Vegito1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Γεια σε όλους, λοιπόν θα μπω κατευθείαν στο θέμα..... Τις προάλλες πήρα με αναβάθμηση από την Vodafone ένα Sony Ericsson W810i για τον γιο μου. Εδώ είναι το πρόβλημα... Η Vodafone (καθώς και κάθε άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας), όπως πιθανότατα γνωρίζετε παραμετροποιεί τα κινητά με δικό της firmware, logos, icons & settings... όμως ο γιος μου είναι κάτοχος κινητού από άλλη εταιρεία και γι' αυτό υπάρχουν κάποιες όχι μόνο τεχνικές αλλά και αισθητικές ασυμβατότητες (δεν είναι δυνατόν το κινητό να έχει logos & icons της Vodafone ενώ στο δίκτυο να γράφει άλλο)... Αναρωτιόμουν λοιπόν αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω στο κινητό το εργοστασιακό firmware της Sony Ericsson, έτσι ώστε να μην υπάρχει τίποτα από Vodafone μέσα... Γίνεται?? Παρακαλώ βοηθείστε αφού δώθηκε ολόκληρη αναβάθμιση για το κινητό και είναι κρίμα να πάει στο βρόντο... Παρακαλώ σημειώστε ότι αποζητώ ΝΟΜΙΜΕΣ λύσεις και όχι του τύπου cracks κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Vegito1
Angeldust Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Επίσημα δεν γίνεται αυτό που θέλεις, υπάρχει σχετική συμφωνία μεταξύ Vodafone και SonyEricsson. Ετσι λοιπόν βγαίνουν ξεχωριστά firmware updates για Live και non-Live κινητά. Ανεπίσημα, γίνεται πολύ εύκολα, θα σου στοιχίσει 10 ευρώ και γίνεται μέσω δικτύου. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες στο http://www.davinciteam.com
KnightRider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ θέλω βοηθεια με αυτό. Και εγώ έχω sony ericsson w810i vodafone.
bazexas200a Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 kalispera kai xronia pola. exo 2 thl to 1 einai k810i kai to allo einai w700i.pos ginetai na peraso ta thlefona apo to k810i sto w700i.exo to pc suite.euxaristo.
KnightRider Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Κανονικά όταν συνδεει το usb καλώδιο πάνε στο ο υπολογιστής μου και το διαβάσει σαν να είναι φορητός δισκος.Αντεγραψε τα αρχεία και βάλτα στο σκληρό δισκο και μετα αποσυνδέεις το usb απο το κ810 μετα θα συνδέσεις το w700. Πάνε στο σκληρό δισκο εκεί που αποθήκευσες απο το κ810 κάντα αντιγραφή και μετά πάνε και κάντα επικόλληση στο w700.
ana_mas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Για δειτε και στα καταστήματα 9volto μήπως μπορούν τα παιδιά να σας βοηθήσουν....
alexisgt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά για w810 VF η λύση είναι εδώ... Εγώ το έκανα κ όλα μια χαρά... Σαν ένα normal w810! (Ο καθένας με δική του ευθύνη βέβαια..!)
KnightRider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ναι και εκεί έχει προγραμματα κλπ??? γιατι δεν είμαι μέλος και θελει register.
andr3as Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Κάνε register, δεν θα χάσεις.... έχει και προγράμματα. Απλά ΠΡΟΣΟΧΗ με τις αναβαθμίσεις γιατί μου έχουν έρθει αρκετός κόσμος που είχε αποτυχίες. Αν δεν είστε σίγουροι, καλύτερα να πάτε σε κάποιον που είναι η δουλειά του ή σε κάποιον τουλάχιστον που το έχει ξανακάνει κάποιες φορές....
KnightRider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Eγω που μπήκα τώρα στο myphone είδα οτι μόνο αλλάζεις τα εικονίδια του μενού. Εγώ θέλω να βγάλω γενικά το λογισμικό της vodafone να είναι κανονικο σαν να το πήρα απο τον GERMANO
andr3as Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Eγω που μπήκα τώρα στο myphone είδα οτι μόνο αλλάζεις τα εικονίδια του μενού.Εγώ θέλω να βγάλω γενικά το λογισμικό της vodafone να είναι κανονικο σαν να το πήρα απο τον GERMANO Η λύση που θέλεις στην έχουν δώσει στα πρώτα post του θέματος που άνοιξες... Παιδιά για w810 VF η λύση είναι εδώ...Εγώ το έκανα κ όλα μια χαρά... Σαν ένα normal w810! (Ο καθένας με δική του ευθύνη βέβαια..!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.