Προς το περιεχόμενο

Oλικη Αναβαθμιση-Βοηθεια παρακαλω!

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pires 7900gtx??

Den paizei to btf2????

mallon ftaiei oti exeis mono 512ram!!!

Xwse kai ena oc stin karta na ta deis ola !!!

Pires kai epe3ergasti?

Πηρα Asus 7900GTX, AMD X2 3800 και Asus A8NSLI Premium(δεν εβρισκα τιποτα αλλο, αλλα η παθητικη ψυξη ειναι γ@ματη!).Απλα λογω του θεματος με τη RAM, εχω μονο 512 και το ΒΤF ψιλοσερνεται.Ομως, δοκιμασα το King Kong(δωρο με καρτα) και φυσαει!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα 512ΜΒ οπως σωστα λες ειναι bootleneck.Τελικα ομως λυθηκε το προβλημα, με αυτο που προτεινε ο RoadHog και ετσι εχω και παλι 1024ΜΒ!

Τωρα, το BTF2 πηγαινει ''σφαιρα''.

Παντως κ παλι ευχαριστω παιδια για την αμεση ανταποκριση.

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε ριξτε μια ματια στα αποτελεσματα απο 2 τεστ στο PCMark04, με το παλιο και το νεο συστημα.Το παλιο ειναι αυτο που φαινεται στην υπογραφη μου.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για τα αποτελεσματα.

ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

OLD.jpg

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

New.jpg

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

To b2 se ti analiseis to paizeis kai me poso AA k AF ?

Pantws an mporeis 8a i8ela na to tsekareis on-line se map me 64 paiktes kai kata protimisi se map city kai xwris fog, na deis ti bi8izmata trwei sta frames (an trwei) kai na mou peis..... (an exeis kai to special forces tsekare ka ayto)

mporeis na to tsekareis me to fraps!

Ante na doume pote 8a kanw kai gw tin oliki pou 8elw....

Ys

To GRAW to exeis? Sto paizei kala?

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου.Ενω εχω καλο hardware, εχω μαπα συνδεση στο ιντερνετ.Αρα, δεν μπορω να παιξω με 56Κ online!

Oχι δεν το εχω το GRAW.Τι λεει?

Δημοσ.

[Και μετά να βάλει Sempron και 256ΜΒ Ram ;;;]

Όχι δεν θα βάλει Sempron γιατί με 140 ευρά παίρνει Pentiun 2.6 D που γίνεται και άνετα 3.6 και είναι και διπύρινος.Δεν σε χάλασε......

Δημοσ.
[Και μετά να βάλει Sempron και 256ΜΒ Ram ;;;]

Όχι δεν θα βάλει Sempron γιατί με 140 ευρά παίρνει Pentiun 2.6 D που γίνεται και άνετα 3.6 και είναι και διπύρινος.Δεν σε χάλασε......

Εμένα τι να με χαλάσει; Άμα πρόσεχες υπήρχε ένα όριο τιμής όπου η πρόταση σου δεν κολλούσε. Τώρα δεν έχει όμως σημασία να το συζητάμε αφού έγινε η αγορά!

Δημοσ.

Φιλε overclocker αν εχεις χρονο ριξε μια ματια στις συγκριτικες screenshot που παραθετω πιο πανω, γιατι θελω να μου πεις τη γνωμη σου.

Δημοσ.
Φιλε overclocker αν εχεις χρονο ριξε μια ματια στις συγκριτικες screenshot που παραθετω πιο πανω, γιατι θελω να μου πεις τη γνωμη σου.

To PCmasrk 2004 ipostirizei dikorous epe3ergastes?

Δημοσ.

Mεγειά και καλοδούλευτο! :D

Τώρα όσον αφορά το test, με παραξένεψε το score της μνήμης. Ίσως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες μικροδιαφορές, αλλά η asus σε ένα bios update είχε κάνει μια ρύθμιση ώστε να πέφτει η ταχύτητα της μνήμης όταν "ζορίζεται" και σκέφτηκα πως μπορεί να έχει σχέση:

A8N-SLI Premium Bios version 1009

Please do read the description before updating BIOS

To avoid crashing file system, please do update the chipset driver to below version prior to this Bios.

For WinXP 32bit system, please download and update chipset drivers V6.65 or later

For WinXP 64bit system, please download and update chipset drivers V6.65 or later

For Win2k/2003 32bit system, please download and update chipset drivers V6.66 or later

For Win2003 64bit system, please download and update chipset drivers V6.66 or later

1. Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx

2. Fix unstable under 400MHz-Single channel issue.

------------------------------------------------------------------

| 3. Modify DDR max speed from 400MHz to 333Hz when full loading. |

------------------------------------------------------------------

Στην A8N-SLI η "διόρθωση" αυτή γίνεται στην έκδοση 1013.

Οπότε αν στην A8N-SLI είχες bios παλαιότερο του 1013 και τώρα στην Premium έχεις πάνω απο 1009 τότε ίσως εξηγείται έτσι το αποτέλεσμα στο Pcmark.

Βέβαια μπορεί να είναι και κάτι πολύ πιο απλό... :)

P.S.: Καιρός να βάλεις και καμιά σύνδεση dsl ώστε να απολαύσεις το BF2 στο έπακρο :)

Δημοσ.

Θα πρότεινα να τρέξεις κανένα Sandra 2005/2007 ή κανένα 3D Mark2006 γιατί πιστεύω ότι αδικείς το hardware σου με ένα παλιό benchmark.

Όσο για την μνήμη έλεγξε αν τρέχει όντως στα 400Mhz ή είναι στα 333Mhz και χάνεις τζάμπα bandwith [CPUid].

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Το προγραμμα που μου εδωσε ο overclocker αναφερει πως οι μνημες τρεχουν(η καθεμια χωριστα) στα 200MHz.Τι γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...