Cristina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Έπεσε στα χέρια μου μια διαφήμιση του ilga.org σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Μπορείτε να την δείτε εδώ. Ποιά η γνώμη σας σχετικά;
revil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 με τους ομοφυλόφιλους δεν έχω τπτ,μπορούν να κάνουν στο κρεβάτι τους οτι θέλουν αρκεί να μην ενοχλούν το δικό μου.όσον αφορά την υιοθεσία αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό.Θα πρέπει να σκεφτούν αν το παιδί θα είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα σε μια τόσο σκληρή κοινωνία που το διαφορετικό συχνά περιθωριοποιήτε.
mikelamar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Καλα παιδια τα ...στρακια αλλα μηπως το εχουν παρακανει λιγο με θελω και τα πρεπει...κοινωνικος ρατσισμος κ βλακειες...μονοι τους τα προκαλουν...εισαι ρε φιλε homosexual προβλημα σου και μαγκια σου πρεπει να το δειχνεις και να περιφανευεσαι και να κυκλοφορεις σουργελο στο κοσμο μεσα λες και εισαι κατι ιδιαιτερο κρατα το για τη παρτη σου και για το γκομενο/α σου αλλα οταν ερχεσαι και μου τη πεφτεις στεγνα θα ακουσεις και καμια παναγια γιατι εσυ το προκαλεις...
DrLo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εγώ, παρότι μπορώ να καταλάβω οποιονδήποτε να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική προτίμηση και σύντροφο ανεξαρτήτως φύλου δε μπορώ να καταλάβω τη λογική που προβάλει επίσημα η ομοφυλική κοινότητα "Είμαστε το 10% και δε μπορεί η πολιτεία να μη μας αναγνωρίζει ότι και στο υπόλοιπο 90%". Εγώ να δεχθώ όχι μόνο 10% αλλά 50% να είναι, αυτό τι πάει να πει ? Δηλαδή αν 10% ή 20% ή 30% των ανθρώπων διαλεγε να έχει σύντροφο (και δεν έννοω μόνο σεξουαλικό παρτενέρ) πρόβατα θα έπρεπε να αναγωρίσει η πολιτεία το δικαίωμα σε ανθωπο-προβατικά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά ? Και έστω ότι τα πρόβατα είναι υπερβολή, γιατί εφόσον από την έννοια του "ζευγαριού" καταργούμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης 2 ετερόφυλων γιατί να μη το αναθεωρήσουμε και ως προς το πλήθος, δηλαδή 4-5 που γουστάρουν να τη βρίσκουν μεταξύ τους και αισθάνονται ότι αποτελούν εξίσου σύντροφοι των υπολοίπων να μην υιοθετήσουν "ομαδικά" παιδί ? Στη τελική δε βλέπω την "ανάγκη" πρόβλεψης υιοθεσίας παιδιού από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια αφού φυσικά κανείς δε μπορεί να τους απαγορέψει να κάνουν οι ίδιοι δικά τους είτε με δότη σπέρματος είτε με "δε θυμάμι τον όρο" μητέρα. Θα μου πεις βέβαια ... κι άν ένα ομοφυλόφυλλο ζευγάρι δεν είναι γόνιμο ? χμ ...
kkardo91 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Χμμ.. Δεν νομίζω οτι θα ήθελε κάποιος να μεγαλώσει σε μια οικογένεια με δυο μητέρες/πατέρες. Λαμβάνοντας υπ'όψην το γεγονός οτι το παιδί επηρεάζεται πάρα πολύ από την οικογένειά του δεν νομίζω να γίνει straight μεγαλόνοντας αλλά και θα έχει και άλλου είδους προβλήματα καθώς δεν θα αντιμετωπιστεί το ίδιο από την κοινωνία.
grigas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Ήμαρτον και έλεος μαζί που λέει και ο Γεωργίου... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay και τις λεσβίες αρκεί να μην είναι προκλητικοί. Τώρα το αν μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί και να του δώσουν τα σωστά πρότυπα και αρχές είναι ένα μεγάλο θέμα... Τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι και πολλοί ετεροφυλόφυλοι που δεν είναι σε θέση να μεγαλώσουν και να διαπαιδαγωγήσουν ένα παιδί, αλλά παρόλα αυτά το φέρνουν στον κόσμο...
