Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμοί-προσφορές

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω ασχοληθει με το 'σπορ' των προσφορων.

Τα διαφορα εντυπα, εφημεριδες-περιοδικα, βαζουν κατα καιρους διαφορους διαγωνισμους. Αλλου στελνεις sms, αλλου κουπονι κλπ.

Εσεις εχετε συμμετεχει σε τετοιους διαγωνισμους? Εχετε κερδισει κατι?

Εγω δεν τα πιστευα, αλλα ενας φιλος μου κερδισε 2(!!!) mac mini, σε δυο διαφορετικους διαγωνισμους! Εκει που δεν ειχε ουτε ενα, βρεθηκε ξαφνικα με 2!

Βεβαια προσφορες βαζουν και τα σουπερ μαρκετ, και γενικως κυκλοφορουν πολλοι διαγωνισμοι διπλα μας.

Βεβαια η δικη μου αποψη ως τωρα ειναι οτι δεν ειναι καλο να σκορπαμε τα προσωπικα μας στοιχεια δεξια και αριστερα. Απο την αλλη βεβαια, ενα sms δεν ειναι και τοσο προσωπικο(πχ αυριο αλλαζεις sim-αριθμο και αστους να κουρευονται) και δεν ειναι ασχημα μερικα δωρακια των 1500 ευρω(αλα mac mini).

Παλιοτερα αν δεν με γελα η μνημη μου, ειχε παρουσιαστει εδω στο insomnia και ενα site(ή μήπως και τοπικ?) οπου παρουσιαζει καποιες(ολες ειναι αδυνατον) απο τις προσφορες/διαγωνισμους που τρεχουν διπλα μας. Ισως υπαρχει ακομη κατι σχετικο, οποιος ξερει ας πει.

Τελικα, αξιζει κανεις να συμμετεχει?

Δημοσ.

Εγω ήμουνα βαλκανιονίκης στο 'σπορ' των προσφωρών, ειχα κερδίσει 37 mac mini σε διαγωνισμούς.

Αν και δεν ήμουν πιστός έψαξα βαθειά μέσα στην ψυχή μου και τελικά βρήκα την αληθινή πίστη (στους διαγωνισμούς-προσφορές).

mjmj θέλεις ενα mac mini?

Δημοσ.

Ο φιλος μου δεν μου λεει ψεμματα. Οντως τα κερδισε. Και αν δεν ηταν φιλος μου, δεν θα το πιστευα ουτε κι εγω.

Δημοσ.

Εμένα ένας φίλος μου πήγε ένα βράδυ σε ένα μπαράκι και του την έπεσε μια απίστευτη ξανθιά (μου έστειλε MMS με την φωτογραφία της) η οποία τον κάλεσε σπίτι της για τρελίτσες και το άλλο πρωι βρέθηκε σε μια μπανιέρα με παγάκια και του έλειπε το 1 νεφρό...

Δημοσ.

Εμένα με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν πως κέρδισα ένα νεφρό! Έχω μαζέψει όμως ήδη 4 και τους το έκλεισα, τι να τα κανω 5 νεφρά.

Δημοσ.
Εμένα με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν πως κέρδισα ένα νεφρό! Έχω μαζέψει όμως ήδη 4 και τους το έκλεισα, τι να τα κανω 5 νεφρά.
ultra-multi-drinking alcohol task

---εμένα μου χαρίσανε ένα σταθμό στη σελήνη [το όνειρο μου ήταν να παίζω τένις στη σελήνη]

Δημοσ.
Δεν εχω ασχοληθει με το 'σπορ' των προσφορων.

Τα διαφορα εντυπα' date=' εφημεριδες-περιοδικα, βαζουν κατα καιρους διαφορους διαγωνισμους. Αλλου στελνεις sms, αλλου κουπονι κλπ.

Εσεις εχετε συμμετεχει σε τετοιους διαγωνισμους? Εχετε κερδισει κατι?

Εγω δεν τα πιστευα, αλλα ενας φιλος μου κερδισε 2(!!!) mac mini, σε δυο διαφορετικους διαγωνισμους! Εκει που δεν ειχε ουτε ενα, βρεθηκε ξαφνικα με 2!

Βεβαια προσφορες βαζουν και τα σουπερ μαρκετ, και γενικως κυκλοφορουν πολλοι διαγωνισμοι διπλα μας.

Βεβαια η δικη μου αποψη ως τωρα ειναι οτι δεν ειναι καλο να σκορπαμε τα προσωπικα μας στοιχεια δεξια και αριστερα. Απο την αλλη βεβαια, ενα sms δεν ειναι και τοσο προσωπικο(πχ αυριο αλλαζεις sim-αριθμο και αστους να κουρευονται) και δεν ειναι ασχημα μερικα δωρακια των 1500 ευρω(αλα mac mini).

Παλιοτερα αν δεν με γελα η μνημη μου, ειχε παρουσιαστει εδω στο insomnia και ενα site(ή μήπως και τοπικ?) οπου παρουσιαζει καποιες(ολες ειναι αδυνατον) απο τις προσφορες/διαγωνισμους που τρεχουν διπλα μας. Ισως υπαρχει ακομη κατι σχετικο, οποιος ξερει ας πει.

Τελικα, αξιζει κανεις να συμμετεχει?

Τι σε κάνει να πιστεύεις φίλε ότι αν κάποιος ξέρει το κινητό σου δε μπορεί να μάθει σχεδόν τα πάντα για σένα? Το ξέρω ότι γίνεται... σκέψου ότι τη σήμερον ημέρα και μετά το "αθώο παιχνίδι" του big brother η παρακολούθηση και η καταγραφή των προσωπικών μας στοιχείων είναι πλέον γεγονός και οι "διαγωνισμοί" που γίνονται με βασική προυπόθεση συμμετοχής σε αυτούς να γνωστοποιείς τα προσωπικά σου στοιχεία, για μένα δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο.... μακριά απ αυτά, κανείς δε σου χρωστάει τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, σπίτια κλπ κλπ για να στα χαρίσει με ένα sms..... αυτά.

Δημοσ.

μην μπερδεέυεστε - ειναι μια καλοστημένη συνομοσία κατα της Microsoft για την κυριαρχία των apple

Δημοσ.

Ρε έχετε ξεφήγει όλοι σας!!!! :P:P:P:P:P:P:P

Εγω μια φορά κατάφερα να κερδίσω σε διαγωνισμό ένα game για xbox απο το pc magazine, αλλά δεν μου το στείλαν ποτέ!

Δημοσ.
Έπρεπε να τους έλεγες να στο ανταλλάξουν με 4 mac mini

Αμαν αδερφάκι μου κόλλημα με τα McMini.Πες του Περακείθενες να σου στείλει με mms τη φωτογραφία του (όχι του Περατέτοιου,του McDonald εννοώ...),η πάρε απ' την Quest το καινούργιο Pc που μοιάζει με Mc.:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...