tempo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 καλησπέρα, αγόρασα καινούργιο υπολογιστή με original win XP home Ελληνικά. Απο εκει που τον πήρα μου είχαν κάνει εγκατάσταση τα Win κανονικά καθώς και μερικά ακόμη προγράμματα. Εγώ επειδή θέλω να τα κάνω όλα "καθαρά" και ωραία μόνος μου με το που πήρα τον υπολογιστή έκανα format και εγκατάσταση τα Win απο την αρχή. Το θέμα είναι ότι μου ζήτησε ενεργοποίηση των Windows και την έκανα. Αρα έκανα ενεργοποιηση (στον ίδιο υπολογιστή) για δεύτερη φορά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι μέχρι πόσες φορές μπορώ να κάνω ενεργοποίηση? μπορεί αύριο-μεθαύριο να χρειαστεί να ξανακάνω format. Μην μας κλειδώσουν τα αγορασμένα Win.
asmilon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δε προκειται να κλειδωσουν τα windows απλα εχουν περιορισμο στις on line ενεργοποιησεις για λογους πειρατειας... Μου φαινεται ειναι 3 μεσα σε διαστημα 180 ημερων... Απο εκει και περα αφου τα εχεις αγορασμενα κανονικα μπορεις να κανεις τηλεφωνικη ενεργοποιηση χωρις προβλημα στην Microsoft Hellas απο νουμερο χωρις χρεωση, απλα χανεις 10 λεπτα απο την ζωη σου επειδη ειναι λιγο χρονοβορο...
tempo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δε προκειται να κλειδωσουν τα windows απλα εχουν περιορισμο στις on line ενεργοποιησεις για λογους πειρατειας... Μου φαινεται ειναι 3 μεσα σε διαστημα 180 ημερων... είναι σίγουρα 3 σε διάστημα 180 ημερών?
asmilon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Περιπου τοσο ειναι μην σε ανησυχει και να σου βγαλει μηνυμα οτι εχεις υπερβει τις ενεργοποιησεις σου μπορεις μεσα απο το τηλεφωνο να κανεις την δουλεια σου και να μην εχεις κανενα προβλημα... Εννοειται ομως πως πρεπει να τις κανεις στο ιδιο μηχανημα οχι σε 2-3 αλλα, επειδη αυτο φαινεται στο Product ID που δημιουργειται και δε το πιο πιθανο ειναι να μην σε αφησει ουτε και απο το τηλεφωνο... (εκτος αν του πεις οτι εκανες αναβαθμιση - αλλα με μετρο εννοειται)
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 υποθετω πως αν αμεσως μετα την ενεργοποιηση κανεις ενα ghost image, υστερα αντι για φορματ θα κανεις ενα restore image και δε θα χρειαζεται να κανεις καθε φορα ενεργοποιηση...... εκτος και αν κανω λαθος
martyras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Swstos, ektos kai an alaxeis cpu/motherboard/skliro opote ekei 8a zitisei xana energopoihsh.
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 και ακομα καλυτερα, πριν κανεις το image, περνα οτι service pack, updates & drivers & settings θες ωστε να μη τα ξαναβαζεις
xaxa1982 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 καλησπέρα' date=' αγόρασα καινούργιο υπολογιστή με original win XP home Ελληνικά. Απο εκει που τον πήρα μου είχαν κάνει εγκατάσταση τα Win κανονικά καθώς και μερικά ακόμη προγράμματα. Εγώ επειδή θέλω να τα κάνω όλα "καθαρά" και ωραία μόνος μου με το που πήρα τον υπολογιστή έκανα format και εγκατάσταση τα Win απο την αρχή. Το θέμα είναι ότι μου ζήτησε ενεργοποίηση των Windows και την έκανα. Αρα έκανα ενεργοποιηση (στον ίδιο υπολογιστή) για δεύτερη φορά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι μέχρι πόσες φορές μπορώ να κάνω ενεργοποίηση? μπορεί αύριο-μεθαύριο να χρειαστεί να ξανακάνω format. Μην μας κλειδώσουν τα αγορασμένα Win.[/quote'] Αν δεν κάνω λάθος είναι 40 οι δυνατές ενεργοποιήσεις μέσω Internet,αλλά και αν σου τελειώσουν, παίρνεις την Microsoft Hellas και σου δίνουν άλλες τόσες(μέσω Internet πάντα). Η ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου δεν έχει όρια!Αλλά καλύτερα δοκίμασε αυτό που σου λένε τα παιδιά με το Ghost ή το Acronis. Είναι απίστευτη η ευκολία να έχεις εγκατεστημένο σύστημα σε 10 λεπτά ξανά μετά από format και ρυθμισμένο όπως το είχες αφήσει πριν του κάνεις format...
asmilon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δε νομιζω να ειναι τοσες πολλες φιλε xaxa1982. . . Ο λογος που εφτιαξε το activation η Μ$ ηταν για να μειωσει την πειρατεια. Θα μπορουσε ενας κατασκευαστης να φτιαξει 40 ιδιους υπολογιστες και να τους εκανε ενεργοποιηση με το ιδιο CD Key, κατι που δε γινεται... Απο οσο ξερω ειναι περιπου 3 οι ενεργοποιησεις για ενα διαστημα 6 μηνων, θυμαμαι παλια στα περιοδικα που το διαβαζα οταν πρωτοβγηκαν τα ΧΡ...
