Dbzakias2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ξέρεις, δεν είναι παντού σαν την ελλάδα ε. Υπάρχουν μέρη εκεί πάνω ψηλούτσικα λίγο στον χάρτη, στην ευρώπη που είμαστε κι εμείς ντε, που δεν τους πολυνοιάζει τι χαβά βαράει ο διπλανός τους. σωστα! ουτε εμενα δεν με νοιαζει αν αρεσει στον διπλανο μου η μουσικη που ακουω! Απλα υπαρχουν και αυτες οι ακραίες καταστασεις που κρινεσαι απο αυτο! και εννοείται πως δεν ειναι παντου ελλαδα αλλα αυτη η νοοτροπία παντα θα υπαρχει, οχι μονο στην ελλαδα!
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εχμ, ναι. Είναι άλλο να μην σε νοιάζει αν αρέσει στον άλλον αυτό που κάνεις εσύ, και άλλο να μην σε νοιάζει αν σου αρέσει εσένα αυτό που κάνει ο άλλος...
Tomahawk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν τη μητρική αγάπη και το δέσιμο δεν υπάρχει. Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί λέτε για ετεροφυλόφιλα που είναι ανίκανα να μεγαλώσουν ένα παιδί και για ομοφυλόφιλα; Να μιλάμε καλύτερα με ενιαία βάση, ιδανικό ετεροφυλόφιλο ζευγάρι και "ιδανικό" ομοφυλόφιλο. Σίγουρα το πρώτο έχει να δώσει πράγματα που το δεύτερο δεν πρόκειται ποτέ να δώσει, όχι γιατί δε θέλει αλλα γιατί δε μπορεί! Υ.Γ Αυτό που λέει ο Πηδαλιούχος για το γιο του Χατζηδάκι κάτι σημαίνει...
christiana78 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για να το πούμε αλλίώς αν έρθει κάποιος και μου πει είσαι ηλίθια αν εγώ δεν το πιστεύω στο μου*ί μου τί πιστεύει ο καθένας εγώ ξέρω πόσο έξυπνη είμαι, αν όμως έχω τη μύγα μυγιάζομαι και νευριάζω. εχμ, ναι. Είναι άλλο να μην σε νοιάζει αν αρέσει στον άλλον αυτό που κάνεις εσύ, και άλλο να μην σε νοιάζει αν σου αρέσει εσένα αυτό που κάνει ο άλλος...
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να μιλάμε καλύτερα με ενιαία βάση, ιδανικό ετεροφυλόφιλο ζευγάρι και "ιδανικό" ομοφυλόφιλο. Απο την στιγμη ομως που τα ιδανικα ετεροφυλοφυλα ζευγαρια που θελουν να υιοθετησουν ειναι πολυ λιγοτερα απο τα ορφανα, δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να μπουν στο παιχνιδι και τα ιδανικα ομοφυλοφυλα. Μητρικη αγαπη και δεσιμο οπως το εννοεις, δεν θα εχει το παιδακι ουτε με την καινουρια του μαμα. Αν παλι πιστευεις οτι μια γυναικα μπορει να αναπτυξει τετοια ενστικτα για ενα παιδι που δεν ειναι δικο της, το δεχομαι σαν θεωρια, και χαιρομαι πολυ για το παιδακι που θα εχει δυο τετοιες μαμαδες. Θα ηθελα να μου πεις τι δεν μπορει να δωσει ενα ομοφυλοφυλο ζευγαρι. Ας αφησουμε απ'εξω τις αστειες θεωριες οτι το παιδι θα βγει ομοφυλοφυλο (το αντιθετο δηλαδη πως γινεται?), και το ακομα πιο αστειο "θα το κοροιδευουν τα αλλα παιδακια". Επισης πριν πεσουμε στην παγιδα "μα δεν θα εχει αρσενικο/θυληκο προτυπο", ας αναλογιστουμε τις οικογενειες που δεν υπαρχει πατερας ή μητερα ετσι και αλλιως. Αυτα τα παιδακια τι τα κανουμε? Τα παιρνει η προνοια? Οχι.
