Προς το περιεχόμενο

Ήρθε η ώρα... :(

SeXBOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περαστικά σου και σιδερένιος,στο Τζάνειο είχα κάνει ένα φεγγάρι λόγω ειδικότητας σε κάποιο τεχνικό εξοπλισμό νοσοκομείου.

Υπομονή και κουράγιο.

Δημοσ.
Περαστικά σου.

Αλλά πραγματικά' date=' τί μας νοιάζει;[/quote']

Σε ευχαριστώ!

Όσο για το άλλο μου φένεται οτι δεν έχεις μπει και τόσο στο οικογενειακό κλήμα του insomnia... επειδή εγώ είμαι πολύ πάλιος user του αλλα με άλλο nickname απο το 2001 - 02.... ισως να έχω μπεί στο πνεύμα περισσότερο... και απλά ηθελά να δείξω πόσο θα μου λύψει το insomnia...

Συγνώμη αν σε ενόχλησε το thread μου... sorry!

Υ.Γ. Αν και εσεί απο τους παλιούς εισαι... δν μπορά να καταλάβω... :-/

Δημοσ.

Πρέπει να υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη,αν τα ισοπεδώνουμε όλα δυστυχώς πάμε ομαδικός χαμένοι.

Ίσως παίζει ρόλο και τι βιώματα έχει ο καθένας μας.

Αν έχεις νιώσει τον πόνο ,είτε λόγο της εργασίας σου είτε από κάποιον δικό σου άνθρωπο ,καταλαβαίνεις και νιώθεις πολύ διαφορετικά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Τελικά πήγα σήμερα έκανα εξετάσεις αλλα δεν με κράτησαν μέσα (πάλι καλα). Τώρα άυριο πάλι με το καλό και μετα εύχομαι να τελείωσουν όλα!

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ! Εχω χαμηλό αιματοκρίτη και υψηλό σίδηρο. Με λίγα λόγια εχει γίνει μια αναστροφή στο αίμα που ίσως να οφείλεται σε αιμοραγία, και τώρα το ψάχνουμε. Ααα! και μη ξεχνάμε την χαμηλή πίεση που είχα αλλά αυτη την στρώσαμε, ήτανε η πιεση μου στο 6,5... :o

ελπιζω να μην ειναι σοβαρο!

φανταζομε με τον χαμηλο αιματοκριτη και την πιεση στο 6,5 θα ησουν ιδιος με το avatar σου!:-D προσεξε τη διατροφη σου τρωγε καλο φαι!!!

Δημοσ.

Σας ευχάριστω όλους!! Σήμερα τελείωσα τα αποτελέσματα μέχρι τωρα είναι θετικά... μονο μεσα στο καλοκαίρι ίσως χρειαστέι να κανω αλλη μία αλλα δε ειναι σίγουρο. Μέχρι τότε τώρα μπανάκια!!! :P :p :P

Δημοσ.

Αυτό το έχω βάλει καλά στο μυάλο μου γιατι..... δεν έχω ορεξη να το ξαναπεράσω! αααπαπαπαπα!! φτου φτου φτου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...