Προς το περιεχόμενο

Oλικη Αναβαθμιση-Βοηθεια παρακαλω!

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγω αυτο φανταστηκα.Οποτε, πιστευεις, βλεποντας τα screenshot, πως ειναι ενταξει τα αποτελεσματα?Πχ, η 7900GTX δινει 3 φορες πανω το αποτελεσμα που ειχα με διπλες 6600GT.Αρα, μια 7900GTX= 6 x 6600GT(καλο ε?)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια αν θελετε ριξτε μια ματια στα αποτελεσματα απο 2 τεστ στο PCMark04' date=' με το παλιο και το νεο συστημα.Το παλιο ειναι αυτο που φαινεται στην υπογραφη μου.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για τα αποτελεσματα.

[/quote']

Ma kala ok na katalavw tis alles diafores. Alla i diafora sta HDDs mou fenete terastia! Na fantastw oti den eixes kanei defrag sto proto bench i oti eixes ata66 5400?

Δημοσ.
katana μεγειες τα πραγματα!

να σε ρωτησω σε τη μονιτορ παιζεις?

Ευχαριστω man!Εχω μια Sony 17inch ΤFT στα 1280x1024.

Δημοσ.
Ma kala ok na katalavw tis alles diafores. Alla i diafora sta HDDs mou fenete terastia! Na fantastw oti den eixes kanei defrag sto proto bench i oti eixes ata66 5400?

Eιναι ευλογη η απορια σου.Απλα δεν ειχα συμπεριλαβει στο συνολικο τεστ το τεστ του σκληρου.

Δημοσ.

και πηγες και εδωσες του κοσμου τα λεφτα για να παιζεις σε μια 17"

το βρισκω υπερβολικο τετοια καρτα για τετοια οθονη.

μια 7900gt ας πουμε δεν ηταν ασχημα πιστευω.:-D

Δημοσ.

Να σου πω αυτη την ενσταση την ειχα και εγω, αφου με τετοια GPU μπορω να δω πολυ μεγαλυτερες αναλυσεις.Απλα καποτε θα αλλαξω κ οθονη για κατι πολυ καλυτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...