yiah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 νομιζω η πλειοψηφια θα προτιμουσε 2 μπαμπαδες. θα τα επαιρναν και απο τους 2 χεχε
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εγω πιστευω 2 μαμαδες.4 βυζακια να βαζεις στο στομα σου Ασε που οταν μεγαλωσεις,να σκανε οι 40αρες λεσβιες φιλες τις μανας σου στο σπιτι σου να φιλιουνται...δεν νομιζω να σε χαλασε,θασουνα τρομερα δημοφιλης στα αλλα αγορακια,ολοι θα θελανε να ερθουν επισκεψη σπιτι σου
BadBoy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δεν νομίζω όμως να είχε την εμφάνιση φωτομοντέλου. Εσύ θα ήθελες να βλέπεις την κυρά Φρόσω να φιλιέται με την κυρα Κατίνα; Και τι γίνεται όταν θα περνούσε τα 60; Θα άντεχες να το βλέπεις;
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Ασε με μωρε να ονειρευομαι.Καλα,αμα η μανα μου ειναι 60 και μενω ακομα σπιτι θαμαι για πολλες σφαλιαρες οποτε...ασε που μετα τα 60 αντεχεις να βλεπεις ετεροφυλοφιλα ζευγαρια να φιλιουνται?
LL_NEO Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Σας παρακαλώ μη μιλάτε για γυναίκες να φιλιούνται. Ακόμα να συνέλθω απο το Σάββατο. (Μήτσο και Γιώργο ξέρετε)
LL_NEO Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Όχι αλλά έχω και άλλο πάρτυ να παραβρεθώ το άλλο Σάββατο. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ntountou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Έπεσε στα χέρια μου μια διαφήμιση του ilga.org σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Μπορείτε να την δείτε εδώ. Ποιά η γνώμη σας σχετικά; το link που έδωσες σε εμένα δεν ανοίγει... σε ότι αφορά το θέμα, ειναι πολύ σημαντικό, θα συμφωνήσω Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α με τον DrLo το να αναγνωρίσουμε δικαιώματα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι λογικό κ ανθρώπινο... αλλά το να απαιτούν να τα έχουν όλα... so tragic... για εμένα δείχνει αδυναμία/ανυπαρξία χαρακτήρος και κοινωνικής αντιλήψεως για αυτόν που απαιτεί κάτι τέτοιο αφού αποδέχονται κ θέλουν να ζήσουν με την ιδιαιτερότητά τους, είναι σεβαστό δικαίωμα τους κ ας το κάνουν έτσι... αυτή η ιδιαιτερότητα όμως έχει και κάποια "κουσούρια" εκ φύσεως όπως είπε κάποιος (ονόματα δε λέμε)... αν τελικά δε τους αρέσει που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν ας το ξανα πάρουν από την αρχή και ας αποφασίσουν εκ νέου τις προτιμήσεις τους... αυτή είναι η φύση και δεν αλλάζει με νόμους ανθρώπων ούτε θα κάνουμε τα παιδάκια πειραματόζωα στις ορέξεις όσων από καπρίτσιο/κομπλεξ/ανωμαλία θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά σε "παρά φύσιν" οικογενειακά περιβάλλοντα... ήδη η κοινωνία είναι πολύ δύσκολη για να μεγαλώσει μια οικογένεια τα παιδιά της θεωρώ ότι ένας συνειδητοποιημένος κοινωνικά ομοφυλόφιλος, που έχει διαλέξει να συζήσει με τον άνθρωπό που τον εκφράζει καλύτερα, αναγνωρίζει την αναγκη τα μικρά παιδιά να μεγαλώνουν σε φυσιολογικές οικογένεις με πρότυπο ανδρα κ γυναίκας... το τι θα επιλέξουν αυτά τα παιδιά αργότερα όταν ενηλικιωθούν είναι εντελώς άλλο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα