Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω αν ημουν Gay δεν θα υιοθετούσα παιδί!!

Δεν μπορώ παρμβάλω με τόσο άσχημο τρόπο στο έργο του Θεού!

Για κάποιο λόγο δεν μπορεί ο άντρας και κάνει παιδί! Μην τα ισοπεδώνετε όλα!

Ο θεός έπλασε τον Αδαμ και την Εύα!

Οχι τον Αδαμ και τον Περικλή!

Ναι ο Θεός επλασε τον Αδαμ και την Ευα και απο αυτούς προερχομαστε ολοι μας... Αυτό κι αν ειναι ανωμαλια! Κανενα αλλο παραδειγμα απο την εβραικη μυθολογια εχεις να μας αναφερεις ως επιτυχημενο προτυπο αποφυγης την ομοφυλοφιλίας.

Έτσι, κρυφτείτε. Μην ομολογείτε ότι είστε ορφανοί, ότι είστε υιοθετημένοι, ότι οι γονείς σας είναι χωρισμένοι ή ομοφυλόφιλοι, ότι είστε άθεοι, ότι είστε αριστεροί, ότι έχετε φίλους αλλοδαπούς, ότι ψωνίζετε από στοκάδικα, ότι δεν υπηρετήσατε στον στρατό. Τι θα πουν οι άλλοι;

Το κοινωνικό κραξιμο γι οσα αναφερεις δεν μπορει να μπει στο ιδιο τσουβαλι... Οι υιοθεσια απο ομοφυλοφιλα ζευγάρια εναντιόνεται στην ίδια την φύση δυο αντρες οι δυο γυναίκες δεν θα μπορούσαν ποτε να αποκτήσουν ενα παιδί. Υπάρχει ενας φυσικός μηχανισμός γι αυτή την δουλεια. Ειναι αναπόφεκτο να μην δημιουργηθούν τραυματα στο παιδί με τον εναν η τον αλλο τρόπο.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Lefter, λέω ότι ωραία θα ήταν η κοινωνία να έχει έτοιμες τις συνθήκες εξ' ουρανού, αλλά γενικά κάποιος πρέπει να φάει το σκατό μέχρι να γίνουν κάποια πράγματα από εξτρήμ, αυτονόητα.

Όλοι μας υπήρξαμε παιδάκια. Σε κάποιους από εμάς, οι γονείς έλεγαν "στα παπάρια σου τι λένε και κάνουν οι άλλοι" ή "μη δείχνεις με το δάχτυλο, είναι αγένεια". Σε κάποιους άλλους, ο μπαμπάς έλεγε "έλα μωρέ την πούστρα" και η μαμά "έλα μωρέ τη χοντρή τη γειτόνισσα". Το αν ο εκάστοτε χρήστης εδώ μέσα θα μεγαλώσει κι άλλα γουρουνάκια σαν και αυτόν, ή αν θα αποφασίσει να φτιάξει ανθρώπους με ελεύθερο μυαλό, διόλου δε θα έπρεπε να επηρεάζει τα αυτονόητα δικαιώματα του να είναι ο γείτονας γκέη ή η γειτόνισσα χοντρή.

Όσο για το "τι θα ακούει από τα άλλα παιδάκια" εντάξει, υπάρχει κανείς που δεν έχει ακούσει κάτι ως παιδί που τον πλήγωσε, ή που δεν είπε κάτι τέτοιο; Εγώ ήμουν απ' τους γυαλάκηδες κι υπήρχε και για μένα κάποιος που έλεγα "χοντρό" ή "κοντό" ή "άσχημη". Τα παιδιά πληγώνουν για τα πάντα και πληγώνονται από τα πάντα, το να νομίζουμε πως μπορούν να κάνουν το διαχωρισμό μεταξύ του "γυαλάκιας" και "δύο μπαμπάδες" είναι βασισμένο στο ενήλικο σκεπτικό μας, λέω εγώ.

