N3M3SiS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 vasika paizoun 2 probs me softs autin tin stigmi. 1) prin ligo kairo k dn 8umamai epeita apo poia allagi epeil8e to prob me ton browser, o firefox tin psiloakouse. ti ennow. ennow oti suxna, ews sunexeia to anoigma mias selidas epiferei k ena tremoulo stin o8oni tou mozilla k i selida pigaine panw katw. oxi polu, alla psilotremei k mou spaei ta neura. k an auto dn 3ekinisei me to anoigma mias selidas, 3ekinaei stadar meta, me to anoigma enos neou tab. exw tin teleutaia ekdosi tou agglikou mozilla k dn exw epixeirisei ws twra reinstall, mias k i8ela na dw prwta an eixe k kapoios allos kapoio paromoio prob k an nai, pws tin palepse. ti mporei na ftaei gia to tremoulo auto? 2) autin tin stigmi douleuw me zone alarm security suite, xwris na exw valei k to antivirus tis zone alarm. katevasa to f secure na valw gia antivirus, alla kata ti diarkeia tis egkatastasis mou zitise na apegkatastisw to zone alarm gia na sunexisw, eleos dld. mallon 8ewrise oti exw k to antivirus tis zonealarm panw. tespa apo ti fainetai dn 8a valw f secure mias k dn diati8emai na vgalw to zonealarm pou exw apo tote pou evala k tin dsl, polu kairo twra xwris na exw to paramikro provlima. exete na mou proteinete kapoia alli lusi na dokimasw gia antivirus? ektos an pisteuete oti paizei k kapoios allos kalos sundiasmos antivirus kai firewall na valw opote feel free na ekfrastite. (ektos apo symantec vevaia dn 8a tin ante3w tosi epivarinsi sto pc )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.