binary_dreamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Χαίρεται. έχω κάποια αρχεία pdf που δημιούργησα εγω. τα αρχεία δεν έχουν καμία προστασία. Πως μπορώ να τα επεξεργαστώ για να αλλάξω κάποια πράγματα?
binary_dreamer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Το OpenOffice δεν μπορεί να διαχειριστεί αρχεία τέτοιου είδους. Το μόνο που κάνει είναι να μετατρέπει σε pdf. Γνωρίζει κάποιος ποιό πρόγραμμα μπορεί να τα κάνει edit?
Apple Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Adobe Acrobat Pro, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Pagemaker ....... ktl! Sxeldon olla ta programmata tis Adobe epexergazonte pdf arxeia
Nikb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δεν μπορείς να επεξεργαστείς δηλαδή το έγγραφο του openoffice και μετά να το ξανακάνεις pdf?
Nikb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Όσες φορές προσπάθησα να κάνω edit ένα pdf από acrobat (τουλάχιστον μέχρι την 6version) ειδικά όταν είχε Ελληνικά μου τα έκανε mouti... Στο να αφαιρέσω κάτι όλα ok αλλά για να προσθέσω ούτε λόγος... Τελικά πάντα κατέληγα στο να το ξαναφτιάξω...
nemesis345 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Kai giati den to esozes os .doc na kaneis tis opoies allages itheles kai meta jana se .pdf? Leo tora ego..?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.