marantonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τότε γιατί λέγεται γενετήσια ορμή ? μπορεί να μην ψοφήσουμε αλλά για ρώτα ένα ψυχολόγο για την ψυχική υγεία ενός ατόμου που προσπαθεί να καταστείλει αυτή την ορμή. Φυσικα και δεν αρνουμαι οτι μια απο τις βιολογικες αναγκες του ανθρωπου ειναι η σεξουαλικη συνευρεση. Ομως η σεξουαλικη συνευρεση δε συνεπαγεται απαραιτητα γονιμοποιηση. Δε απορριπτω το ενδεχομενο να αισθανεται καποιος/καποια την αναγκη τεκνοποιησης (για διαφορους λογους, κατα βαση συναισθηματικους), τονιζω πως δεν ειναι κανονας. Τί να μας πει και ο Αρτεμης; Ασ' τον να ερεθιζεται σεξουαλικα με την Ελληνικη σημαια ξερω γω. Δεν ειδα καμια υπεκφυγη.
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ομως η σεξουαλικη συνευρεση δε συνεπαγεται απαραιτητα γονιμοποιηση. Ναι βρε boy, είναι όμως σαν να λες το τρομερό "ουτε το 5% του σέξ στο ζωικό βασίλειο δεν συμβαινει για αναπαραγωγή", δεν ξέρουν γιατί συμβαίνει, είναι ΖΩΑ ! και ναι έχεις δίκιο, το "οι ιαπωνες που περιεργος λαος και ο τροπος πουσ κεφτονται.." δεν είναι σε καμιά περίπτωση μισόλογα και υπεκφυγές, είναι απόλυτα σαφές, εμπεριστατωμένο και επιστημονικά εξακριβωμένο
marantonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι και τι μ' αυτο; Ο μεσος ανθρωπος που ξερει γιατι συμβαινει οποτε γαμιεται το κανει για να αναπαραχθει;
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι και τι μ' αυτο; Ο μεσος ανθρωπος που ξερει γιατι συμβαινει οποτε γαμιεται το κανει για να αναπαραχθει; Να καταφύγω πάλι σε κοινοτοπίες του τύπου "δεν σκέφτεται και με τα δύο κεφάλια" ? Το κάνει πρωταρχικά για να ικανοποιήσει ορμές.
marantonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να καταφύγω πάλι σε κοινοτοπίες του τύπου "δεν σκέφτεται και με τα δύο κεφάλια" ? Το κάνει πρωταρχικά για να ικανοποιήσει ορμές. Αυτο λεω κι εγω. "οι ιαπωνες που περιεργος λαος και ο τροπος πουσ κεφτονται.." Ποιος το ειπε αυτο;
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποιος το ειπε αυτο; οι ρίμες του αρτέμη δεν πηγαίναν για σένα, αλλά είναι ρίμες από ατσάλι σε έπιασαν και εσένα
marantonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 οι ρίμες του αρτέμη δεν πηγαίναν για σένα, αλλά είναι ρίμες από ατσάλι σε έπιασαν και εσένα χαχ Δε μου απαντησες ομως.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 μα πως είναι είναι κοινωνικό το πρόβλημα αφού με το να μην έλκεται σεξουαλικά με το άτομο που μπορεί να τεκνοποιήσει έχει πρακτικό πρόβλημα, το gay ζευγάρι εξαρτάται από άλλους. είναι θέμα hardware, και ο υπολογιστής μου μπορεί να εξομοιώσει τα παιχνίδια ενός Wii αλλά εξαρτάται από τον emulator Dolphin, Wii δεν είναι. Αναλόγως gay ζευγάρι θέλει να εξομοιώσει τη λειτουργία μιας οικογένειας που έχει σαν αρχή ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι χωρίς να έχει το hardware εξαρτώμενοι από διαδικασίες όπως παρένθετη μητέρα, δωρητής σπέρματος, υιοθέτηση, εξωσωματική Καλα,νταξ μην το κουραζουμε ομως μεχρι εκει που δεν παει.Επειδη εκτος του οτι δεν καταλαβαινω εαν συμφωνεις η διαφωνεις σε αυτο που εγραψα,αδυνατω ειλικρινα να ακολουθησω παραδειγματα που ψιλοακροβατουν για να δειξουν οτι(?) συμφωνουν η διαφωνουν με ενα σχολιο.Δεν ειμαι να μπαινω σε τετοιες λογικες κ διαδικασιες κ ειδικα σε ενα φορουμ.Απο την πλευρα μου εννοουσα οτι ως ενα βαθμο η αποδοχη της ομοφυλοφιλιας ειναι κοινωνιολογικο θεματακι απο μια αποψη.Τωρα τι εννοουσες εσυ,ο θεος κ η ψυχη σου...Εγω παντως δεν καταλαβα Jesus με το παραπανω. Οσο για τον αλλον φιλο μας ,τον φοιτητη Ιατρικης με τα απανωτα ποστ σεντονια I gave up following his logic.Ειναι απαλευτος ο φιλος μας.
alexis4u Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Γιατι πιστευετε οτι βιολογικος σκοπος του ανθρωπου ειναι το να αναπαραχθει βρε; Επειδη μπορει να το κανει; Κι αλλα πραγματα μπορει να κανει, τί σημαινει αυτο; Αν ηταν αυτοσκοπος η αναπαραγωγη θα ημασταν υποχρεωμενοι να την κανουμε, οπως ακριβως ειμαστε υποχρεωμενοι να φαμε και να πιουμε νερο για να μην ψοφισουμε. Η φυση δεν επιζητα την αναπαραγωγη, απλα την ανεχεται, που λεει και ο φιλος μου ο Μαρκησιος. Επισης, δεν υπαρχει μη φυσιολογικο εφοσον τα παντα εχουν δημιουργηθει απο τη φυση. ΥΓ. Ελπιζω να μην πειραζει που ξεφυγα, μου εδωσαν τροφη καποια ποστ ναι οκ αυτο το απλο που εσυ εχεις ηδη νοησει προσπαθω εγω να εξηγήσω και μου λενε οτι γραφω κατεβατά. αυτα που σου λεω τα διδασκονται τα παιδια στο σχολειο σε αλλες ευρωπαικες χωρες και ξερουνε τι παει να πει σεξουαλικος προσανατολισμος, δεν κοιτανε τα γκει/μπαι ατομα σαν... εξωγηινους. και οπως βλεπεις αλλοι συνεχιζουνε και λενε οτι τα ζωα δεν ξερουνε γιατι κανουνε σεξ (!!!!!!!!!!!!) , αν ειναι δυνατον, τωρα δηλαδη πρεπει να απαντησεις σε αυτό. η μσλλον νσ συνεχισεις να κανεις συζητηση. δεν υπάρχει λόγος ----------------------------------------------------------------- τωρα οσον την ιαπωνια ουδεμια υπεκφυγη εκανα και εξηγησα οτι οι ανθρωποι εκει δεν εχουεν καμια σχεση στον τροπο που σκεφτονται με τοςυ ανθρωπους εδω. τα τακαραζουκα τα εχετε ακουσει; ειναι υμνος για την (αντρικη κυριως) ομοφυλοφυλια. κι ομως οι ιδιοι οι γκει ιαπωνες μεγαλωνοντας μεσα σε αλλη νοοτροπια οσον αφορα την οικογενεια τους φαινεται και για τους ιδιους αδιανοητο να παντρευτουνε και να υιοθοετησουνε. ειναι μερος της κουλτουρας τους κι οχι γιατί δεν ανέχονται αλλά γιατί έχουνε άλλα προτυπα για την οικογένεια. προσφατα 'δυτικες' ομάδες λοαδ απο όσο έχω διαβάσει απευθυνθηκανε στο κράτος για την αναγνωριση της σχεης με συμφωνα συμβιωσης και το κρατος απο οσο ξερω το επεξεργαζεται και δεν εφερε καποια αντιρρηση. δεν ξερω κατα ποσο ομως αυτη η κινηση θα επηρεασει τους γηγενεις γκει ιαπωνες (μαλλον αδιαφορους θα τους αφήσει) οι οποιοι θα συνεχσουνε να ζούνε οπως ζουσανε πιο πριν μεσα στην κουλτουρα τους χωρις καμισ επιπλεον νομικη αναγνώριση. εκει και τα στρειτ ζευγαρια δεν κυκλοφορουνε χερακι χερακι στον δρομο. επισης ειναι τοσο κρυοκωλοι με τους αλλους. τους απασχολει μονο τι γιενται μεσα στην οικογενεια τους. κι οσο κρυοκωλοι ειναι εξω αλλα τοσο θερμοι ειναι στα κρεββάτια τους. υγ αν καποιοι κουραζονται μετα μεγαλα ποστ να μην τα διαβαζουνε. δεν σας υποχρεωσε κανείς. απο την στιγμη που καποιοι φερνουεν σαν επιχειρημα την φυση και πιανουνε στο στομα τους ορους βιολογικους/επιστημονικους χωρίς να καταλαβαινουνε τι σημαινουνε οι οροι που