novice21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Den kserw an h MS exei allaksei tropo prostasias twn proiontwn ths,alla poly palia twra,to eixa kanei kai egw kai enas filos,kai exe "katsei",mia xara kai sta dyo PC's,kai ta updates ginontousan kanonika.Shmera den kserw,isws kati allakse.....
asmilon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Gia dokimase na kaneis copy to productID tou laptop,sto desktop,mesw tou registry,kai katopin kane activation.Yparxei kataxwrhmeno sthn registry 5 fores.Me ena psaxthri,h to regedit,tha ta breis.Kanta delete,kai sthn 8esh tous bale ayta tou desktop(φανταζομαι του laptop εννοεις)[/b'] ,kai meta activation.To eixa kanei palia prin anakalypsw to ghost kai to acronis,kai eixe piasei. Αυτο τον τροπο δε τον εχω δει πουθενα και να σου πω την αληθεια μου φαινεται λιγο χλωμο να δουλεψει, επειδη περα απο το Product ID, ειναι το Activation ID που περιεχει πληροφοριες τοσο του κωδικου των Windows οσο και του hardware του μηχανηματος. Θα ηθελα να τον δοκιμασω εγκυκλοπαιδικα οταν εχω την ευκαιρια, αλλα δε μου φαινεται σωστος ο τροπος αυτος... Σιγουρα αν θελησει να το χρησιμοποιησει ο φιλος μας, να κανει πρωτα ενα System Restore Point και μετα να προχωρησει σε κατι τετοιο...
novice21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Nai nai tou Laptop enoousa.La8os logw...kekthmenhs taythtas.File asmilon,opws sou eipa, to eixa kanei me enan filo poly palia.Den kserw ean mporei naginei kai shmera me ton tropo pou periegrapsa.
ironwiller Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 καλησπέρα, πριν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα νέο laptop με γνήσια. έκανα κανονικά activation. βέβαια μιας που πήρα γνήσια είπα να τα βάλω και στο desktop..δυστυχώς σήμερα κατάλαβα ότι δε γίνεται activation ξανά...οπότε υπάρχει κανένας τρόπος να κρατήσω τα windows στο desktop χωρίς να ξανακάνω εγκατάσταση με το παλίό πατροπαράδοτο τρόπο..ή δεν έχω άλλη επιλογή?το σπαστικό είναι οτι κάθησα και έβαλα όλα τα προγράμματα που είχα ξανά και μετά πήγα να κάνω ενεργοποίηση...οπότε Βοήθεια κάποιος??? ... τελικα βρήκα λύση μέσω ενος φίλου...απλά σκέφτηκα να την πω εδώ για να σωθούν αυτοί που σκέφτονταν για format όπως εγώ.Η λύση: εφόσον είναι γνήσια, πάρτε τηλέφωνο την m......μέσω των οδηγιών της ενεργοποίησης.. βέβαια μην το παρακάνετε..και απλά ακολουθήστε τις οδηγίες μέχρι να συνδεθείτε με τον υπεύθυνο..μετά απλά αυτός θα σας δώσει ενα confirmation id..απλά...στη κυριολεξία δε περίμενα να ήταν τόσο απλό με δ' αύτους..αλλά ήταν πράγματι πολύ εξυπηρετικοί σε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.