insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρρία σου απάντησα, αλλά διαγράφτηκε η απάντηση μου. Την παραθέτει βέβαια ο τοξοβόλος, αν σε ενδιαφέρει. Το δέσιμο του παιδιού με τη μητέρα είναι τόσο μοναδικό, όσο το δέσιμο του παιδιού με τον πατέρα.
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το που έζησε και για πόσο ο καθένας άστο καλύτερα. Σε βλέπω με κενό διαβατήριο και διαμονή στα Φάρσαλα. Για διαφώτισε μας τελικά σε ποιες χώρες της προηγμένης Ευρώπης they don't give a fuck για την προσωπική ζωή του άλλου. (αριστεροί το πασοκ της Νορβηγίας? χοχοχο, it gets better) Πάλι δεν διάβασες για τον Νορβηγό και θα σε μαλώσω. Το τέρας της Νορβηγίας, που σκότωνε καλωδιωμένο, χωρίς οίκτο, 17χρονα μέλη της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος επειδή κατά τις αρρωστημένες αντιλήψεις του είχαν υποταχθεί στις αρχές της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, πρέπει να προβληματίσει τους πάντες παντού. Link Άντε σου έδωσα το ένα. Για τις κοινωνίες διάβασε μόνος σου(θέλει κόπο αλλά λεξούλα λεξούλα ίσως τα καταφέρεις ) Άντε πάω στα Φάρσαλα να δω και τι θα κάνω και για εκείνο το άδειο διαβατήριο.
morgy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για διαφώτισε μας τελικά σε ποιες χώρες της προηγμένης Ευρώπης they don't give a fuck για την προσωπική ζωή του άλλου. Σουηδία. Το ζω στην καθημερινότητά μου.
Marria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρρία σου απάντησα, αλλά διαγράφτηκε η απάντηση μου. Την παραθέτει βέβαια ο τοξοβόλος, αν σε ενδιαφέρει. Το δέσιμο του παιδιού με τη μητέρα είναι τόσο μοναδικό, όσο το δέσιμο του παιδιού με τον πατέρα. Οντως , και των 2 φυλων θα ελεγα εγω Αλλα στη περιπτωση του Τοξονολου δεν εχουμε 2 φυλα αλλα ενα μονο.
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σουηδία. Το ζω στην καθημερινότητά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση εσύ στα Γκράβαρα μένεις για αυτό τα λες αυτά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 [...] Για διαφώτισε μας τελικά σε ποιες χώρες της προηγμένης Ευρώπης they don't give a fuck για την προσωπική ζωή του άλλου. [....] Βέλγιο. Το ζούσα στην καθημερινότητά μου.
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα κ αυτα τα ακουω βερεσε.Η Ελλαδα αλλαζει κ μια μητροπολη οπως την Αθηνα πιστευω γραμμενα τα εχει τα ακραια ομοφοβικα η τα σκισηματα των ιματιων του Ανθιμου για τους ''κιναιδους'' ''ανωμαλους'' κτλ.Η Ελλαδα εξελισεται κ ηδη το συμφωνο συμβιωσης κ για γκει ζευγαρια θα γινει πραγματικοτητα,μετα θα ερθει κ το θεμα της υιοθεσιας αργα η γρηγορα. ναι καλά. Έλα με τον αγαπημένο σου και το μωράκι σας στο καροτσάκι να βολτάρετε, καθίστε να πιείτε καφέ και κάνετε και λίγες αγαπούλες όλοι μαζί, και έλα μετά να μου πεις πόσο έχει αλλάξει η ελλάδα. Τα παιδιά μου είναι αβάπτιστα και δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε η ίδια μου η μάνα, δεν συζητάμε για κάτι θείες και παραθείες που δεν μας μιλάνε γιατί νομίζουν πως δεν τις έχουμε καλέσει στην βάφτιση. Είπα στην γνιέκαμ για να ξεμπερδεύει να λέει "ο Λευτέρης δεν με αφήνει να τα βαφτίσω, δεν υπογράφει, δεν είναι χριστιανός" και ούτε αυτό δεν τολμάει να πει, κωλώνει. Κι εσύ μου λες ότι η τίγκα προχώ ελληνική κοινωνία έχει τον Άνθιμο γραμμένο. Γελάω δυνατά. Δεν ξέρω βέβαια για την μητρόπολη αθήνα, μουχαχαχα, εγώ μένω παραδίπλα απ την μητρόπολη του Άνθιμου, στο φασιστοχώρι του Πανίκα, η αλήθεια είναι.
