Animas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Θα εκτιμουσα προτασεις . Κυριως την θελω για να βλεπω ταινιες η αλλα videos (συνηθως αρχεια *.avi) κ για videogames...
vamour Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 me tin viewsonic pou exw den exw provlima mexri twra.crt 19" kati se fx 92 leei epanw.exei kai koumpi epanw pou rithmizei tin foteinotita analoga ti vlepeis game-txt-video.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Θα σου πρότεινα Samsung ή Eizo είναι και οι δύο κορυφές!!!!
felikas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Η ΝΕC που έχω στην υπογραφή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Τη θεωρώ αξιόπιστη και σοβαρή εταιρεία. Και οι Diamondtron είναι ιδανικότατες για ταινίες - γι'αυτό την έχω άλλωστε... P.S.: Εizo=κορυφή, αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζουν την τόση διαφορά χρημάτων από τις υπόλοιπες.
fabiawrc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 κατοχος mitsubishi diamondpro 930 sb 19" φοβερο contrast τελεια παλετα χρωματον αλλα δυστυχως επειδη λιωνω στο νετ αρχιζε και με κουραζε και στραφηκα σε μια lg tft 1932s 300 eyro dual view me high definition clips και δεν το πιστευα.οι tft εχουν κανει μεγαλη προοδο!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 H ερώτηση είναι, πόσο σκοπεύεις να την κρατήσεις... Προσωπικά είχα μία 17" CRT που με περιόριζε απο πλευράς αναλύσεων, και επειδή ακόμα και μια 19" TFT δεν θα μου έδινε κάτι παραπάνω από 1280*1024, πήγα σε 19" CRT. Επειδή οι TFT έχουν κάνει καλά βήματα, και οι CRT (κακώς) εγκαταλείπονται, ξέρω ότι σε κανένα χρόνο θα βρώ τα στοιχεία που θέλω σε μια TFT. Με την λογική του ενός χρόνου, κατέληξα στην πολύ φθηνή (150€) 9K+ του Πλαισίου (http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html). Για τα χρήματα που έδωσα, είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Αλλά, αν σκοπεύεις να την κρατήσεις παραπάνω, ψάξε για κάτι καλύτερο.
chris12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Η ΝΕC που έχω στην υπογραφή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Τη θεωρώ αξιόπιστη και σοβαρή εταιρεία. Και οι Diamondtron είναι ιδανικότατες για ταινίες - γι'αυτό την έχω άλλωστε... P.S.: Εizo=κορυφή' date=' αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζουν την τόση διαφορά χρημάτων από τις υπόλοιπες.[/quote'] Συμφωνώ. Οι ΝΕC είναι φοβερές και έχουν τέλεια χρώματα. κατοχος mitsubishi diamondpro 930 sb 19" φοβερο contrast τελεια παλετα χρωματον ΝΕC = mitsubishi Μεταχειρισμένες θα τις βρεις γύρω στα 100 ευρώ.
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 δίνω την δίκή μου 19αρα LG σε αριστη κατάσταση.Δες τις αγγελίες.. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148904
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.