Προς το περιεχόμενο

Oλικη Αναβαθμιση-Βοηθεια παρακαλω!

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην πάρεις τίποτα απο τα παραπάνω και τα παρακάτω!!!!

Πάρε ένα xbox360 και περίμενε να πέσουν οι τιμές όπωσ είπε ο φίλος παραπάνω και να βγεί και το crysis να βγούν και τα vista και gpu με dx10 και βλέπεις τι θα πάρεις τότε.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αυτό θα έκανα εγώ....

και το έκανα!!!!!!

Κοιτα δεν εχεις αδικο, αλλα αφου θα παρει το δικο μου pc η sis μου, κατι θα πρεπει να εχω και εγω!Παντως καλη επιλογη το Χ360...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν κάνω πλάκα!!! σκέψου το!!!!

και μην ξεχνάς ότι το χβοχ έχει το καλύτερο παιχνίδι με αυτοκίνητα PGR3 που υπάρχει αυτή τι στιγμή....

το παίζει και ένα δεκάχρονο και χαίρεται το πάιζει και ένας έμπειρος πάικτης και το απολαμβάνει πραγματικά ..... πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.... ή μάλλον να το πάιξεις !!!!!

Γενικά 400 ευρώ είναι και θα σου μείνουν κ λεφτά για το μέλλον για αναβάθμιση

Δημοσ.

Ολα παιζουν φιλε μου Wolfidis.Απλα δεν προβληματιζομαι φοβερα για τα χρηματα, αφου δε θα πληρωσω εγω.Φυσικα, υπαρχει οριο γυρω στα 1000 ευρω.

Παντως σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια σας.

Δημοσ.

πάντως δεν ξέρω κατά πόσο έχεις καταλήξει κ δεν θέλω να μπερδευτείς άλλο αλλά πιστεύω ότι η λύση του overclocker είναι αχτύπητη κ AM2 κ DDR2 κ άριστη GPU, έχω την εντύπωση ότι έχεις κολλήσει λιγουλάκι στην κάρτα γραφικών δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο με την nvidia κ το system του overclocker ξεπερνάς κατά πολύ τα 1000ε οπότε μπορείς να κάνεις το άλλο να πάρεις την 1 6600Gt από την sis (προσωρινά) κ κάποια στιγμή όταν ξανάχεις money παίρνεις την nvidia που γουστάρεις...

(Πωπω τι καφρίλες σκέφτομαι βραδιάτικα!)

Δημοσ.
7950 NVidia tis Gainward.1Gb mnimi kai dipirini!!600+ europoula...O epeksergastis paizei rolo sta paixnidia alla i karta grafikon kanei tin perissoteri douleia.

Και μετά να βάλει Sempron και 256ΜΒ Ram ;;;

Δημοσ.
δεν κάνω πλάκα!!! σκέψου το!!!!

και μην ξεχνάς ότι το χβοχ έχει το καλύτερο παιχνίδι με αυτοκίνητα PGR3 που υπάρχει αυτή τι στιγμή....

το παίζει και ένα δεκάχρονο και χαίρεται το πάιζει και ένας έμπειρος πάικτης και το απολαμβάνει πραγματικά ..... πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.... ή μάλλον να το πάιξεις !!!!!

Γενικά 400 ευρώ είναι και θα σου μείνουν κ λεφτά για το μέλλον για αναβάθμιση

egw pantws ayto ekana .......[alla me motogp06]

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι εχω ψιλοκολλησει στην GPU.Θελω να αγορασω την 7900GTX ωστε να μην ασχοληθω ξανα με το θεμα αυτο για 1 χρονο minimum.

Δημοσ.

Λοιπον η μεταμοσχευση εγινε κανονικα.Μονο που εχω ενα προβλημα.Για καποιο λογο, αν βγαλω απο την παλια μητρικη τις 2 μνημες(για να τις βαλω στη νεα) και εκει βαλω αλλη RAM, το pc αρνειται να δωσει σημα εικονας.Γιατι???

Ετσι, εμεινα εγω με μια 512 και η sis μου εχει 2x512, οποτε το PC πεταει στα games(εκτος απο το ηλιθιο BTF...ελεος πια, δεν του φτανει ΟΛΟΚΛΗΡΗ 7900GTX?) αλλα σερνεται στα Win.

Καμια ιδεα για το θεμα με τις μνημες?

Δημοσ.
Λοιπον η μεταμοσχευση εγινε κανονικα.Μονο που εχω ενα προβλημα.Για καποιο λογο' date=' αν βγαλω απο την παλια μητρικη τις 2 μνημες(για να τις βαλω στη νεα) και εκει βαλω αλλη RAM, το pc αρνειται να δωσει σημα εικονας.Γιατι???

Ετσι, εμεινα εγω με μια 512 και η sis μου εχει 2x512, οποτε το PC πεταει στα games(εκτος απο το ηλιθιο BTF...ελεος πια, δεν του φτανει ΟΛΟΚΛΗΡΗ 7900GTX?) αλλα σερνεται στα Win.

Καμια ιδεα για το θεμα με τις μνημες?[/quote']

Pires 7900gtx??

Den paizei to btf2????

mallon ftaiei oti exeis mono 512ram!!!

Xwse kai ena oc stin karta na ta deis ola !!!

Pires kai epe3ergasti?

Δημοσ.

Στο site της Asus βρήκα το εξής:

Q: Why can't A8N-SLI boot up if I plug one memory stick on DIMM_A1?

A: Due to hardware limitation, you must plug the memory on DIMM_B1 or DIMM_B2 if using just one memory stick.

Δημοσ.

Τελικά τι πήρες, τι κράτησες και τι άλλο σου λείπει; Πάντως βάλε min. 1GB Dual Ram γιατί είναι κρίμα να έχεις 7900 και να σε φρενάρει η Ram!

Δημοσ.
Στο site της Asus βρήκα το εξής:

Q: Why can't A8N-SLI boot up if I plug one memory stick on DIMM_A1?

A: Due to hardware limitation' date=' you must plug the memory on DIMM_B1 or DIMM_B2 if using just one memory stick.[/quote']

Φιλε μου εισαι αψογος.Θα το δοκιμασω το μεσημερι και θα σου πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...