saya Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι καλά. Έλα με τον αγαπημένο σου και το μωράκι σας στο καροτσάκι να βολτάρετε, καθίστε να πιείτε καφέ και κάνετε και λίγες αγαπούλες όλοι μαζί, και έλα μετά να μου πεις πόσο έχει αλλάξει η ελλάδα. Τα παιδιά μου είναι αβάπτιστα και δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε η ίδια μου η μάνα, δεν συζητάμε για κάτι θείες και παραθείες που δεν μας μιλάνε γιατί νομίζουν πως δεν τις έχουμε καλέσει στην βάφτιση. Είπα στην γνιέκαμ για να ξεμπερδεύει να λέει "ο Λευτέρης δεν με αφήνει να τα βαφτίσω, δεν υπογράφει, δεν είναι χριστιανός" και ούτε αυτό δεν τολμάει να πει, κωλώνει. Κι εσύ μου λες ότι η τίγκα προχώ ελληνική κοινωνία έχει τον Άνθιμο γραμμένο. Γελάω δυνατά. Δεν ξέρω βέβαια για την μητρόπολη αθήνα, μουχαχαχα, εγώ μένω παραδίπλα απ την μητρόπολη του Άνθιμου, στο φασιστοχώρι του Πανίκα, η αλήθεια είναι. Καλα αυτα θα μπορουσαν να συμβουν παντου.Τελος παντων δεν νομιζω να τους ελεγε καποιος κατι αν βγαιναν με το καροτσακι με το μωρο τους στον δρομο. Ειδικα σε μεγαλες πολεις , ποιος ξερει και ποιος νοιαζεται στην τελικη. Αν καναν γλυκες μεσα στον δρομο βεβαια μπορει να ειχαν παρατηρηση. Αλλα απο την αλλη και σε ετεροφυλα ζευγαρια αν το παρακανουν μεσα στον δρομο δεν μιλαω για 1 φιλακι οκ μπορει καποιος να τους την πει.Εχω δει παντως αντρες να περπατανε χερακι,χερακι στον δρομο..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τοξο και εσύ τα χρησιμοποιείς όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη.Του πετάς ένα είσαι ομοφοβικός-δεν υπάρχει αυτή η λέξη-και θέτεις τις απόψεις του υπό αμφισβήτηση. Ναι,σιγα μην απλωνω κ τραχανα κιολας να πουμε .Οταν καποιος δειχνει καραμπαμ ομοφοβικη κομπλα αυτο θα εισπραξει κ σαφως εξαρταται απο το υφος που θα μιλησει,το μουντ μου για να τον χιωσω ,την ορεξη μου για ειρωνια κ κατα ποσο θα μου εχει σπασει τα νευρα. Σιγα που θα διαννοηθω ποτε με σοβαρο συνομιλητη να εγειρω θεμα ομοφοβιας.Αραξε μια ρε μαφαλντα ναι καλά. Έλα με τον αγαπημένο σου και το μωράκι σας στο καροτσάκι να βολτάρετε, καθίστε να πιείτε καφέ και κάνετε και λίγες αγαπούλες όλοι μαζί, και έλα μετά να μου πεις πόσο έχει αλλάξει η ελλάδα. Τα παιδιά μου είναι αβάπτιστα και δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε η ίδια μου η μάνα, δεν συζητάμε για κάτι θείες και παραθείες που δεν μας μιλάνε γιατί νομίζουν πως δεν τις έχουμε καλέσει στην βάφτιση. Είπα στην γνιέκαμ για να ξεμπερδεύει να λέει "ο Λευτέρης δεν με αφήνει να τα βαφτίσω, δεν υπογράφει, δεν είναι χριστιανός" και ούτε αυτό δεν τολμάει να πει, κωλώνει. Κι εσύ μου λες ότι η τίγκα προχώ ελληνική κοινωνία έχει τον Άνθιμο γραμμένο. Γελάω δυνατά. Δεν ξέρω βέβαια για την μητρόπολη αθήνα, μουχαχαχα, εγώ μένω παραδίπλα απ την μητρόπολη του Άνθιμου, στο φασιστοχώρι του Πανίκα, η αλήθεια είναι. Αχ,θα σε γελασω για τις πρακτικες της γυναικας σου,τις δικες σου η για το τι λενε τα σογια σου.Σε οτι αφορα εμενα εχω ξαναπει οτι σχεδον καθε χρονο που ερχομαι Ελλαδα με τον συντροφο μου συμπεριφερομαι κ εκφραζομαι μεσα στην Αθηνα πολυ χαλαρα με τον συντροφο μου. Συνολικα εδω κ τοσα χρονια εχω εισπραξει μοναχα 2 ανοιχτα αρνητικες αντιδρασεις.