Προς το περιεχόμενο

προβλημα με cubase

Forensick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

ηθελα να ρωτησω αν εχει ψαχτει κανεις με το cubase sx 3 γιατι μου εχουν προκυψει καποια προβληματακια, η αν καποιος ξερει κανενα forum(περα απο το official) με αντιστοιχη θεματολογια...

Δημοσ.

ωραια! απλα ηθελα να δω πρωτα αν ξερει κανεις.

πες οτι εχεις ενα κομματι ντραμς-κιθαρα. το προβλημα μου ειναι τα ντραμς. ως γνωστον, εχει ενα drum map οπου εχει απειρους ηχους και μπορεις να τους χρησιμοποιησεις. οταν ομως πας και δηλωνεις στα vst instuments to LM-7 και το βαζεις και στην κονσολα ωστε οταν κανεις export να χεις ντραμς στο mp3, τοτε οι ηχοι που εχει ειναι αρκετα περιορισμενοι. θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω τους ηχους που εχει στο drum map οταν κανω export audio file.

περα απο τους περιορισμενους ηχους, το LM-7, δεν ξερω πως να το χειριστω γιατι: οταν εχεις τους ηχους κατευθειαν απο το drum map, περα απ οτι ειναι πιο πολλοι, εχουν και περισσοτερη ενταση. οταν βαζω to LM-7 totε περα απο λιγοτερους ηχους, εχω και μειωμενη ενταση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Katarxin i gnwmi mou einai na paikseis tympana me eksoteriko prog (egw xrisimopoiw to pc drummer) kai oxi to lm-7.

To provlima tis entasis exei na kanei me tis epiloges tou plugin (nomizw to lm-7 dinei to potensiometro tis proenisxysis panw aristera).

Twra gia tous periorismenous ixous to lm-7 den evgala kapoia akri. Pantws epimenw fanatika se stand-alone programma gia ta tympana.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...