Marria Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ασ'τους ρε Τοξο. Το θεμα ειναι οτι οσο και να χτυπιουνται εσυ και μπορεις να υιοθετησεις και θα το κανεις. Αυτοι με τον καλο στον εγκεφαλο θα μεινουν και θα χαλιουνται. Εσυ ομως θα εισαι χαρουμενος και στα @@ σου. Και παλι συγχαρητηρια για την αποφαση σας σαν ζευγαρι. Δεν το βρισκεις λιγο εγωιστικο να σκεφτεται μονο τον εαυτο του? Στην τελικη θα εχει και μια αλλη ζωη να διαμορφωσει και να φροντισει.
spacefart Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στοιχημα οτι δε θα το κανει ποτε. τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα. ας παει εξω να μεινει και ας κανει εκει οτι θελει. τι θελει δλδ να του δωσουμε και μεταλιο που θα καταστρεψει την ζωη ενος παιδιου? ελεος. να μαθετε να ακουτε ολες τις φωνες και αποψεις και οχι να "κλαιγεστε" οταν βγαινετε σε φορουμ και ακουτε πραγματα που δεν σας αρεσουν
tritonas00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ξεκινα απο την εικονα 2 αντρες να φιλιουνται μπροστα σε ενα 7χρονο την ημερα των γενεθλιων του, ξεκινα απο το πως θα επηρεαστει σαν ατομο το παιδι αυτο και στην τελικη δεν χρειαζονται επιχειρηματα για τετοιες ανωμαλιαρικες καταστασεις. τα παιδια δεν ειναι γατια για να τα εχουν τα gay ζευγαρια και να νιωθουν ολοκληρωμενα. εαν θελουν να νιωσουν ολοκληρωση ας βρουν αλλες διεξοδους. Πολυ σωστα. +1000.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λουσι, αλλο ρηπορτ δεν κανω το υποσχομαι.Σε προκαλω να το αφησεις να τρεχει να δω τι αλλο θα ακουσω.Ειμαι περιεργος
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ε άμα με προκαλείς. Κατά τα άλλα, κάνα επιχείρημα δε θα κανε κακό παιδιά, σαν υστερικές κάνετε.
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στοιχημα οτι δε θα το κανει ποτε. τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα. ας παει εξω να μεινει και ας κανει εκει οτι θελει. τι θελει δλδ να του δωσουμε και μεταλιο που θα καταστρεψει την ζωη ενος παιδιου? ελεος. να μαθετε να ακουτε ολες τις φωνες και αποψεις και οχι να "κλαιγεστε" οταν βγαινετε σε φορουμ και ακουτε πραγματα που δεν σας αρεσουν Στο ειχα ξαναπει και σε παλιοτερο thread. Ανθρωπο με το δικο σου nickname δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα. Μαρια την αποψη μου για το αν θα καταστρεψει το παιδι την εχω πει πιο πισω στο thread. Γενικοτερα η ολη ιστορια μου θυμιζει πριν 20 χρονια την γενια που μεγαλωσε με το metal και τα βιαια videogames. Ακομα περιμενουμε να δουμε αυτα τα παιδια που μεγαλωσαν και εγιναν δολοφονοι, βιαστες και τα συναφη. Οσο για κατεστραμμενα παιδια, θα ανυσηχουσα περισσοτερο για τα παιδια της καθε διαστημικης κλανιας που θα μεγαλωσουν σε ενα περιβαλλον μισους και ρατσισμου. Αυτα τα παιδια τα λυπαμαι.
saya Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη τους ομοφυλοφιλους πρεπει να τους φυλακιζουμε καπου για να μην τους βλεπουν τα παιδια και παθαινουν ψυχικα τραυματα; Μεχρι τα 11,12 σιγουρα εχουν καταλαβει,πληροφορηθει τι ειναι γκει..
tritonas00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ομοφυλοφιλία και υιοθεσία ειναι το θεμα. Καλο ειναι να δεχομαστε και την αληθεια που και που , οσο και αν δεν μας αρεσει , τοξοβολε.