χρησιμ(ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα όλοι αγνοούνε τι έχιε να πει η επιστήμη και αρχίζει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, είναι περίεργο) εγω αισθονομαι την αναγκη να απαντησω και μαλιστα αναλυτικα. αμα σε κουραζει απλα μη με διαβαζεις. δεν σε αναγκασε κανείς. δεν νομιζω οτι χρειαζεται παιρετερω ανάλυση το θεμα. ε ακομα ενα ενδιαφερον λινκ http://home.planet.nl/~gkorthof/korthof62.htm
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 κι οσο κρυοκωλοι ειναι εξω αλλα τοσο θερμοι ειναι στα κρεββάτια τους. 10/10
RedPanda Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 η αποδοχη της ομοφυλοφιλιας ειναι κοινωνιολογικο θεματακι απο μια αποψη... τώρα κατάλαβα γιατί το πας εκεί συνέχεια ενώ μιλάμε για απογόνους, προφανώς για σένα η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας έρχεται πακέτο με την υιοθεσία κοκ. δηλαδή εγώ που δεν αποδέχομαι πως ένα gay ζευγάρι είναι στην ίδια μοίρα με ένα ετεροφυλόφιλο δεν αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Με τους ομοφυλοφιλους δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως, εφοσον δεν με προκαλεσουν (πχ να βλεπω εναν στη μεση της Κηφισιας να κουναει το κωλο του σαν γκομενα και να λεει "ει αγορι!" σε διερχομενους). Οπως δεν εχω προβλημα με οιονδηποτε δεν με προκαλει. Τωρα για το θεμα της υιοθεσιας το ερωτημα ειναι ενα. Το παιδι τι φταιει? Οταν και αν οι κοινωνιες αλλαξουν τοσο ωστε να θεωρουν τους ομοφυλοφιλους μερος τους (και κατ'επεκταση τα "παιδια" τους), τοτε ας υιοθετησουν οχι ενα, αλλα 21 παιδια. Και το αλλο ερωτημα ειναι, γιατι να θεωρουμε αυτονοητο οτι το παιδι επιθυμει να εχει 2 αρσενικους ως γονεις. Θα πρεπει να σκεφτουμε και την ψυχοσυνθεση του οταν αυτο συνηδητοποιησει οτι μεγαλωσε με παρα φυσιν τροπο καθως ως γνωστον απο 2 αρσενικα δεν προκυπτει παιδι. Αρα ειναι αρκετα βιαιο να αναγκαζουμε ενα παιδι να αποδεχτει αυτους τους ορους στη ζωη του, χωρις την δικη του συγκαταθεση. Οπως ειναι βιαιο να αναγκαζουμε τα παιδια και σε αλλους ορους ζωης που αυτη τη στιγμη δεν ειναι κοινωνικα ανεκτοι και αποδεκτοι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2011 από MiDi_MiLiZ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 τώρα κατάλαβα γιατί το πας εκεί συνέχεια ενώ μιλάμε για απογόνους, προφανώς για σένα η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας έρχεται πακέτο με την υιοθεσία κοκ. δηλαδή εγώ που δεν αποδέχομαι πως ένα gay ζευγάρι είναι στην ίδια μοίρα με ένα ετεροφυλόφιλο δεν αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία ? Πιες κανα καφε ρε συ να ερθεις στα ισια σου πρωι πρωι κ μετα ριξε μαντεψια τι εννοω,πιστευω κτλ.Θα σου βγει πιο καλα πιστευω μετα απο φραπεδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα