πλέον ανοιχτά"; Δεν μιλούσα για σένα, γενικά μιλούσα. Εσύ δεν ζεις καν στην Ελλάδα άλλωστε.

Δεν έχω κανέναν λόγο να εκφέρω άποψη για το κατά πόσο είσαι υπεύθυνος. Αν και έχω (άποψη). Δεν έχω εκφέρει καν άποψη για το να πρέπει να επιτρέπεται ή όχι η υιοθεσία τέτοιου είδους. Το μόνο που λέω είναι ότι κατά την γνώμη μου το παιδί ΘΑ αντιμετωπίσει προβλήματα. Κυρίως στην Ελλάδα. Για εκεί πάνω δεν ξέρω.

Τώρα για τα σόγια μου και την γυναίκα μου και αν είσαι σαν κι αυτά, όχι χρυσό μου, δεν είσαι.

Δημοσ.

Το παιδάκι πάντως που το παράτησε η μάνα του στο ορφανοτροφείο, σίγουρα θα έχει ψυχολογικά σε ό,τι οικογένεια και αν μεγαλώσει. Το θέμα είναι γιατί να συνεχίσει να μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο το κερατό μου. :-D

Δημοσ.

γιατί μυγιάστηκες εσύ καλή μου; Εσύ το είπες το "έχω εμπιστοσύνη στην κοινωνία, τα μυαλά είναι πλέον ανοιχτά"; Δεν μιλούσα για σένα, γενικά μιλούσα. Εσύ δεν ζεις καν στην Ελλάδα άλλωστε.

Δεν έχω κανέναν λόγο να εκφέρω άποψη για το κατά πόσο είσαι υπεύθυνος. Αν και έχω (άποψη). Δεν έχω εκφέρει καν άποψη για το να πρέπει να επιτρέπεται ή όχι η υιοθεσία τέτοιου είδους. Το μόνο που λέω είναι ότι κατά την γνώμη μου το παιδί ΘΑ αντιμετωπίσει προβλήματα. Κυρίως στην Ελλάδα. Για εκεί πάνω δεν ξέρω.

Τώρα για τα σόγια μου και την γυναίκα μου και αν είσαι σαν κι αυτά, όχι χρυσό μου, δεν είσαι.

Την θυμαμαι την αποψη σου η μαλλον την πρωτη σου αντιδραση στο ΟΟΤ. Μια καταριτσα για τους νομους εριξες καλη μου.Για τους νομους που επιτρεπουν την υιοθεσια σε ατομα σαν εμενα χρυση μου.

Σορρυ εαν το πηγαινες γενικα(που κ παλι ακυρο αλλα γουατεβ),διοτι την τελευταια φορα που το εθεσες σε εμενα την ελεγες για την στρεβλη μου αποψη περι της ανοχης της Ελληνικης κοινωνιας,χρυσο μου.

Δημοσ.

Το παιδάκι πάντως που το παράτησε η μάνα του στο ορφανοτροφείο, σίγουρα θα έχει ψυχολογικά σε ό,τι οικογένεια και αν μεγαλώσει. Το θέμα είναι γιατί να συνεχίσει να μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο το κερατό μου. :-D

Μερικες φορες αφηνεις το παιδι σου για ενα καλυτερο μελλον, γιατι σιγουρα καμια μανα δεν θα ηθελε να μεγαλωσει το παιδι της σε ξενους αν μπορουσε να το μεγαλωσει η ιδια.

Δημοσ.

Καλά ας μην το πάμε εκεί γιατί κανένα παιδί δεν το ρωτάνε αν γουστάρει να μεγαλώνει στην οικογένεια που μεγαλώνει, άλλο καπέλο είναι αυτό.

Το θέμα στην προκειμένη, είναι ότι από τη στιγμή που σε χώρες που επιτρέπεται εδώ και χρόνια η υιοθεσία τα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών μεγαλώνουν φυσιολογικά, ΑΝ προκύψει κάποιο "πρόβλημα" σε μια αντίστοιχη περίπτωση στο παιδί στην Ελλάδα, είναι θέμα καθαρά της ελληνικής κοινωνίας και πόσο αυτή το κάνει να αισθάνεται ίσο με τα υπόλοιπα παιδιά ή όχι. Και επανερχόμαστε στο ποστ του MiDi_MiLiZ που παρέθεσα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...