xaxa1982 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δε νομιζω να ειναι τοσες πολλες φιλε xaxa1982[/url']. . . Ο λογος που εφτιαξε το activation η Μ$ ηταν για να μειωσει την πειρατεια. Θα μπορουσε ενας κατασκευαστης να φτιαξει 40 ιδιους υπολογιστες και να τους εκανε ενεργοποιηση με το ιδιο CD Key, κατι που δε γινεται... Απο οσο ξερω ειναι περιπου 3 οι ενεργοποιησεις για ενα διαστημα 6 μηνων, θυμαμαι παλια στα περιοδικα που το διαβαζα οταν πρωτοβγηκαν τα ΧΡ... Τι να σου πω!?!? Αυτή η εντύπωση μου είχε μείνει, ίσως να'χεις και δίκιο!
mitsos! Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Eixa xrhsimopoihsei sto parel8on gia na energopoihsw ta XP ton serial enos filou mou dyo fores. Thn deuterh fora den energopoi8hkan giati eixa yperbei ton ari8mo twn epitrepomenwn energopoihsewn(3). Prin apo mia bdomada ekana format kai xrhsimopoihsa pali ton idio serial kai ta Windows energopoih8hkan! H aporia mou einai: An perasei to 6mhno mporeis na 3anaenergopoihseis (on-line) ki as exeis yperbei ton ari8mo twn epitrepomenwn energopoihsewn ???
asmilon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ναι, αυτο εννοουσα, οτι μετα το εξαμηνο γινεται reset και μπορεις να εχεις τις ενεργοποιησεις που σου αναλογουν...
ironwiller Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 καλησπέρα' date=' αγόρασα καινούργιο υπολογιστή με original win XP home Ελληνικά. Απο εκει που τον πήρα μου είχαν κάνει εγκατάσταση τα Win κανονικά καθώς και μερικά ακόμη προγράμματα. Εγώ επειδή θέλω να τα κάνω όλα "καθαρά" και ωραία μόνος μου με το που πήρα τον υπολογιστή έκανα format και εγκατάσταση τα Win απο την αρχή. Το θέμα είναι ότι μου ζήτησε ενεργοποίηση των Windows και την έκανα. Αρα έκανα ενεργοποιηση (στον ίδιο υπολογιστή) για δεύτερη φορά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι μέχρι πόσες φορές μπορώ να κάνω ενεργοποίηση? μπορεί αύριο-μεθαύριο να χρειαστεί να ξανακάνω format. Μην μας κλειδώσουν τα αγορασμένα Win.[/quote'] καλησπέρα, πριν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα νέο laptop με γνήσια. έκανα κανονικά activation. βέβαια μιας που πήρα γνήσια είπα να τα βάλω και στο desktop..δυστυχώς σήμερα κατάλαβα ότι δε γίνεται activation ξανά...οπότε υπάρχει κανένας τρόπος να κρατήσω τα windows στο desktop χωρίς να ξανακάνω εγκατάσταση με το παλίό πατροπαράδοτο τρόπο..ή δεν έχω άλλη επιλογή?το σπαστικό είναι οτι κάθησα και έβαλα όλα τα προγράμματα που είχα ξανά και μετά πήγα να κάνω ενεργοποίηση...οπότε Βοήθεια κάποιος???
novice21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 καλησπέρα, πριν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα νέο laptop με γνήσια. έκανα κανονικά activation. βέβαια μιας που πήρα γνήσια είπα να τα βάλω και στο desktop..δυστυχώς σήμερα κατάλαβα ότι δε γίνεται activation ξανά...οπότε υπάρχει κανένας τρόπος να κρατήσω τα windows στο desktop χωρίς να ξανακάνω εγκατάσταση με το παλίό πατροπαράδοτο τρόπο..ή δεν έχω άλλη επιλογή?το σπαστικό είναι οτι κάθησα και έβαλα όλα τα προγράμματα που είχα ξανά και μετά πήγα να κάνω ενεργοποίηση...οπότε Βοήθεια κάποιος??? Gia dokimase na kaneis copy to productID tou laptop,sto desktop,mesw tou registry,kai katopin kane activation.Yparxei kataxwrhmeno sthn registry 5 fores.Me ena psaxthri,h to regedit,tha ta breis.Kanta delete,kai sthn 8esh tous bale ayta tou desktop,kai meta activation.To eixa kanei palia prin anakalypsw to ghost kai to acronis,kai eixe piasei.
asmilon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δυστυχως, οπως ειπα και πιο πανω, δε μπορεις να βαλεις τα Windows σε αλλο μηχανημα με τον ιδιο κωδικο, χτυπαει, αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης του activation... Tι μπορεις να κανεις τωρα χωρις να χαλασεις την εγκατασταση σου? α. Να ψαξεις λιγο στο net για crack του activation, το οποιο προσωπικα δε το εμπιστευομαι και δε μου αρεσει ως μεθοδος, επειδη μπορει πολυ ευκολα η MS να σου βγαζει προβληματα αν με μελλοντικα updates δει οτι εχουν "χαλασει" τα αρχεια που αφορουν το activation... β. Βαλε ενα cd με XP coorporate, που δε ζηταει activation και μεσα απο το περιβαλλον των Windows σου επελεξε να κανεις Αναβαθμιση. Σε μιση ωρα θα εχεις το μηχανημα σου απαλλαγμενο απο activation και με ολα τα προγραμματα σου αθικτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.