saya Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ε άμα με προκαλείς. Κατά τα άλλα, κάνα επιχείρημα δε θα κανε κακό παιδιά, σαν υστερικές κάνετε. Ναι και εγω που χρησιμοποιω επιχειρηματα λες και τα διαβαζουν.Τεσπα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Οσο για κατεστραμμενα παιδια, θα ανυσηχουσα περισσοτερο για τα παιδια της καθε διαστημικης κλανιας που θα μεγαλωσουν σε ενα περιβαλλον μισους και ρατσισμου. Αυτα τα παιδια τα λυπαμαι. Σε λατρευω
spacefart Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μεταλ, videogames δολοφονοι βιαστες διαστημικη κλανια . η αποψη μου εχει απηχηση απο περισσοτερους αποτι η δικια σου. καποια πραγματα δεν χρειαζεται να τα αναλυσεις. αραξτε τωρα να κραξετε τον ρατσιστη spacefart που τολμησε να πει την αποψη του στο δημοκρατικο σας πηγαδακι
Marria Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικοτερα η ολη ιστορια μου θυμιζει πριν 20 χρονια την γενια που μεγαλωσε με το metal και τα βιαια videogames. Ακομα περιμενουμε να δουμε αυτα τα παιδια που μεγαλωσαν και εγιναν δολοφονοι, βιαστες και τα συναφη. Οσο για κατεστραμμενα παιδια, θα ανυσηχουσα περισσοτερο για τα παιδια της καθε διαστημικης κλανιας που θα μεγαλωσουν σε ενα περιβαλλον μισους και ρατσισμου. Αυτα τα παιδια τα λυπαμαι. Συγκρινεις μερικα βιντεο παιχνιδια με το μεγαλωμα σε μιας gay οικογενειας? Με επεισες τωρα Αυτο το μισος και ρατσισμου που λες, ενα τετοιο παιδι θα το βιωσει σε ολη την ζωη του, οχι μονο εδω μεσα. Αλλα ξεχασα ειμαστε μια απελευθερωμενη κοινωνια χωρις ταμπου και ενοχλησεις. Και μη πειτε οτι δεν θα εχει προβληματα το παιδι, εδω ειμαστε και δεν θελω να ακουσω τον Τοξο σε καμια 10αρια να μιλαει για τα προβληματα που θα εχει και τις καταστασεις που αντιμετωπιζει και να αναζητα λυσεις. Και για να δεις Τοξο ποσο απελευθερωμενοι ειμαστε, ξερω γνωστο μου, που εμενε με την οικογενεια του και μολις εμαθαν οτι ειναι gay, τον εδιωξαν απο το σπιτι. Τοσο απελευθρωμενοι ειμαστε σαν Ελληνικη οικογενεια
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 η αποψη μου εχει απηχηση απο περισσοτερους αποτι η δικια σου. νια νια νια νιανιανια Σοβαροτατο επιχειρημα. Ειμαι σχεδον ετοιμος να αλλαξω γνωμη.
insomniaK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ποπο ρε συ τοξοβόλε, σκέψου τι καλύτερος που θα ταν ο κοσμος αν έκρυβες τις ερωτικές προτιμήσεις, κρυβόσουν και πίσω από έναν εικονικό γάμο και τα βράδια έτρεχες στη Συγγρού για να τον τρως από κάνα τραβέλι και στα στρατόπεδα. Είχες κάνει και 2-3 παιδιά στο δυστυχισμένο γάμο σου, να πέρναγε και η εμμηνόπαυση της συζύγου, εσύ να είσαι στη μιζέρια λόγω της ψεύτικης κατάστασης, οι ορμόνες της κυρίας να βαρούν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ΑΛΛΑ τα παιδιά θα ήταν τρισευτυχισμένα, θα είχαν τα σωστά πρότυπα (του σκύψε το κεφάλι μαλάκα και ζήσε στη μιζέρια) και αν ο υιός (ο καβλέντζουρας του spacefart) στα 7 του ρώταγε, τι δουλειά κάνει η μαμά σου (που δε θα ήταν τόσο τριχωτή), τα παιδιά σου θα μπορούσαν να απαντήσουν γεμάτα υπερηφάνεια: Μας πρήζει. Εεεε, οικογενειακή ευτυχία και υγεία. Εσύ φταις τοξοβόλε που θες να μεγαλώσεις ένα παιδί μέσα στο ειλικρινές περιβάλλον σου και καταστρέφεις τα πρότυπα της κοινωνίας κάνοντας τα ανωμαλιάρικα, ενώ τώρα είναι υγιέστατα και συντελούν στην ανάπτυξη και άνθηση της. Πως το έχει πει ο Λούσιφερ; Α ναι, άμβλωση μέχρι και 25 χρόνια μετά τη γέννηση... και αυτό το τελευταίο δεν είναι για τον τοξοβόλο...
saya Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Συγκρινεις μερικα βιντεο παιχνιδια με το μεγαλωμα σε μιας gay οικογενειας? Με επεισες τωρα Αυτο το μισος και ρατσισμου που λες, ενα τετοιο παιδι θα το βιωσει σε ολη την ζωη του, οχι μονο εδω μεσα. Αλλα ξεχασα ειμαστε μια απελευθερωμενη κοινωνια χωρις ταμπου και ενοχλησεις. Και μη πειτε οτι δεν θα εχει προβληματα το παιδι, εδω ειμαστε και δεν θελω να ακουσω τον Τοξο σε καμια 10αρια να μιλαει για τα προβληματα που θα εχει και τις καταστασεις που αντιμετωπιζει και να αναζητα λυσεις. Δεν ειμαι σιγουρη οτι θα ειχε προβλημα.Στην τελικη σε μεγαλες πολεις δεν ξερουν συνηθως ποιος ειναι ποιος.Τωρα σε μικροτερα περιβαλλοντα σιγουρα θα συζητιεται αλλα παλι πρεπει να οριζουμε τις ζωες μας αναλογα με τα κουτσομπολια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα