metalmike Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δεν υπάρχει η σελίδα που δίνεις...Mia xara yparxei...ksanakoitakse to giati viastikes na apantiseis mou fainetai! Καμία δυσκολία όταν αλλάζεις browser, όλοι εξωτερικά μοιάζουν. Δεν είναι λειτουργικό για να συνηθίσεις στα χούγια του...Ma ennoeitai pws den milaw gia ta ekswterika,gia ta eswterika milaw,tis rythmiseis giati i parametropiisi tou opera einai safws kalyteri apo afti tou firefox... Επίσης να πω και άλλο ένα αρνητικό του Opera' date=' ότι είναι πάρα πολύ ασταθής σε κάποιες versions. Ο Firefox πάντα ήταν πάρα πολύ σταθερός...Φίλε μου ό,τι και να λες, δεν αλλάζω τον firefox, γιατί δουλεύω Linux και ο Opera στο Linux είναι ελεεινός, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στο λειτουργικό που χρησιμοποιώ. Ο Opera είναι άθλιος στο Linux. Έχει πρόβλημα στα Ελληνικά(δεν μπαίνουν σωστά οι τόνοι) και τα γραφικά του και τα χρώματά του είναι άθλια....[/quote']Sou eipa egw na allakseis ton firefox???:confused:Esy toulaxiston eisai magkas giati exeis dokimasei kai tous 2 browsers kai epelekses!Me geia sou kai me xara sou kai provlima sou(kai kala na patheis ),egw linux den xrisimopoiw,paradexomai oti sto linux einai katwteros o opera apo ton firefox,oloi to lene,egw tha diafwnisw?Apla sta windows o opera den paizetai,pws na to kanoume...afou eides kai to filaraki pio panw den iksere gia opera...as eixe o opera ti diafimisi tou firefox kai tha sou elega egw...giati mono atoma pou apo firefox pigan se opera(otan ton emathan kai ton dokimasan)kserw kai oxi to antitheto...
xaxa1982 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Mia xara yparxei...ksanakoitakse to giati viastikes na apantiseis mou fainetai! Χθες το βράδυ δεν υπήρχε το site, δεν βιάστηκα να απαντήσω... Ma ennoeitai pws den milaw gia ta ekswterika' date='gia ta eswterika milaw,tis rythmiseis giati i parametropiisi tou opera einai safws kalyteri apo afti tou firefox...[/quote'] Ίσως επειδή έχεις την φιλοσοφία των Windows και όχι των Linux, δεν κατάλαβες τι είπα. Όταν είπα εξωτερικά εννοούσα και τις ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις και στους 3 browsers είναι σχεδόν ίδιοι. Που θα δυσκολευόταν δηλαδή ο χρήστης? Στο να φορτώσει bookmarks? Αφού όλοι σου έχουν επιλογή κατευθείαν. Δεν υπάρχει κάποιος που πρέπει να κάνεις δέκα συνδυασμούς από ρυθμίσεις για να βάλεις bookmarks, με μια κίνηση είσαι έτοιμος... Sou eipa egw na allakseis ton firefox???:confused:Esy toulaxiston eisai magkas giati exeis dokimasei kai tous 2 browsers kai epelekses!Me geia sou kai me xara sou kai provlima sou(kai kala na patheis )' date='egw linux den xrisimopoiw,paradexomai oti sto linux einai katwteros o opera apo ton firefox,oloi to lene,egw tha diafwnisw?Apla sta windows o opera den paizetai,pws na to kanoume...afou eides kai to filaraki pio panw den iksere gia opera...as eixe o opera ti diafimisi tou firefox kai tha sou elega egw...giati mono atoma pou apo firefox pigan se opera(otan ton emathan kai ton dokimasan)kserw kai oxi to antitheto...[/quote'] Το ότι ένα άρθρο γράφει για την ανωτερότητα του Opera, εμένα δε μου λέει τίποτα!Υπάρχουν πολλά άρθρα στο Internet που μιλάνε για την ανωτερότητα του Firefox και άλλα που μιλάνε για την ανωτερότητα του IE 6(αν είναι δυνατόν). Ακόμα και στο άρθρο που μου έδωσες, για να χαντακώσουν τον Firefox, έγραψαν ότι ο IE 6 έχει λιγότερες απαιτήσεις σε hardware, επειδή ο ένας δουλεύει σε 486 και ο άλλος σε Pentium 233MHz και γι'αυτό είναι καλύτερος. Είμαστε σοβαροί? Αν είναι έτσι, ο lynx(δεν έχει γραφικό περιβάλλον και δουλεύεις σε terminal) στο Linux είναι ανώτερος απ'όλους, γιατί δουλεύει και σε τοστιέρα. Όπως έχω ξαναπεί, ο καθένας βλέπει με τις ανάγκες του και πράττει. Στο παιδί που ζήτησε λύση στο πρόβλημά του, εγώ θα του προτείνω Firefox, γιατί με βόλεψε κι εσύ Opera. Και οι δύο έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δεν χρειάζονται φανατισμοί! Υ.Γ.:Ελπίζω να συμφωνείς ότι όλοι οι Browsers έχουν τα δικά τους μειονεκτήματα και να μην θεωρείς τον Opera τέλειο.
metalmike Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Χθες το βράδυ δεν υπήρχε το site, δεν βιάστηκα να απαντήσω...Ypirxe apla ekana ena lathaki kai meta apo 5 lepta ekana edit kai to diorthwsa! Ίσως επειδή έχεις την φιλοσοφία των Windows και όχι των Linux, δεν κατάλαβες τι είπα. Όταν είπα εξωτερικά εννοούσα και τις ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις και στους 3 browsers είναι σχεδόν ίδιοι. Που θα δυσκολευόταν δηλαδή ο χρήστης? Στο να φορτώσει bookmarks? Αφού όλοι σου έχουν επιλογή κατευθείαν. Δεν υπάρχει κάποιος που πρέπει να κάνεις δέκα συνδυασμούς από ρυθμίσεις για να βάλεις bookmarks, με μια κίνηση είσαι έτοιμος...Apla ithela na pw oti o opera exei para polles rythmiseis gia ta panta kai thelei poly psaksimo!Eksallou sti leksi dyskolefteis evala " " an eides! Το ότι ένα άρθρο γράφει για την ανωτερότητα του Opera, εμένα δε μου λέει τίποτα!Υπάρχουν πολλά άρθρα στο Internet που μιλάνε για την ανωτερότητα του Firefox και άλλα που μιλάνε για την ανωτερότητα του IE 6(αν είναι δυνατόν). Ακόμα και στο άρθρο που μου έδωσες, για να χαντακώσουν τον Firefox, έγραψαν ότι ο IE 6 έχει λιγότερες απαιτήσεις σε hardware, επειδή ο ένας δουλεύει σε 486 και ο άλλος σε Pentium 233MHz και γι'αυτό είναι καλύτερος. Είμαστε σοβαροί? Αν είναι έτσι, ο lynx(δεν έχει γραφικό περιβάλλον και δουλεύεις σε terminal) στο Linux είναι ανώτερος απ'όλους, γιατί δουλεύει και σε τοστιέρα. Όπως έχω ξαναπεί, ο καθένας βλέπει με τις ανάγκες του και πράττει. Στο παιδί που ζήτησε λύση στο πρόβλημά του, εγώ θα του προτείνω Firefox, γιατί με βόλεψε κι εσύ Opera. Και οι δύο έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δεν χρειάζονται φανατισμοί!Egw panta parathetw stoixeia kai apodikseis kai o kathenas krinei opws aftos pistevei ton kathe browser!Opoios thelisei links gia apodikseis oti o opera einai kalyteros apo ton firefox se taxytita,asfaleia ktl egw edw tha eimai na tou dwsw!Kai na pw kai kati symantiko,to paidi zitise lysi sto provlima tou gia ton internet explorer kai gi'afto prepei na tou apantisoume!Apantiseis styl vale firefox,vale opera einai entelws aparadektes!Sou leei o allos "exw ena provlima me mia rythmisi" kai oi alloi lene "peta to pc kai pare podilato"! Υ.Γ.:Ελπίζω να συμφωνείς ότι όλοι οι Browsers έχουν τα δικά τους μειονεκτήματα και να μην θεωρείς τον Opera τέλειο.Ennoeitai,eksallou ola einai thema goustwn!
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως έχοντας δοκιμάσει πια και fιrefox και opera θεωρώ ότι και οι δύο είναι μια χαρά με λίγο καλύτερο τον firefox.Βέβαια και οι δύο είναι πολύ καλύτεροι από τον internet explorer :mrgreen:
metalmike Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως έχοντας δοκιμάσει πια και fιrefox και opera θεωρώ ότι και οι δύο είναι μια χαρά με λίγο καλύτερο τον firefox.Βέβαια και οι δύο είναι πολύ καλύτεροι από τον internet explorer :mrgreen:Internet explorer???...Ti einai afto...??? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Internet explorer???...Ti einai afto...??? :mrgreen: Νομίζω ότι είναι κάτι σχετικό με internet... :mrgreen:
teo64x Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Internet explorer???...Ti einai afto...??? :mrgreen: Mafia? I don't know this word...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.