utistas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δεν είπε κανένας να μη βγάλετε λεφτά αλλά με μέτρο ρε παιδιά... Πήγα για ολογοήμερες διακοπές στην Ύδρα και θέλησα να πάω για μπάνιο σε παραλία του νησιού... Για όσους δεν γνωρίζουν στην Ύδρα δεν υπάρχουν δρόμοι και αυτοκίνητα ή μηχανές ή ποδήλατα. Η μόνη λοιπόν λύση είναι δια θαλάσσης και μάλιστα την εποχή που πήγα μόνο με θαλάσσια ταξί... Οι τιμές που βλέπετε στην επισυναπτόμενη φωτό είναι απλής μετάβασης ανεξαρτήτως ατόμων... Αυτά και περαστικά...
Arioch79 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μίλαγα τις προάλλες με άτομο (πειραιώτη) που πήγαινε παλιότερα πολύ συχνά Ύδρα. Ξέρει μάλιστα και πολλούς "αυτόχθονες" υδραίους, καθώς και άτομα που έχουν μαγαζιά εκεί. Απ' ό,τι μου λέει το έχουν παρακάνει τα τελευταία χρόνια, και απ' ότι φαίνεται το έχουν ήδη πληρώσει, γιατί πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει. Πάντως απ' ό,τι κατάλαβα μάλλον πάνε να μετατρέψουν την Ύδρα σε θέρετρο πλουσίων, γι' αυτό και οι εξωφρενικές τιμές. Είναι ο καλύτερος τρόπος να διώχνουν τους μπατήριδες. Μακριά...
utistas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Να συμπληρώσω ότι οι τιμές του δίκλινου δωματίου την βραδιά δεν πέφτει κάτω από 100 ευρώ...Κρίμα...
MariaTs. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ο Χριστός κι Παναγία! Με τέτοιες τιμές αγοράζω δικό μου κότερο! Kαι δεν πάμε διακοπές σε κάνα νησί της Μεσογείου...; Φθηνότερα θα κοστίσει!
Icecut Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Καλά τα πραγματα μου φαίνεται οτι όσο πάνε και χειροτερεύουν...Τέλος πάντων τι να πέι κανεις,απλά το αποφεύγεις,έχει και άλλα νησιά πολύ όμορφα και πολύ φτηνα!Μη κάνω πάλι διαφήμιση στον τόπο μου...
sniper_206 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Καλά τρελάθηκαν τελείως? Για να καταλάβω, δίνεις 100€ από Πειραιά για Ύδρα (πηγαιν-έλα) και άλλα 200€ στο ξενοδοχείο για ένα διήμερο χωρίς διατροφή και λοιπά έξοδα... Ε άμα είναι να φάω το μισό μηνιάτικο για ένα γαμοδιήμερο στην Ύδρα καλύτερα να κάτσω σπίτι μου... Με τόσα λεφτά άνετα περνάς ένα πενθήμερο σε άλλα νησιά και γουστάρεις και περισσότερο!
adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 νομιζω οτι φετος εχουν χαζεψει τελειως πανε να θυσαυρισουν ολοι οι καραγκιοζηδες που το παιζουν ξενοδοχοι? πηρα κατι τηλεφωνα σε ξενοδοχεια c κατηγοριας και μου ζηταγαν 160ε!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 νομιζω οτι φετος εχουν χαζεψει τελειωςπανε να θυσαυρισουν ολοι οι καραγκιοζηδες που το παιζουν ξενοδοχοι? πηρα κατι τηλεφωνα σε ξενοδοχεια c κατηγοριας και μου ζηταγαν 160ε!!!!! Δυστυχώς έχει περάσει η νοοτροπία του βλάκα πελάτη που πληρώνει όσο να'ναι γιατί οι "κύριοι" αυτοί θέλουν το χειμώνα να πάνε Μπαχάμες. Να ψοφήσουν όλοι της πείνας! Δυστυχώς, με κάτι τέτοιες ΗΛΙΘΙΕΣ νοοτροπίες, οι τουρίστες την κάνουν σιγά-σιγά για τα τουρκικά παράλια και χάνουμε και το τελευταίο εκμεταλλεύσιμο προϊόν μας, τον τουρισμό.
adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 περισυ πηγα ζακυνθο και κατι γριουλες σε ερειπια χωρις κλιματισμο ζηταγαν 100ε και τελικα βρηκα σε μεγαλο συγκροτημα, οπου δεν το περιμενα, δωματιο με 55ε και πρωινο
blueviper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Η γνωστή ελληνική βραχυχρόνια κουτοπονηριά...ας ξεζουμίσουμε τον πελάτη αφού τον βρήκαμε, αδιαφορώντας για τον αν πρόκειται να τον ξαναδούμε του χρόνου. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου κι οι γείτονες ευημερούν... Προς το παρόν, ακόμα είμαστε αποδέκτες της καλής εικόνας που παρουσιάσαμε στους Ολυμπιακούς...γευόμαστε τα αποτελέσματα της προσποιητής μας φιλοξενίας. Μου θυμίσαμε νυμφίδιο που στην προσπάθειά του να ντυθεί νυφούλα, κάνει όλα τα χατήρια στο γαμπρό μέχρι τη μέρα του γάμου. Με τέτοιες τιμές φοβάμαι πως μάλλον δε θα την τιμήσω την ομορφότερη χώρα του κόσμου...θα επιλέξω κάποια πιο δύσμορφη, για να βγάλω και το Χειμώνα μου.
bandito Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δυστυχώς έχει περάσει η νοοτροπία του βλάκα πελάτη που πληρώνει όσο να'ναι γιατί οι "κύριοι" αυτοί θέλουν το χειμώνα να πάνε Μπαχάμες.Να ψοφήσουν όλοι της πείνας! Δυστυχώς' date=' με κάτι τέτοιες ΗΛΙΘΙΕΣ νοοτροπίες, οι τουρίστες την κάνουν σιγά-σιγά για τα τουρκικά παράλια και χάνουμε και το τελευταίο εκμεταλλεύσιμο προϊόν μας, τον τουρισμό. [/quote'] Στην Βενετία, το water taxi απο το αεροδρόμιο στο νησάκι έχει μόλις 40 euro (η απόσταση είναι μεγάλη). Whiskey να καίει το σκάφος στην Ύδρα, πάλι πολλά είναι
Arioch79 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Έχουν ήδη αρχίσει να τα πληρώνουν αυτά οι κουτοπόνηροι ελληνάρες "τουριστικοί επιχειρηματίες" (εν ολίγοις κάθε βλάχος (με τη κακή έννοια) που έτυχε να έχει σπίτι σε ένα νησί). Ένας θείος μου πήγαινε οικογενειακώς σε ένα συγκεκριμένο ξενώνα στη χαλκιδική επί τρία χρόνια σερί γιατί έμεναν πάντα πολύ ικανοποιημένοι. Πρόπερσυ το καλοκαίρι, του ζητήσανε τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ λεφτά από τη προηγούμενη χρονιά! Εννοείται ότι δε ξαναπάτησαν. Μετά από λίγο καιρό είδα ρεπορτάζ στη τηλεόραση από τους "τουριστικούς παράγοντες" της χαλκιδικής που έκραζαν το κράτος γιατί είχε πέσει ο τουρισμός! Επίσης, όταν είχα πάει στην αντίπαρο πρόπερσυ, περίμεναν στο λιμάνι καμιά δεκαριά τέτοιοι "επιχειρηματίες" με πλακάτ που έγραφαν τιμές δωματίων μέχρι και 25 ευρώ τη μέρα! Εμείς είχαμε πάει στο κάμπινγκ από το οποίο μείναμε πολύ δυσαρεστημένοι, αλλά άνετα βρήκαμε απίθανο δυάρι (σαλόνι, κουζίνα, τηλεόραση, AC unit σε κάθε υπνοδωμάτιο), με 15 ευρώ το άτομο! Βέβαια αν τσέκαρες τις τιμές που οι ίδιοι κύριοι που ζητιάνευαν για πελάτες στο λιμάνι είχαν ορίσει πριν από την τουριστική περίοδο, θα έβλεπες 80άρια και 100άρια ευρώ που θα πήγαινε γόνα...
Lomar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Εγώ είμαι απο Ρόδο και πολύ λαός το έχει παρα χέσει με την ακρίβεια! Και που πάνε απέναντι στην Τουρκία οι τουρίστες καλά μας κάνουν! ΑΛΛΑ! Στη Ρόδο χάνουμε τουρίστες ΚΑΙ εξαιτίας του ΚΡΑΤΟΥΣ! Το Queen Marry II έχει έρθει 2 φορές Ρόδο (με προγραμματισμένο το ωράριο και τα έξοδα των τουριστών) και τελικά πήγε απέναντι επειδή δε ΧΩΡΟΥΣΕ στο κωλολιμάνι μας, που εδώ και 20 χρόνια το φτιάχνουν, πέρνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ κονδύλια και ακόμη είναι ΜΠΑΖΑ!!! Έλεος, αγορανομία για ελέγχους δν υπάρχει;;;
Bougas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 δωματιο με 55ε και πρωινο μαρεσει που αναφερεις και το πρωινο! σιγα ρε,1 φετα με μαρμελαδα και 1 ποτηρι νερο? ε,τοτε συμφερει!
__D3mIaN__ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Εδώ που φτάσαμε πιο οικονομικά σου έρχεται να πας εξωτερικό παρά να πας σε κανά νησάκι... και καλά εμείς, σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δε θα μπορούν ούτε στον τόπο τους να πάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.