georgemarios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 γεια σας παιδια, θελω να παρω ενα λαπτοπ, μια απο τις χρησεις του οποιου θα εινια 3D programming ΚΑΙ στο linux τα περισσοτερα μοντελα που βρισκω ειναι με ΑΤΙ καρτες γραφικων, τις οποιες μεχρι τωρα ηξερα οτι εχουν αρκετα προβληματα με το λινουξ. Τωρα βλεπω οτι η ΑΤΙ εχει βγαλει νεους drivers και θελω αν εχει κανεις δοκιμασει να μου πει αν η κατασταση εχει οντως βελτιωθει. Θελω να πω ειναι κριμα να παρω κατι με μια x1600 ας πουμε και να μη δουλευει σωστα.......... Btw, για την αγορα του λαπτοπ ειχα ανοιξει θρεντ στο υπο-φορουμ για λαπτοπς, αλλα η ερωτηση αυτη ειναι πολυ linux-specific για να απαντηθει εκει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Απέφυγε την ATi οσο μπορείς. Ψάξε για κάτι με nVidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Όσο διαβάζω και γω,φαίνεται ότι η κατάσταση έχει όντως βελτιωθεί.Κοίτα και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 ετσι βλεπω και εγω.... βασικα ειμαι ενα τσακ πριν αγορασω καποιον turbo-x λαπτοπ (για το service κυριως). Εχει βαλει κανεις σας linux σε τετοιο μηχανημα; Πρεπει να αποφυγω κατι που κραυγαλεα αρνειται να δουλεψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Κάτι που πιθανότατα θα αρνείται να δουλέψει είναι το εσωτερικό modem.Αν αυτό δεν σου δημιουργεί πρόβλημα,δε νομίζω να σε ζορίσει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 μπα οχι, μεσω εθερνετ μπαινω....... χμ, ισως με τα ασυρματα μπορει να εχει ντραβαλα, αλλα τεσπα ευχαριστω για το χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 file mou an kai eimai ati fan gia kapoious logous tha sou elega kai ego na pas se Nvidia apla douleyoun den se pedeboun tora oso gia to turbo x amma einai na kaneis tetia agora den mamiete i ati tha exeis tosa alla problimata ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.