Προς το περιεχόμενο

προβλημα με HTTP SERVER

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τζιφος,δεν μπορω να καταφερω κατι ...ειναι διαφορετικες οι εικονες που δειχνει ο ολλανδος...

Επισης ολα τα υπαρχοντα filter sets ειναι ηδη active

Δημοσ.
τζιφος' date='δεν μπορω να καταφερω κατι ...ειναι διαφορετικες οι εικονες που δειχνει ο ολλανδος...

Επισης ολα τα υπαρχοντα filter sets ειναι ηδη active[/quote']

Οι εικόνες αφορούν στο web interface που πιαθνότατα είναι διαφορετικό.

Στη 3 παράγραφο που αναφέρει για τα filter δίνει ένα link για τις ρυθμίσεις από telenet.

Δε ξέρω τι ακριβώς ρυθμίσεις έχεις κάνει αλλά ξαναλέω ότι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.

Με παίδεψε τότε και εμένα αρκετά γι' αυτό είμαι τόσο επίμονος.

Μάλιστα, όπως λέω και στην αρχή, κανα-δυο φορές και εμένα φαίνοταν ότι δεν "επαιζε" τελικά έβρισκα το λάθος.

Αν θες στείλε screenshots με τις ρυθμίσεις σου.

Ίσως σε μπέρδεψα λέγοντας σου να φτιάξεις εξ' αρχής νέο set. Πιθανόν να αρκούσε κάποια αλλαγή στα defaults.

ΥΓ : Εκείνη την εποχή έκανα καθημερινά δοκιμές στις ρυθμίσεις μέχρι που μια μέρα βάζοντας λάθος wan-ip, έπεσα κατά λάθος πάω σε ένα άλλο αφύλαχτο Zyxel ... Hack κατά λάθος

Δημοσ.

Το server σου, κάποιος άλλος (όχι εσύ) τον βλέπει κανένας άλλος από έξω. Αν ναι είναι όλα ok εκτός τον nat loopback. Στειλε το wan-ip σου να δω αν μπορώ να το δω με http://wan-ip

Σε κάθε περίπτωση οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις είναι ΚΑΙ στο NAT ΚΑΙ στο FILTERS ΚΑΙ στο FIREWALL

Δημοσ.

@21:03 => No good. Αλλά δε κάνει ούτε ping, πιναθών να άλλαξες ip.

Πάλεψε το λίγο. Σίγουρα εκεί πρέπει να το ψάξεις (εφόσον από ότι φαίνεται τα άλλα είναι ok). Αν νομίζεις ότι έκανες καμιά πατάτα κάνε reset στα defaults το router και κάνε τις ελάχιστες δυνατες ρυθμίσεις.

Δες ποιο default Filter Set χρησιμοποιεί και δες αν αυτά επιτρέπουν την 80 (νομίζω το επίμαχο Filter Set είναι το no2 NetBIOS_WAN).

Αν όχι πρόσθεσε σε στο Filter ένα Rule για την 80, ή αν υπάρχει ήδη τέτοιο δες αν είναι Active. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι παραπάνω.

(και τσέκαρε στο remode node setup τα Filter set που χρησιμοποιείς)

Δημοσ.

Έκανες αλλαγή σε άλλη πόρτα από την 80 (και στο server και στο port forwarding); Στην 80, όπως καταλαβαίνεις, παίζει το web interface του router σου, οπότε περιπλέκονται λίγο τα πράγματα.

Επίσης, το ping δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για το αν είναι up, συνήθως είναι κομμένο by default. Σε συμβουλεύω να μην κάνεις publish την ip σου σε ένα δημόσιο forum, ενέχει κινδύνους. Μπορείς να κάνεις το test με κάποιο φίλο που θα δώσει: http://your-ip: port-number

Δημοσ.

Το απογευμα που θα γυρισω απο την δουλεια, θα αλλαξω το port του router σε 8080 να δω αν παιζει ετσι...λετε να ειναι τοσο απλο τελικα ; και να μη χρειαζεται να μπερδευτω με filtering rules;

Δημοσ.

Θα αλλάξεις εννοείς την port που παίζει το web interface του router σου; Εγώ σου πρότεινα το αντίστροφο, να αλλάξεις την port που παίζει το web interface αυτού του server που εγκατέστησες και αντίστοιχα βέβαια να κάνεις forward αυτή τη νέα πόρτα. Γενικά έχεις κάνει port forward σε άλλες εφαρμογές;

Δημοσ.

οχι δεν εχω κανει Port forward σε αλλες εφαρμογες.Δεν μπορω να αλλαξω το Port που παιζει η εφαρμογη που φτιαχνει web server το pc μου(προκειται για το WWW FILE SHARE PRO).Αναγκαστικα πρεπει να αλλαξω το port που παιζει το web interface του royter μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...