Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καθε φορα θα πεταγεται καποιος και θα λεει οτι και πως αν ηταν ετσι τοτε κατι παρομοιο θα συνεβαινε και με τις μονογονεικες οικογενειες, αλλα κανεις δε θα βαζει μυαλο (εκτος απο αυτον που ηδη εχει).

Δεν ξερω πως το ειδες εσυ,ειρωνικο ηταν το σχολιο κ απανταει στο πνευμα της λογικης του επιχειρηματος.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή οικογένεια, παρόλα αυτά πιστεύω πως αρκετά άτομα θα μπορούσαν να προσφέρουν παραπάνω αγάπη από μερικούς ανεύθυνους ετεροφυλόφιλους γονείς. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι τα παιδιά θα έχουν πολύ καλύτερη ζωή και ευκαιρίες λόγω οικονομικής δυνατότητας από ότι σε ένα ορφανοτροφείο. Η γνώμη μου είναι ναι αλλά υπό αυστηρότερες συνθήκες και ελέγχους.

Δημοσ.
Η γνώμη μου είναι ναι αλλά υπό αυστηρότερες συνθήκες και ελέγχους.

Βαλε μου το πλαισιο λιγο.Ποιοι θα πρεπει να ειναι οι αυστηροτεροι ελεγχοι κ συνθηκες ακριβως? Αυτο δεν συνιστα διακριση?

Δημοσ.

Βαλε μου το πλαισιο λιγο.Ποιοι θα πρεπει να ειναι οι αυστηροτεροι ελεγχοι κ συνθηκες ακριβως? Αυτο δεν συνιστα διακριση?

Υποθέτω πως εννοεί να πηγαίνουν τα παιδάκια σε γονείς όπου θα μπορούν να τους παρέχουν ένα αξιοπρεπές σπιτικό. Να είναι καλλιεργημένοι και να έχουν σταθερή δουλειά/εισόδημα. Τουλάχιστον αυτά θα ήταν τα δικά μου κριτήρια. Άρνηση σε ένα ζευγάρι ανέργων ή/και αμόρφωτων δεν συνιστά διάκριση. Είναι σαν να μιλάμε για δικαιώματα παιδόφιλων.

Δημοσ.

Γιατί αναφέρεστε στον Έλτον τζον κι όχι στο Μάνο Χατζιδάκι (ομοφυλόφιλος για όποιους δεν το ξέρουν), του οποίου ο θετός υιός είναι καμιά 40-50αριά χρονών;

Δημοσ.

Υποθέτω πως εννοεί να πηγαίνουν τα παιδάκια σε γονείς όπου θα μπορούν να τους παρέχουν ένα αξιοπρεπές σπιτικό. Να είναι καλλιεργημένοι και να έχουν σταθερή δουλειά/εισόδημα. Τουλάχιστον αυτά θα ήταν τα δικά μου κριτήρια. Άρνηση σε ένα ζευγάρι ανέργων ή/και αμόρφωτων δεν συνιστά διάκριση. Είναι σαν να μιλάμε για δικαιώματα παιδόφιλων.

Ε,ενταξει,αυτα ισχυουν κ για τα ετεροφυλα ζευγαρια.Το αυστηροτερο πλαισιο συγκεκριμενα για τα ομοφυλα ζητησα καθως κ να αιτιολογηθει γιατι αυτο δεν αποτελει διακριση.

Δημοσ.

χεσε τους ελεγχους και τις συνθηκες... εσυ πιστευεις οτι το παιδι θα νιωθει καλα; αν ναι τοτε εισαι γελασμενος! στο σχολει του λενε: τι δουλεια κανει η μαμα και ο μπαμπας σου; αυτο τι θα πει;

Δημοσ.

θα πει τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του και ο μπαμπάς του.

Επίσης θα πρέπει να διορθωθεί κάπως το πάτερν στις αιτήσεις. Λέει "όνομα πατρός", "όνομα μητρός" κλπ. Πρέπει να αλλάξει. ¨Όνομα γονέως 1", "όνομα γονέως 2".

Πάντως ο Τοξο ζει λονδίνο, είναι αλλιώς από ότι στο ελλαδιστάν.

Δημοσ.

Παντως ο ρολος της γυναικας, της μητερας, δεν αντικαθισταται. Ειναι αλλιως, εχει αλλο δεσιμο , μια μανα με ενα παιδι απο εναν ανδρα.

Δημοσ.

θα πει τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς του και ο μπαμπάς του.

Επίσης θα πρέπει να διορθωθεί κάπως το πάτερν στις αιτήσεις. Λέει "όνομα πατρός", "όνομα μητρός" κλπ. Πρέπει να αλλάξει. ¨Όνομα γονέως 1", "όνομα γονέως 2".

Πάντως ο Τοξο ζει λονδίνο, είναι αλλιώς από ότι στο ελλαδιστάν.

οκ λονδινο δεν ξερω τι παιζει αλλα οπως ειπα και πιο πανω

εσυ πιστευεις οτι το παιδι θα νιωθει καλα; θα νιωθει ομορφα;

αν τυχει και μπορουν να του καλυψουν ολες του τις αναγκες και πολλα παραπανω τοτε παω πασο αλλα ειναι μια στο μυριο...

Δημοσ.

το έχω γράψει πιο πριν, αν ζούσε στην ελλάδα θα είχε τεράστια προβλήματα. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρκετό αυτό για να μην επιτραπεί μια τέτοια υιοθεσία. Αν βρεθεί σε ανοιχτόμυαλο περιβάλλον σαφώς τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Σίγουρα η μη ύπαρξη μητέρας είναι θέμα, αλλά σε καμία περίπτωση το ορφανοτροφείο δεν θα ήταν προτιμότερο.

Δημοσ.
Αν βρεθεί σε ανοιχτόμυαλο περιβάλλον

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα ανοιχτόμυαλο περιβαλλον; μονον στη Βουλη! χαχαχαχαχαχαχα

που να το βρει βρε το ανοιχτομυαλο περιβαλλον;

θυμάσαι το I have a dream του Martin Luther King; ε, 48 χρονια μετα παλι κοιταζουν τους ανθρωπους με πιο μαυρο χρωμα και τους εχουν στο φτύσιμο! και εσυ μου λες μετα για τους ομοφυλοφιλους;

Δημοσ.

ξέρεις, δεν είναι παντού σαν την ελλάδα ε. Υπάρχουν μέρη εκεί πάνω ψηλούτσικα λίγο στον χάρτη, στην ευρώπη που είμαστε κι εμείς ντε, που δεν τους πολυνοιάζει τι χαβά βαράει ο διπλανός τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...