iNorganic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Pantos h tainia thewreitai apo tis kaluteres kwmwdies , proswpika einai ekso apo ta nera mou alla mias k exei toso kales kritikes skeftomai na tin chekarw
Panathinaikara Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 super. Μάλλον η καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της PIXAR
Nomikaria Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Πραγματι,ειναι φοβερη ταινια...Μαλλον η καλυτερη ταινια κινουμενων σχεδιων που εχω δει.Ωραια υποθεση,καλοι διαλογοι και φοβερα γραφικα...Αξιζει!!
Commentator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 πολύ καλύ πλόκη και ενδιαφέρων σενάριο η ταινιούλα
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα μου αρεσε σαν ιστορια κυριως,μου αρεσε το σεναριο της...τωρα βεβαια γελασα 3 φορες-κ αν-(νταξ,χιουμορ δεν ειχε ιδιαιτερο,οπως πχ ο νεμο,κ τα οποια αστειακια ειχε,μου φαινοταν αποκλειστικα για παιδακια) ολες κ ολες,αλλα δεν λεει κ κατι αυτο,η ταινια ηταν παρα πολυ καλη,παρα πολυ ομορφα μυνηματα κ πολυ καλη σκηνοθεσια...σιγουρα καλυτερο απο το Cars,αλλα τα Toy story(ειδικα αυτα τα δυο) k nemo,δεν τα ακουμπαει καν,ουτε κατα διανοια....ειναι ο ιδιος σκηνοθετης που εκανε κ τους Απιθανους,που μου αρεσε κ αυτο τρελα(ειχε κ γ@μ@τη θεματολιγια βασικα)....παντως,για να πω κ την κακιουλα μου,μου αρεσει παρα πολυ η pixar,ειδικα σε σχεση με ολα τα αλλα καρτουν που βγαινουν,ειναι πολυ μπροστα σε καθε τομεα,αλλα αν απεναντι σε ιαπωνια-animation δεν πιανει μια....παντως ο ρατατουης λεει στο σινεμα κ με υποτιτλους,οι φωνες ειναι ολα τα λεφτα...
ClockworkPlum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μου άρεσε. Πλάκα είχε. Και τα φτιάξανε πολύ ωραία οι άτημοι...
theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Η PIXAR αν βγάζει μια ταινία, πάντα μα πάντα θα είναι βελτιωμένη από την προηγούμενη (ειδικά στο κομμάτι του animation). Τώρα τελευταία μάλιστα, κυκλοφόρησαν δύο dvd με όλα τα μίνι κλιπάκια που έχουν φτιάξει κατά καιρούς, και ήταν μόνο διαθέσιμα στα έξτρα των dvd .
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Χαριτωμένο. Πολύ καλό από την άποψη του τεχνικού τομέα -έως εξαιρετικό, κάπως απλοϊκό προβλέψιμο και εμφανώς προσανατολισμένο σε παιδικό κοινό από την άποψη του σεναρίου/υπόθεσης. Τώρα εγώ βέβαια είμαι κολλημένος με το Άρωμα του Ζισκίντ, αλλά μόνο εγώ είδα τις επιρροές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.