Το κοινωνικό κραξιμο γι οσα αναφερεις δεν μπορει να μπει στο ιδιο τσουβαλι... Οι υιοθεσια απο ομοφυλοφιλα ζευγάρια εναντιόνεται στην ίδια την φύση δυο αντρες οι δυο γυναίκες δεν θα μπορούσαν ποτε να αποκτήσουν ενα παιδί. Υπάρχει ενας φυσικός μηχανισμός γι αυτή την δουλεια. Ειναι αναπόφεκτο να μην δημιουργηθούν τραυματα στο παιδί με τον εναν η τον αλλο τρόπο.

Η ομοφυλοφιλία απαντάται στη φύση. Η καπότα (ή το IVF) όχι. Μην ακούω ψευτοβιολογικά επιχειρήματα.

Δημοσ.

Lefter, λέω ότι ωραία θα ήταν η κοινωνία να έχει έτοιμες τις συνθήκες εξ' ουρανού, αλλά γενικά κάποιος πρέπει να φάει το σκατό μέχρι να γίνουν κάποια πράγματα από εξτρήμ, αυτονόητα.

Όλοι μας υπήρξαμε παιδάκια. Σε κάποιους από εμάς, οι γονείς έλεγαν "στα παπάρια σου τι λένε και κάνουν οι άλλοι" ή "μη δείχνεις με το δάχτυλο, είναι αγένεια". Σε κάποιους άλλους, ο μπαμπάς έλεγε "έλα μωρέ την πούστρα" και η μαμά "έλα μωρέ τη χοντρή τη γειτόνισσα". Το αν ο εκάστοτε χρήστης εδώ μέσα θα μεγαλώσει κι άλλα γουρουνάκια σαν και αυτόν, ή αν θα αποφασίσει να φτιάξει ανθρώπους με ελεύθερο μυαλό, διόλου δε θα έπρεπε να επηρεάζει τα αυτονόητα δικαιώματα του να είναι ο γείτονας γκέη ή η γειτόνισσα χοντρή.

Όσο για το "τι θα ακούει από τα άλλα παιδάκια" εντάξει, υπάρχει κανείς που δεν έχει ακούσει κάτι ως παιδί που τον πλήγωσε, ή που δεν είπε κάτι τέτοιο; Εγώ ήμουν απ' τους γυαλάκηδες κι υπήρχε και για μένα κάποιος που έλεγα "χοντρό" ή "κοντό" ή "άσχημη". Τα παιδιά πληγώνουν για τα πάντα και πληγώνονται από τα πάντα, το να νομίζουμε πως μπορούν να κάνουν το διαχωρισμό μεταξύ του "γυαλάκιας" και "δύο μπαμπάδες" είναι βασισμένο στο ενήλικο σκεπτικό μας, λέω εγώ.

απλά λέω ότι είναι πολύ δύσκολο να βάλεις το παιδί σου στρατιώτη στον δικό σου πόλεμο. Αν σκοπεύεις να το κάνεις, έχε υπόψιν ότι στάνταρ θα τραυματιστεί.

Όπως το λες στην πρώτη σου πρόταση: ξέρε ότι θα βάλεις το παιδί να φάει σκατό. Και εννοείται ότι δεν θα το έχεις ρωτήσει καν.

Δημοσ.

Αν η εναλλακτική για το παιδί είναι το ορφανοτροφείο δεν είμαι αντίθετος.

Αν οι ομοφυλόφιλοι "παίρνουν" το παιδί από ένα ετερόφυλο ζευγάρι που θα το υιοθετούσε είμαι αντίθετος.

Ο λόγος είναι ότι οι ετερόφυλοι αδυνατούν να αποκτήσουν παιδί λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ οι ομοφυλόφιλοι έχουν επιλέξει ένα τρόπο ζωής που δεν τους επιτρέπει να κάνουν παιδιά hence δεν δικαιούνται να περάσουν μπροστά από άλλους που δεν κάναν αυτή την επιλογή.

Δημοσ.

Εγω παιδιά θα σας πω ένα απλό πράγμα που δε το χει πει κανείς ως τώρα.

έκλεψα πριν 2 μήνες ένα άγριο γατάκι 25 ημερών απο τη μάνα του.

Το χα για 1 μήνα σπίτι μου και το μεγάλωνα και το τάιζα ,κοιμόμασταν μαζί,μετά απο 1 μήνα το βγαλα έξω στον κήπο ελεύθερο γιατί είχα τύψεις.

Το βράδυ που γύρισα σπίτι .

Το βρήκα έξω απο την πόρτα μου να κοιμάται χάμω και με περίμενε.

Απο τότε το αφήνω την ημέρα να παίζει στο χωράφι ,πάει και βλέπει την μαμά του ,τα αδέρφια του ,και το βράδυ έρχετε κάθε φορά στην πόρτα μου.

Οπότε γιατί ένα παιδάκι που έχει μεγαλώσει με 2 ανδρες να νιώθει ασχημα;

Δημοσ.

Σίγουρα πάντως θα είναι καλύτερα από το να "ζει" ένα παιδάκι έτσι.

telikib.jpg

Η ζωή του βεβαία θα είναι ένα μπ0υρδ3λ0 σε γενικές γραμμές με gay γονείς, αλλά από το να πεθαίνει από την πείνα θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Εγω παιδιά θα σας πω ένα απλό πράγμα που δε το χει πει κανείς ως τώρα.

έκλεψα πριν 2 μήνες ένα άγριο γατάκι 25 ημερών απο τη μάνα του.

Το χα για 1 μήνα σπίτι μου και το μεγάλωνα και το τάιζα ,κοιμόμασταν μαζί,μετά απο 1 μήνα το βγαλα έξω στον κήπο ελεύθερο γιατί είχα τύψεις.

Το βράδυ που γύρισα σπίτι .

Το βρήκα έξω απο την πόρτα μου να κοιμάται χάμω και με περίμενε.

Απο τότε το αφήνω την ημέρα να παίζει στο χωράφι ,πάει και βλέπει την μαμά του ,τα αδέρφια του ,και το βράδυ έρχετε κάθε φορά στην πόρτα μου.

Οπότε γιατί ένα παιδάκι που έχει μεγαλώσει με 2 ανδρες να νιώθει ασχημα;

σωστά. Εδώ χαίρεται μια γάτα που μεγαλώνει με τον Τζέησον.

Να κλειδωθεί.

Δημοσ.

Καταδικαζουμε τους ανθρωπους πολυ ευκολα.νομιζετε οτι οι περισσοτεροι λενε "τι να κανω για αλλαγη?ε ας γινω ομοφυλοφιλος/η"για οποιον δεν ξερει.η ομοφυλοφιλια η πραγματικη οχι η "ψευτικη" ευθυνεται σε ελλειψη καποιων ορμονων(ανδρικη ομοφυλοφιλια) και στην παρουσια καποιων αλλων ορμονων(γυναικεια ομοφυλοφιλια).αν θελετε να κατηγορησετε καποιον για τους ομοφιλοφυλους κατηγορηστε τους γονεις τους που ειχαν καποιο προβλημα με τα γενετικα τους οργανα ή γενικα με την υγεια τους(αν και κανενας δεν πρεπει να κατηγορειτε για αυτο).σταματηστε να κοροιδευετε το διαφορετικο.και μην ακουω μαλακιες οτι ο θεος επλασε μονο τον αδαμ και την ευα γιατι δεν θυμαμαι να λεει ο θεος "σας φτιαχνω προφυλακτικα και αντισυλληπτικα σε περιπτωση που δεν εχετε ορεξη για απογονους και απλα θελετε να γαμιεστε".κατα την γνωμη μου η ομοφυλοφιλια ειναι ενα μετρο που πηρε η "φυση" για να αποτρεπει τον υπερπλυθησμο

Δημοσ.

Τα παιδάκια είναι ωμά, είναι κάφροι. Κοροϊδεύουν το παιδάκι που έχει μεγάλη μύτη ξερωγώ, παραμερίζουν από το παιχνίδι το χοντρό παιδάκι ασπούμε, και σιγοψιθυρίζουν "χαχα, δες ο Γιωργάκης τι χοντρή μαμά που έχει, χαχα". Και κάποια στιγμή θα το πουν και στον Γιωργάκη, και μετά αυτός θα πάει στην μαμά του και θα πει "μαμά, γιατί είσαι τόσο χοντρή; Θα ήθελα μια μαμά σαν του Κωστάκη, αδύνατη".

