Προς το περιεχόμενο

Seagate ή Maxtor?

e-tic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πλεον μόνο SEAGATE παίρνω... 3 εχω τώρα...

Αθόρυβοι είναι και θεωρούνται πολύ αξιόπιστοι..

Εχουν 5 χρόνια εγγύηση ενώ οι MAXTOR 3 χρόνια...

Φαντάσου αν σου χαλάσει στα 4 χρόνια ο δίσκος: τον MAXTOR απλώς θα τον πετάξεις και θα αγοράσεις άλλο, τον SEAGATE θα στον αλλάξουν με ένα πολύ μεγαλύτερο (ουσιαστικά τον μικρότερο που θα βγάζει εκείνη την εποχή)!!!

Δημοσ.

μάλλον αφου η Seagate εξαγόρασε την Maxtor, θα βγάζει για την φθηνη-απλή σειρα δισκων τους Maxtor και τους πιο καλους-πιο αξιοπιστους για πιο σοβαρες χρησεις τους Seagate...

Δημοσ.

min lete oti thelete...kai oi maxtor exoun 5 xronia eggyhsh.

Bebaia milame gia diafora montela.Ego ime sigouros gia tous maxline

mias kai exo 3 kai to elegxa sto on-line tis eteries kai ebgale 5 xronia!

Δημοσ.

Από SEAGATE έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος όσο σε 3,5'' όσο και σε 2,5''.

Από service, μία φορά μου έσκασε ένας 2,5'', δεν είχα προβλήματα και καθυστερήσεις.

Δημοσ.

@ MasterX

O SEAGATE BARRACUDA ST3300622AS 300GB 16MB 7200RPM SATA2 κόστιζε Ε108 μέχρι που εξαντλήθηκε, και η διαφορά τιμής (όσο μικρή και αν ήταν) δεν αντποκρινόταν και στα παραπάνω GB...

@ neperios_1984

Δεν ξέρω για τον θόρυβο, αλλά αυτό που με έβαλε σε σκέψεις είναι οτι ο seagate έχει average seek time <9ms ενώ ο maxtor 12ms.

Γενικά το γυροφέρνω αλλά δεν παίρνω την τελική απόφαση και με βλέπω να μεταθέτω την αγορά νέου δίσκου για μετά το καλοκαίρι.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

dinw psifo ston seagate logw eggyhshs(to opoio prosexw polu pleon se oti aggorasw).

alla pali kai filarakia poy exoyn maxtor einai apolyta eyxaristmenoi epishs.

gia toys maxtor den to xsera oti bgainoyn me tria xronia eggyhsh, isws einai se sygkekrimena montela...

seagate psifizw epishs giati einai ligo pio athoryboi apo toys maxtor, alla ayto polloys den toys apasxolei...ama pali se aresoyn telika ta pragmata soy na nai athoryba prateis analoga

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...