Μια φορα απο εναν παππου που μας στολισε κανονικα (φετος αυτο) ,αλλα δεν μου εκανε η καρδια να πω κατι (ειχε πολυ φαση ο παππους) κ μια φορα απο μια παρεα με κατι μικρα (15-16χρονων) τα οποια μολις στραβοκοιταξα το εραψαν κ σφυραγαν κλεφτικα. Σιγα κανεις δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα.Αντε βλεμματα παραδεχομαι εχουμε εισπραξει ναι κ αρκετα απο οσο θυμαμαι ,μιλαμε ομως κ για 2 νταγλαραδες 1.90 κ βαλε κ οι 2 μας Σοβαρα τωρα γενικα δεν διασκεδαζω αντιληψεις η επιχειρηματα μηδενισμου για την Ελληνικη πραγματικοτητα.Μπορει μεν να υπαρχει μια αλφα καφροσυνη στο θεμα απο αρκετους αλλα δεν πιστευω οτι η Ελλαδα παραμενει στασιμη κ ουτε πιστευω στην δυναμικη του επιχειρηματος.Η Ελλαδα αλλαζει κ προσωπικα ειμαι αισιοδοξος.Εξαλλου ειναι θεμα τροπου κ οχι κοπου πως θα αντιμετωπισεις ομοφοβικες αντιδρασεις. *οι γειτονες μου στο πατρικο μου να δεις τι εχουν δει...αλλα τι να πουν?Γνωριζουν για μενα κ με τους περισσοτερους εχουμε φιλικη σχεση.Φυσικα το οτι μπορει να ειμαστε θεμα κουτσομπολιου δεν μου λεει κατι.Αστους να ασχοληθουν με κατι να περασει η μερα τους.Εγω να ειμαι ευτιχισμενος μετραει.
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι ωραίο πράγμα η αισιοδοξία. Εμάς εδώ πέρα δεν μας αφήνουν να είμαστε αισιόδοξοι τελευταία, γι αυτό ίσως τα βλέπω πιό χλωμά από σένα. Ναι όντως, εσύ να είσαι ευτυχισμένος, μόνο αυτό μετράει.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις ακουσα οτι η Μαρια Μενουνος κατεψυξε τα ωραρια της, ωστε να γινει μητερα αργοτερα οταν αδειασει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις ακουσα οτι η Μαρια Μενουνος κατεψυξε τα ωραρια της, ωστε να γινει μητερα αργοτερα οταν αδειασει... Full time ή part time τα ωραρια της Μενουνος?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις ακουσα οτι η Μαρια Μενουνος κατεψυξε τα ωραρια της, ωστε να γινει μητερα αργοτερα οταν αδειασει... το Ελληνικο δαιμονιο!Αντε με το καλο κ λεσβια τωρα
Πηδαλιουχος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ολες οι γυναικες ειναι ταυτοχρονα και λεσβιες, αν πιστεψουμε την πορνογραφια. Εαν ομως ολες ηταν λεσβιες οπως προφανως ευχεσαι, τοτε πως θα γινονταν η αναπαραγωγη μας?...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ολες οι γυναικες ειναι ταυτοχρονα και λεσβιες, αν πιστεψουμε την πορνογραφια. Εαν ομως ολες ηταν λεσβιες οπως προφανως ευχεσαι, τοτε πως θα γινονταν η αναπαραγωγη μας?... παπατζες λεει η πορνογραφια, η ομοφυλοφιλια κ αμφιφυλοφιλια ειναι κατα πολυ περισσοτερο διαδεδομενη/prevalent στους αντρες.Εντωμεταξυ μιας κ λες για πορνογραφια,δεν καταλαβα γιατι εμεις οι αντρες δεν γινομαστε τα αντικειμενα σεξ στην αγορα? Αντικειμενικα το αντρικο σωμα ποθειται περισσοτερο στατιστικα τουλαχιστον απο οτι το γυναικειο. Στο θεμα μας τωρα, αυτο που δεν πιανω ειναι γιατι η υιοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια να εχει εξτρα δικλειδες ασφαλειας η αυστηροτερο πλαισιο.Το ρωτησα κ πριν αλλα κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να μου αναπτυξει το σκεπτικο του.Το εχω ακουσει δλδ κ αλλες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα