..MementoMori.. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδη εχω φιλη η οποια λογω της σχολης της συναναστρεφεται καθημερινα με ορφανα ηλικιας 0-5, θα εδινα παιδια για υιοθεσια μεχρι και σε 1 ανυπαντρο ατομο. Πραγματικα δεν εχετε ιδεα πως μεγαλωνει ενα παιδι μεσα σε τετοια ιδρυματα. Ουτε εγω ειχα και ξενερωσα που εμαθα. Αυτα.
DrXavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σε όποιον αναρωτιέται αν είναι κατάλληλο ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παίδι μόνο βάλτε στο μυαλό σας οτι αυτά τα παιδία στα ορφανοτροφεία βρέθηκαν εκεί από ''κατάλληλα'' ετερόφυλα ζευγάρια.. Το θέμα είναι πάρα πολύ λεπτό και έχει να κάνει καθαρά με τον άνθρωπο και οχι με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.Και πιστεύω πως οι άνθρωποι που παίρνουν τετοιές αποφάσεις έχουν φοβερό μεγαλείο ψυχής (ανεξάρτητα απο τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις) και δεν κάνουν μια τέτοια κίνηση μόνο για την δική τους προσωπική ικανοποίηση.
Holyday Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η απόκτηση ενός παιδιού είναι συναισθηματική και βιολογική ανάγκη κάθε ανθρώπου. Πιστεύω πως ένας ομοφυλόφιλος γονέας είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένος σε θέματα συμπεριφοράς και κοινωνικής αντιμετώπισης και επιθυμεί το παιδί του να ζήσει καλύτερα από ότι έζησε αυτός και γι αυτό θα φροντίσει να του προσφέρει ένα ζεστό και δημοκρατικό περιβάλλον. Ένας ομοφυλόφιλος γονέας θα σεβαστεί περισσότερο τη σεξουαλικότητα των παιδιών του, έχοντας στο μυαλό την καταπίεση που ο ίδιος πιθανότατα έχει υποστεί από τους ετεροφυλόφιλους γονείς του. Τα παιδιά των ομοφυλοφιλικών οικογενειών στο μέλλον δεν θα διαφέρουν καθόλου από τα παιδιά των ετεροφυλοφιλικών καθώς οι ομοφυλόφιλοι γονείς δεν διαφέρουν και τόσο από τους ετεροφυλόφιλους. Τα παιδιά χρειάζονται κυρίως μία οικογένεια που να προσφέρει αγάπη και ασφάλεια ! (αυτο να έχουμε στο μυαλό μας)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω πως ένας ομοφυλόφιλος γονέας είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένος σε θέματα συμπεριφοράς και κοινωνικής αντιμετώπισης και επιθυμεί το παιδί του να ζήσει καλύτερα από ότι έζησε αυτός στο μυαλό την καταπίεση που ο ίδιος πιθανότατα έχει υποστεί από τους ετεροφυλόφιλους γονείς του. Φυσικα και συμφωνω μαζι σου στο θεμα της αγαπης κ της ασφαλειας που αναφερεις κ γενικα σε ευχαριστω για την υποστηριξη σου κ για το ανοιχτο μυαλο σου. Μια μικρη ενσταση ως προς τα 2 παραπανω ωστε να μην κατηγορηθουμε οτι πεφτουμε σε μερικα στερεοτυπα.Νομιζω οτι η σεξουαλικοτητα δεν εχει σχεση με την ευαισθητοποιηση σε θεματα συμπεριφορας κ κοινωνικης αντιμετωπισης.Περισσοτερο εχω την αισθηση αυτα εξαρτωνται απο ανθρωπο σε ανθρωπο,αρα ενας γκει μπορει να ειναι ετσι η αλλιως οπως κ ενας στρεητ αναλογα.Σε οτι αφορα το 2ο κομματι παλι νομιζω οτι οχι ολοι οι ομοφυλοφιλοι εχουν υποστει καταπιεση απο τους γονεις τους αν κ ισως καποιος θα περιμενε μια σχετικη καταπιεση να ειναι καπως πιο συχνη.
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω οτι οχι ολοι οι ομοφυλοφιλοι εχουν υποστει καταπιεση απο τους γονεις τους αν κ ισως καποιος θα περιμενε μια σχετικη καταπιεση να ειναι καπως πιο συχνη. Πολυ αγγλικο αυτο το "οχι ολοi" , συντακτικα , δε νομιζω να λεγεται στα ελληνικα =P
nikosgia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ειμαι απο τους στενομυαλους......φωτια και τσεκουρι..... :P
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ αγγλικο αυτο το "οχι ολοi" , συντακτικα , δε νομιζω να λεγεται στα ελληνικα =P ναι τα κλασικα Τοξοβολικα Ελληνικα.Αγνοηστε τα,εφοσον πιανεται το νοημα Παντα σκεφτομαι στα Αγγλικα
Marria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας που τα διαβασα ολα ας πω και εγω την γνωμη μου.. Προωπικα το να κανεις μεγαλωσεις ενα παιδι ειναι μεγαλη ευθυνη, να το μεγαλωσεις, να το φροντιζεις, να το εχεις στο νου σου μην παθει τιποτα.. μια ευθυνη που παιρνει πολλα χρονια. Και οτι σου αλλαζει τελειως την ζωη, τερμα οι πολλοι εξοδοι, τα ακριβα πραγματα, τα ταξιδια (εχεις πλεον και μια αλλη ζωη να φροντισεις). Και αν δεν σου αρεσει τι κανεις? Το πας πισω? Παντα σαν Μαρια μιλαω, αλλα αν ημουν ομοφυλοφιλη δεν θα εμπλεκα με υιοθεσιες και τετοια. Η φυση μας εκανε να κανουμε οικογενεια ενας ανδρας και μια γυναικα, απο εκει παιρνουμε και τα προτυπα και απο εκει και οι 2 γονεις εχουν τους ξεχωριστους τους ρολους. Τωρα θα μου πειτε, αν εχει δικαιωμα ενα ομοφυλο ζευγαρι να υιοθετει ενα παιδι, αλλα σκεφτειτε λιγο και το μελλον και πως θα περασει αυτο το παιδι, δεν ξερω για σας, αλλα τα παιδια ειναι σκληρα και οτι ειναι διαφορετικο το χλευαζουν και το ειρωνευονται.
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας που τα διαβασα ολα ας πω και εγω την γνωμη μου.. Προωπικα το να κανεις μεγαλωσεις ενα παιδι ειναι μεγαλη ευθυνη, να το μεγαλωσεις, να το φροντιζεις, να το εχεις στο νου σου μην παθει τιποτα.. μια ευθυνη που παιρνει πολλα χρονια. Και οτι σου αλλαζει τελειως την ζωη, τερμα οι πολλοι εξοδοι, τα ακριβα πραγματα, τα ταξιδια (εχεις πλεον και μια αλλη ζωη να φροντισεις). Και αν δεν σου αρεσει τι κανεις? Το πας πισω? Παντα σαν Μαρια μιλαω, αλλα αν ημουν ομοφυλοφιλη δεν θα εμπλεκα με υιοθεσιες και τετοια. Η φυση μας εκανε να κανουμε οικογενεια ενας ανδρας και μια γυναικα, απο εκει παιρνουμε και τα προτυπα και απο εκει και οι 2 γονεις εχουν τους ξεχωριστους τους ρολους. Τωρα θα μου πειτε, αν εχει δικαιωμα ενα ομοφυλο ζευγαρι να υιοθετει ενα παιδι, αλλα σκεφτειτε λιγο και το μελλον και πως θα περασει αυτο το παιδι, δεν ξερω για σας, αλλα τα παιδια ειναι σκληρα και οτι ειναι διαφορετικο το χλευαζουν και το ειρωνευονται. Τώρα θα σου πούνε ότι αυτά τα παιδιά είναι ρατσιστές, φταίνε οι γονείς τους κτλπ. @thread Εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση. Όταν ένα παιδί μεγαλώνει σε μία οικογένεια ομοφυλόφιλων τι επιρροές στην προσωπικότητα του μπορεί να φέρει αυτό; Πρέπει από μικρό το παιδί να υποστεί "πλύση" εγκεφάλου ώστε να μην νιώθει άσχημα κατά την παιδική του ζωή και την εφηβεία του; Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί ανακαλύψει την αλήθεια και δεν την δεχτεί; Καταλήγει σε ψυχολογικά ιδρύματα με φαρμακευτική υποστήριξη; Μιλάτε μερικοί για τα παιδία λες και είναι παιχνίδια ή ζωές που θα μπορείτε να κάνετε πειράματα.
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Από διπλανό θρεντ: Καλημέρα σας....υστερα απο ενα οικογενοιακο επεισοδίο η αδερφή μου αποφάσισε να χωρίσει με τον άντρα της...αλλα έχουν αποκτήση ενα παιδί 8 μηνών...Τώρα με έχει ποιάσει μια ανυσηχία οτι μπορεί να πάρει την επιμλελεια του παιδιού ο άντρας της..Να σας εξηγησω την κατάσταση...η αδερφή μου είναι 19 χρονών και ακόμα κάνει την ιδικότητα της στην κομμοτική αρα δν εχει εισόδημα αλλα θα την συντηρει η οικογένεια μου...ο αντρας της δεν ειχε καμια επαφή με το παιδί τοσο καιρο π ηταν μαζί...δεν την προσεχε δν ασχολούταν μαζί της και γενικα τελειως αδιάφοροσ...δεν ξερει καν ποσες μεζούρες γαλα πρπ να βάζεις...το πρόβλημα μου ειναι υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιου και να την κερδίσει?? Ευχαριστω Αν αυτό δεν είναι απόδειξη για εσάς πως ένα πέος και ένας κόλπος δεν εγγυώνται περισσότερη ευτυχία από ένα ομόφυλο ζευγάρι, δε θα είναι τίποτα.
saya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Eπειδη ειχα δει μιαα εκπομπη προσφατα σχετικα το πως μεγαλωνουν τα παιδια σε ιδρυματα. Και επειδη δεν υπαρχει κοσμος να τα βγαζει εξω καποια απο αυτα δεν ξερουν καν πως ειναι η θαλασσα απο κοντα γιατι ολη τους την ζωη την εζησαν μεσα σε ενα ιδρυμα και εγω θα εδινα τα παιδια και σε ανυπαντρο ατομο και σε ομοφυλοφιλο ζευγαρι. Τωρα αν απο αυτο μπορουν να ενθαρρυνθουν να γινουν ομοφυλοφιλοι η οχι δεν το γνωριζω αν και ερευνες λενε πως οχι .Οτι γινονται ομοφυλοφιλοι η ετεροφιλοφυλοι το ιδιο με τα παιδια που μεγαλωνουν σε αλλες οικογενειες.Αλλα ακομη και αν αυτα τα παιδια μεγαλωναν για να γινουν ολα ομοφυλοφιλοι ,κατι που συμφωνα με ερευνες δεν ισχυει .Προτιμω να ειναι παιδια που εχουν μεγαλωσει σε μια ευτυχισμενη,καπως φυσιολογικη οικογενεια και ειναι ομοφιλοφυλοι παρα σε ιδρυμα,εγκαταλελημενα και ετεροφιλοφυλοι.Ο ρατσισμος νομιζω εχει και καποια ορια .Το να λμε καλυτερα εγκαταλελημενα παιδια σε ιδρυμα παρα να τα ιυοθετησουν ομοφυλοφιλοι γιατι μπορει οταν μεγαλωσουν να γινουν το ιδιο ειναι ακρως ρατσιστικο .
Marria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα θα σου πούνε ότι αυτά τα παιδιά είναι ρατσιστές, φταίνε οι γονείς τους κτλπ. Tην προσωπικη μου γνωμη ανεπτυξα , αλλα γιατι ολοι για ιδρυματα? Απο οσο ξερω υπαρχουν και αναδοχοι γονεις και τα χωρια SOS που κανουν πολυ καλη δουλεια. Αλλα πως ηρθε η συζητηση ομοφυλοφιλη οικογενεια vs ιδρυματα, ενω υπαρχουν και αλλες επιλογες.
saya Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι καποιες φορες αυτη ειναι η επιλογη δυστυχως.
jpaokx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ με την Μαρία... Η σύγκριση υιοθεσία από gay οικογένεια με ιδρύματα είναι πέρα για πέρα τραγική και χρησιμοποιείται καθαρά για λόγους δικαιολογίας των gay ζευγαριών. Ας κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι και να κάνουν δικά τους παιδιά (αν μπορούν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα