_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Επιτρέπουν τα κατέβασμα αλλά όχι το γράψιμο? Απλά γελοίοι..
paschalia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 theoritikos ευχαριστω για την επισημανση . Προστιθεται στην αρχικη λιστα .
theoritikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Επιτρέπουν τα κατέβασμα αλλά όχι το γράψιμο?Απλά γελοίοι.. Ούπς! Ξέχασα να γράψω πως αυτά που κατέβασες σου τα γράφουν αυτοί σε δικό τους cd/dvd το οποίο πληρώνεις. Το ξέρω ότι είναι σπάσιμο ειδικά αν θες να κατεβάσεις κάτι που έιναι μεγάλο να χωρέσει σε δισκέτα και πολυ μικρό να μπεί σε cd, αλλά έτσι το έχουν κανονίσει.
lezadas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 http://www.on-line-cafe.gr/ ioannina epitrepete download k grami 5mbps!
paschalia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Eυχαριστω Λεζαντας , προστεθηκε στο πρωτο ποστ .
insomnix Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Γεια σας Επειδη μενω εξωτερικο και δεν ξερω ποιες ειναι οι πρακτικες των internet cafe στην Ελλαδα, εχω το εξης ερωτημα: Στις μετακινησεις μου εχω τη συνηθεια να δουλευω με liveCD linux, δηλ. ολο το συστημα ειναι στο CD, ενω τα αρχεια ειναι σε flashdisk και ο σκληρος του υπολογιστη μενει αθικτος. Προσεχως για ακομα μεγαλυτερη απλοποιηση σκεφτομαι να εγκαταστησω τα παντα σε flashdisk (με μια μικρη διανομη linux των 50 mb, την damn small) Αυτο σημαινει οτι το boot order στο bios πρεπει να ειναι CD ή flashdisk πριν απο το σκληρο. Στο ρυθμιζουν ή σε αφηνουν να το ρυθμισεις; Τη δουλεια μας κοιταμε να κανουμε και οχι καταχρησεις. Ευχαριστω εκ των προτερων
miv05ath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Παιδια εγω αυτα τα ακουω βερεσε παντως. Εχω βαλει στο σπιτακι μου, στα 5 μετρα απο το κρεβατι και μπαινω με περιπου μισο mbit και δε σκαω για τιποτα. Κατεβαζω οτι θελω, γραφω οτι θελω, οπου θελω και δε δινω και αναφορα σε κανεναν.
miv05ath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Ούπς! Ξέχασα να γράψω πως αυτά που κατέβασες σου τα γράφουν αυτοί σε δικό τους cd/dvd το οποίο πληρώνεις. Το ξέρω ότι είναι σπάσιμο ειδικά αν θες να κατεβάσεις κάτι που έιναι μεγάλο να χωρέσει σε δισκέτα και πολυ μικρό να μπεί σε cd, αλλά έτσι το έχουν κανονίσει.χμμμμ........τι να πεις! Η γυφτια δεν εχει ορια. Κοιτανε να βγαλουν απ' τη μυγα ξυγκι! Ελεος
greekboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 enas filos mou mou exei pei pos mporw na do ta cd-key pou exoun perastei sta paixnidia otan ta egkatestisan se ena opiodipote internet cafe mipos exte idea pos ginete auto?
damn3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 an exeis arketa permision mporeis, eite pigenontas sthn registry i stous fakelous twn paixnidiwn.
greekboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 μπορειτε να μου περιγραψετε μια τετοια μεθοδο?
fantomas3004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Το Internet Cafe στο Δίον Αγίας Παρασκευής. Λεωφόρος Μεσογείων . . . κοντά στην ΕΡΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα