Gary Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 το διάβαζα και δεν το πίστευα η Γιαννάκου κατήγγειλε τον Ψινάκη στο ΕΣΡ γιατί με τα υπονούμενα του διαφθείρει τη νεολαια ..... και δεν μιλάμε για ένα τυχαίο ατομο .. έτσι ... βλέπετε γύρω τι γινεται ...
Petza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Gary είναι να τρελαίνεσαι που τον κατήγγειλε ??? η είναι να τρελαίνεσαι που κάποιοι ασχολούνται με τέτοιου είδους περιθωριακούς τύπους ???
yiah Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 εισαι σιγουρος; εχεις κανα λινκ; να το διαβασουμε και εμεις
sickboy.01 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Η αλήθεια είναι ότι σιχαίνομαι και τα 2 πρόσωπα που αναφέρεις αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι καλά του κάνανε. Προτείνω σε τέτοιες περιπτώσεις βαρειά χρηματικά πρόστιμα στον/στην παρουσιαστή και στο κανάλι και δημόσιο σοδομισμό στην πλατεία Συντάγματος. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση η 2η περίπτωση δεν θα είναι και τόσο 'τιμωρία'.. :twisted: :twisted::twisted: Έχει παρατραβήξει το ζήτημα με τις π@π@ριές που δείχνει η τηλεόραση και νομίζω ότι είναι πολύ πιο σοβαρό το ζήτημα από ότι φαίνεται. Η λύση ''έχεις τηλεχειριστήριο - άλλαξε κανάλι - είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις" είναι μεγάλη απάτη αφού 1. Δεν υπάρχει και τίποτα της προκοπής να δεις (εντάξει..με ελάχιστες εξαιρέσεις) 2. Όλος ο κόσμος που βλέπει αυτές τις εκπομπές, θέλει δεν θέλει, χαζεύει. Και αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι κακό.
Icecut Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Ανοησίες,υπάρχουνε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί η κα υπουργός και εκείνη χτενίζεται με τον Ψινάκη..τι να πεις,κριμα!Πάντως η εκπομπή του Ψινάκη είναι απαράδεκτη και απορώ πως βγήκε στον αέρα.Για Ελλάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση,δε νομίζω να συνεχίσει και 2η χρονιά αν και δε γνωρίζω τι νούμερα κάνει!Το trash μας έχει κυριεύσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας,απο το τραγούδι και τι μουσική μέχρι το φαγήτο!
Gary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 μου το έδειξε ένας φίλος στην εφημερίδα του Κακαουνακη ... δεν είναι και οτι καλύτερο αλλα δεν νομίζω να είναι και εντελώς φούμαρα sorry αλλα σας πείραξε ο Ψινάκης και οχι οτι η Υπουργός παιδείας την ώρα που γίνοντε όλα αυτα με τους φοιτητές το μόνο που βρήκε να πει είναι οτι ο Ψινάκης ειναι επικίνδυνος για τη νεολαία ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας - έλεος δηλαδή
blueviper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Η λύση ''έχεις τηλεχειριστήριο - άλλαξε κανάλι - είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις" είναι μεγάλη απάτη αφού 1. Δεν υπάρχει και τίποτα της προκοπής να δεις (εντάξει..με ελάχιστες εξαιρέσεις) 2. Όλος ο κόσμος που βλέπει αυτές τις εκπομπές' date=' θέλει δεν θέλει, χαζεύει. Και αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι κακό.[/quote'] Υπάρχει κι η επιλογή "κλείνω την τηλεόραση κι ανοίγω κανένα βιβλίο να ξεστραβωθώ κι όλας".
yiah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 sorry αλλα σας πείραξε ο Ψινάκης και οχι οτι η Υπουργός παιδείας την ώρα που γίνοντε όλα αυτα με τους φοιτητές το μόνο που βρήκε να πει είναι οτι ο Ψινάκης ειναι επικίνδυνος για τη νεολαία ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας - έλεος δηλαδή καλα δε καταλαβαινεις πως ο ψινακης ειναι υπευθυνος για τις καταληψεις στις σχολες!! για αυτο ειναι επικινδυνος!! δεν ειναι τυχαιο που στη γεωπονικη προχθες το βραδυ σε εκδηλωση ακουγονταν επαναστατικα τραγουδια καλλιτεχνων που μανατζαρει ο εν λογω κυριως!! ειναι γατα η υπουργος μη τη βλεπεις ετσι!! και εμεις τα ποντικια
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 το διάβαζα και δεν το πίστευα η Γιαννάκου κατήγγειλε τον Ψινάκη στο ΕΣΡ γιατί με τα υπονούμενα του διαφθείρει τη νεολαια ..... και δεν μιλάμε για ένα τυχαίο ατομο .. έτσι ... βλέπετε γύρω τι γινεται ... Μιας και είμαι γείτονας με την υπουργό θα βάζω τέρμα την τηλεόραση κάθε φορά που θα δείχνει τον Ψινάκη... lol
trelamenos84 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μιας και είμαι γείτονας με την υπουργό θα βάζω τέρμα την τηλεόραση κάθε φορά που θα δείχνει τον Ψινάκη... lol :-D :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.