Tomahawk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Απο την στιγμη ομως που τα ιδανικα ετεροφυλοφυλα ζευγαρια που θελουν να υιοθετησουν ειναι πολυ λιγοτερα απο τα ορφανα, δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να μπουν στο παιχνιδι και τα ιδανικα ομοφυλοφυλα. Θα ηθελα να μου πεις τι δεν μπορει να δωσει ενα ομοφυλοφυλο ζευγαρι. Ας αφησουμε απ'εξω τις αστειες θεωριες οτι το παιδι θα βγει ομοφυλοφυλο (το αντιθετο δηλαδη πως γινεται?), Επισης πριν πεσουμε στην παγιδα "μα δεν θα εχει αρσενικο/θυληκο προτυπο", ας αναλογιστουμε τις οικογενειες που δεν υπαρχει πατερας ή μητερα ετσι και αλλιως. Αυτα τα παιδακια τι τα κανουμε? Τα παιρνει η προνοια? Οχι. Σίγουρα οι συνθήκες που μεγαλώνουν τα ορφανά είναι κάκιστες, αυτό δεν μπορεί όμως να λειτουργήσει ως επιχειρημα για την υιοθέτηση απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Πιο σωστό θα ήταν να κοιτάξουν να βελτιωθούν οι συνθήκες σε αυτά τα ιδρύματα. Πες μου τώρα οτι τα πρότυπα δεν παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση ενός παιδιού να τα μηδενίσουμε όλα. Οσο για τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς μάνα/πατέρα άσ'το καλύτερα γιατι έχουν δεί τα μάτια μου και εχουν ακούσει τα αυτάκια μου πολλά! Επειδή κι όλας μου είναι πρόσφατο γεγονός που κοπέλα με τον άντρα της υιοθετησαν νεογνό (πραγματικά τι πιστεύετε οτι θα υιοθετουν οι ομοφυλόφιλοι, 10-15χρονα που έχουν διαμορφώσει λίγο-πολύ τον χαρακτηρα και τη προσωπικότητα τους?) πίστεψε με πως μητρική αγάπη και δέσιμο υπάρχει και με υιοθετημένα παιδια! Υ.Γ Δεν έχω πληκτρολόγιο (γράφω με το εικονικό των windows) γι αυτό αργώ και γράφω λίγα, είναι κουραστικό, soz.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ω ναι!Συγνωμη που θα την χαλασω στις μαμαδες,επιδοξες μαμαδες κ ορκισμενες εργενισες η μη,αλλα γενικευση κ μαλιστα με τα επικλησεως του συναισθηματος για το τι σημαινουν ολα οσα νιωθει ενας γονεας μου θυμιζουν καραμπαμ στερεοτυπικη σκεψη με δοσεις δραματικης σαπουνοπερας.Νο καν ντου το έχω γράψει πιο πριν, αν ζούσε στην ελλάδα θα είχε τεράστια προβλήματα. βασικα κ αυτα τα ακουω βερεσε.Η Ελλαδα αλλαζει κ μια μητροπολη οπως την Αθηνα πιστευω γραμμενα τα εχει τα ακραια ομοφοβικα η τα σκισηματα των ιματιων του Ανθιμου για τους ''κιναιδους'' ''ανωμαλους'' κτλ.Η Ελλαδα εξελισεται κ ηδη το συμφωνο συμβιωσης κ για γκει ζευγαρια θα γινει πραγματικοτητα,μετα θα ερθει κ το θεμα της υιοθεσιας αργα η γρηγορα. χεσε τους ελεγχους και τις συνθηκες... εσυ πιστευεις οτι το παιδι θα νιωθει καλα; αν ναι τοτε εισαι γελασμενος! στο σχολει του λενε: τι δουλεια κανει η μαμα και ο μπαμπας σου; αυτο τι θα πει; ε καλα,δεν νομιζω οτι ολη η ψυχοκοινωνικη προσαρμογη ενος παιδιου εξαρταται απο μια ερωτηση.Οπως κ να εχει εχοντας πιστη στις ικανοτητες μου (για να το παω ξανα προσωπικα) πιστευω οτι εχω τους τροπους να κανω το παιδι να νιωθει παντα καλα κ να ξερει πως να ανταποκριθει σε τετοιες καταστασεις.Τεσπα σε μερικα χρονια θα τεσταριστω επι της ουσιας αρα θα σας πω τοτε πως θα παει.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως ο ρολος της γυναικας, της μητερας, δεν αντικαθισταται. Ειναι αλλιως, εχει αλλο δεσιμο , μια μανα με ενα παιδι απο εναν ανδρα. Γνωρίζεις πόσα παιδιά μεγαλώνουν φυσιολογικότατα χωρίς μητέρες;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Επισης να πω μερικα πραγματα για το θεμα ''ικανοτητας'' κ ''ιδανικοτητας'' κ πως αυτα αξιολογηθηκαν στην περιπτωση μας μιας κ ειδα αρκετες αναφορες. Εκτος απο τις αιτησεις κ τα αλλα διαφορα διαδικαστικα που αξιολογουσαν ολα τα υπολοιπα (δουλεια,κοινωνικοοικονομικο προφιλ,εκπαιδευση κτλ) ειχαμε να αντιμετωπισουμε κ 2 εξουθενωτικες συνεντευξεις.