Τα λέω όλα αυτά, γιατί είναι ωραίο μεν να αγωνίζεσαι για την πάταξη της ομοφοβίας, αλλά το παιδί δεν ξέρω αν έχει την ίδια όρεξη, τουλάχιστον σε μικρή ηλικία. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα, και πιθανότατα κάποια στιγμή να πει "γιατί να είναι έτσι οι γονείς μου;". Υποθέτω, ίσως κι εσύ κάποια στιγμή να έχεις πει "γαμώτο, αν δεν γούσταρα άντρες δεν θα είχα όλα αυτά τα προβλήματα"...

Ισα ίσα, το παιδάκι επειδή είναι παιδάκι, μπορεί να αποδεκτεί καποια πράγματα πιο εύκολα εφόσον και το κοινωνικό του περιβάλλον τα αποδέχεται. Όταν το παιδάκι ακούσει ότι ένας συμμαθητής του έχει δύο μαμμάδες, σίγουρα θα του φανεί περίεργο, αλλά εάν, όταν ρωτήσει τους ΄μεγάλους΄του εξηγήσουν ότι και αυτό μπορεί να συμβεί, είναι σπάνιο μεν αλλά υπάρχει, τότε γιατί να κοροιδέψει? Οι αντιλήψεις των παιδιών πλάθονται εύκολα... και επηρεάζονται άμεσα από τους 'μεγάλους' και την κοινωνία.

Όσο αφορά το θέμα του προτύπου, εγώ μεγάλωσα χωρίς θηλυκό πρότυπο στην οκογένειά μου. Έχασα τη μαμμά μου πολύ μικρή, και έκανα τα πάντα με τον μπαμπά και τον αδελφό μου. Μια χαρά είμαι. Πρότυπα πολλά γύρω μου.

Σίγουρα ένα παιδί με γονείς ομοφυλόφυλους θα θέσει ερωτήματα στον εαυτό του από νωρίς. Αλλά δεν πιστεύω ούτε στιγμή ότι μπορεί να επηρεαστεί και να γίνει ομοφυλόφιλος. Δεν γίνεσαι, γεννιέσαι!

Δημοσ.

Η ομοφυλοφιλία απαντάται στη φύση. Η καπότα (ή το IVF) όχι. Μην ακούω ψευτοβιολογικά επιχειρήματα.

Ναι ειναι πολυ συνηθες φαινομενο δυο αρσενικοι χιμπατζήδες να μεγαλωνουν αρμονικα το μικρό μαιμουδακι που "υιοθετησαν"! Μην ακουω αμπελοφιλοσοφιες της δεκαρας.

Δημοσ.

απλά λέω ότι είναι πολύ δύσκολο να βάλεις το παιδί σου στρατιώτη στον δικό σου πόλεμο. Αν σκοπεύεις να το κάνεις, έχε υπόψιν ότι στάνταρ θα τραυματιστεί.

Όπως το λες στην πρώτη σου πρόταση: ξέρε ότι θα βάλεις το παιδί να φάει σκατό. Και εννοείται ότι δεν θα το έχεις ρωτήσει καν.

Ισχύει. Αλλά αυτό που λες είναι μόνο ένα κομμάτι του πολέμου ρε 'συ. Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο χωρίς να ερωτηθεί έχοντας να αντιμετωπίσει όλα τα σκατά του. Αυτό το ένα παραπάνω σκατό θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να το φάει απ' τη στιγμή που εγκαταλείφθηκε από τους φυσικούς του γονείς.

Ναι ειναι πολυ συνηθες φαινομενο δυο αρσενικοι χιμπατζήδες να μεγαλωνουν αρμονικα το μικρό μαιμουδακι που "υιοθετησαν"! Μην ακουω αμπελοφιλοσοφιες της δεκαρας.

Όχι, εκεί έξω τα ορφανά ψοφάνε. Η επόμενη κωλοτούμπα ποια θα είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...