Η μεν πρωτη ηταν για γερα νευρα.Ηδη μας ειχαν προετοιμασει πολυ καλα για τις ερωτησεις που μαλλον θα δεχομασταν κ θυμαμαι χαρακτηριστικα τον μεν συντροφο μου να διαβαζει καμια βδομαδα κ να κανει προετοιμασια κρατωντας σημειωσεις για τις απαντησεις του στις πιθανες ερωτησεις.Απο την πλευρα μου διαλεξα την τεχνικη της γενικης ερευνας για προετοιμασια στις ερωτησεις κ παραλληλα τις τελευταιες 2 μερες ημουν με τις σημειωσεις στο χερι κ γω, ενω ο ενας ''εξεταζε'' τον αλλον για πρακτις.Επισης κοιτουσαμε ωστε να εχουμε την μεγαλυτερη δυνατη συγκλιση στις απαντησεις σε ερωτησεις που πιθανολογουσαμε θα αφορουσαν κ τους 2. Αυτο που αντιμετωπισαμε ομως ηταν περα για περα εκτος των προσδοκιων μας. Ποτε δεν θυμαμαι να εχω δεχτει τοσο προσωπικες ερωτησεις κ να καλουμε να τις αναπτυξω σε τοσο βαθος.Μιλαμε ειλικρινα ανελεητος ελεγχος,δεν κρυβω οτι για καποιες ερωτησεις ειδικα στην πρωτη συνεντευξη δεν ημουν καθολου προετοιμασμενος. Παντως αμφιβαλω οτι ακομα κ η πλειοψηφια των ετεροφυλων ζευγαριων θα μπορουσε να απαντησει με ευκολια στις ερωτησεις που επρεπε να απαντησουμε(υποθετωντας παντα οτι κ τα ετεροφυλα ζευγαρια περνανε απο αναλογη διαδικασια με αναλογες συνεντευξεις). *εντωμεταξυ πιστευω οτι το σεξι κουστουμακι μου τους συγκινησε περισσοτερο κ τελικα τους εριξε παρα η συνεντευξη κ γενικοτερα η αιτηση μας αυτη καθ αυτη
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα ανοιχτόμυαλο περιβαλλον; μονον στη Βουλη! χαχαχαχαχαχαχα που να το βρει βρε το ανοιχτομυαλο περιβαλλον; θυμάσαι το I have a dream του Martin Luther King; ε, 48 χρονια μετα παλι κοιταζουν τους ανθρωπους με πιο μαυρο χρωμα και τους εχουν στο φτύσιμο! και εσυ μου λες μετα για τους ομοφυλοφιλους; Υπάρχουν 2 περιπτώσεις: -Είτε δεν έχεις ζήσει σε κοινωνία που οι άνθρωποι δεν give a fuck για το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική ζωή του -Είτε,από την άλλη, δεν έχεις ζήσει σε κοινωνία που οι άνθρωποι δεν give a fuck για το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική ζωή του Το ελλάντα είναι στο ίδιο επίπεδο με την Σομαλία και το Ιράν και μάλλον είναι κακό παράδειγμα.
g_alkis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν 2 περιπτώσεις: -Είτε δεν έχεις ζήσει σε κοινωνία που οι άνθρωποι δεν give a fuck για το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική ζωή του -Είτε,από την άλλη, δεν έχεις ζήσει σε κοινωνία που οι άνθρωποι δεν give a fuck για το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική ζωή του Το ελλάντα είναι στο ίδιο επίπεδο με την Σομαλία και το Ιράν και μάλλον είναι κακό παράδειγμα. Ο κλασικός Ελληναράς που ξέρει οτι "είμαστε σαν το Ιράν, στας προηγμένας Ευρώπας δεν συμβαίνουν αυτά". Αγγλία και don't give a fuck? Χοχοχο οι ιδρυτές του κίτρινου τύπου, των ταμπλόιντς και του γκόσιπ. Α ναι, έχουν τον καθωσπρεπισμό και δεν το κάνουν μπροστά στα μάτια σου. ΟΚ Τα ίδια γράφονταν και για Σκανδιναβία και ρατσισμό, ακροδεξιά κτλ. Oh wait, ο άλλος που έφαγε 80 άτομα Νορβηγός ήταν? Και δεκάδες άλλα παραδείγματα. Βγες από το συννεφάκι με την οπισθοδρομική σε νοοτροπία Ελλάδα και τη σουπερ ντουπερ Ευρώπη. Σου έχω νέα.
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ο κλασικός Ελληναράς που ξέρει οτι "είμαστε σαν το Ιράν, στας προηγμένας Ευρώπας δεν συμβαίνουν αυτά". Αγγλία και don't give a fuck? Χοχοχο οι ιδρυτές του κίτρινου τύπου, των ταμπλόιντς και του γκόσιπ. Α ναι, έχουν τον καθωσπρεπισμό και δεν το κάνουν μπροστά στα μάτια σου. ΟΚ Τα ίδια γράφονταν και για Σκανδιναβία και ρατσισμό, ακροδεξιά κτλ. Oh wait, ο άλλος που έφαγε 80 άτομα Νορβηγός ήταν? Και δεκάδες άλλα παραδείγματα. Βγες από το συννεφάκι με την οπισθοδρομική σε νοοτροπία Ελλάδα και τη σουπερ ντουπερ Ευρώπη. Σου έχω νέα. Βρε βρε για δες άλλον έναν που μπλέκει τα μπούτια του. Για πες μας ω εσύ φως της ελλάδος που έγραψα για Αγγλία(αν και εκεί καλύτερα από εδώ είναι); Για διαφώτισε μας μεγάλε γιατί σκότωσε ο Νορβηγός; Γιατί ήταν ομοφυλόφιλοι μαζεμένοι ή γιατί ήταν συνάθροιση των αριστερών και ήθελε να χτυπήσει τους τύπους που υποστήριζαν τους μουσουλμάνους; Για κάνε έναν κόπο και διάβασε,δεν ξέρεις τι μπορεί να μάθεις. Για πες μας για την ζωή εκεί γιατί προφανώς εμείς δεν ζήσαμε ποτέ εκεί και δεν ξέρουμε. Για μίλα μας για τον καθωσπρεπισμό που τους διακατέχει γιατί κρεμόμαστε από τα χείλη σου. Λοιπόν ξεκαβάλα,διάβασε ή ζήσε εκεί και μετά κάνε μας την χάρη να έρθεις να το παίξεις θεωρία.
μαφαλντα Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σε συζήτηση για υιοθεσία και ομοφυλοφιλία,δεν μπορείς να αποφύγεις τα στερεότυπα.Τοξο και εσύ τα χρησιμοποιείς όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη.Του πετάς ένα είσαι ομοφοβικός-δεν υπάρχει αυτή η λέξη-και θέτεις τις απόψεις του υπό αμφισβήτηση. Προσωπικά θεωρώ ότι από το ίδρυμα,τους αλκοολικούς γονείς ,τους χρήστες ναρκωτικών, είναι καλύτερα για το παιδί να δίνεται σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Βέβαια η λογική του μη χείρον βέλτιστο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ρατσιστική,αλλά δεν γίνεται να το αποφύγεις σε αυτή την συζήτηση. Είσαι ευτυχισμένος και εύχομαι πάντα έτσι να είσαι.Να σας ζήσει.
g_alkis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε βρε για δες άλλον έναν που μπλέκει τα μπούτια του. Για πες μας ω εσύ φως της ελλάδος που έγραψα για Αγγλία(αν και εκεί καλύτερα από εδώ είναι); Για διαφώτισε μας μεγάλε γιατί σκότωσε ο Νορβηγός; Γιατί ήταν ομοφυλόφιλοι μαζεμένοι ή γιατί ήταν συνάθροιση των αριστερών και ήθελε να χτυπήσει τους τύπους που υποστήριζαν τους μουσουλμάνους; Για κάνε έναν κόπο και διάβασε,δεν ξέρεις τι μπορεί να μάθεις. Για πες μας για την ζωή εκεί γιατί προφανώς εμείς δεν ζήσαμε ποτέ εκεί και δεν ξέρουμε. Για μίλα μας για τον καθωσπρεπισμό που τους διακατέχει γιατί κρεμόμαστε από τα χείλη σου. Λοιπόν ξεκαβάλα,διάβασε ή ζήσε εκεί και μετά κάνε μας την χάρη να έρθεις να το παίξεις θεωρία. Το που έζησε και για πόσο ο καθένας άστο καλύτερα. Σε βλέπω με κενό διαβατήριο και διαμονή στα Φάρσαλα. Για διαφώτισε μας τελικά σε ποιες χώρες της προηγμένης Ευρώπης they don't give a fuck για την προσωπική ζωή του άλλου. (αριστεροί το πασοκ της Νορβηγίας? χοχοχο, it gets better)
Marria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωρίζεις πόσα παιδιά μεγαλώνουν φυσιολογικότατα χωρίς μητέρες; Γνωριζω ναι, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση του Τοξοβολου μιλαμε για ολοκληρωτικη απουσια της μητερας*, και εκει στεκομαι. Οσο καλος και να ειναι ως γονιος, δεν μπορει να αντιικαταστησει τον ρολο της μητερας. * Οπου μητερας εννοω γενικα τον ρολο της γυναικας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα