Προς το περιεχόμενο

3/2/476 ΤΗΠ Ξάνθη

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3/2/476 ΤΗΠ Ξάνθη ...εκεί πάει μετάθεση ένας καλός φίλος και μετά Διδυμότειχο...Ειδικότητα εχει σχέση με υπολογιστές....τί ειναι τούτο ρε παιδιά? είναι καλά εκεί? Θα περάσει καλά? Στο Διδυμότειχο είναι καλά τα πράματα? Έχει υπηρετήσει εκει κανείς? Πώς είναι τα πράγματα? Ότι πληροφορίες μου δώσετε θα σας είμαι ευγνώμων!

Δημοσ.

Μήπως εννοείς Τ.ΥΠ (Τάγμα Υποστήριξης) ?

Σε ποιό σώμα είναι ΥΠ, ΕΜ, ΤΧ ?

Τους αριθμούς 3/2/476 δε τους βγάζω

Δημοσ.

Υπάρχει τάγμα με αριθμό 3/2/476 ? Σαν ημερομηνία λήξεως μοιάζει :) :) :)

μήπως εννοείς 326 ή 226 ή 476 ?

----

Αλλά και πάλι πληροφορικάριο τάγμα είναι, τι μπορεί να σου κάνουνε.

Το πολύ πολύ να σε πήζουνε ... να κάνεις format σε windows PC.

Δημοσ.

Το τάγμα είναι ΑΥΤΟ που σου γράφω.Δεν ξέρω αν σου μοιάζει με ημερομηνία ληξεως γαλακτος η σαν γεννεθλια του μπατζανάκη σου...είναι αυτο που σου γράφω.Έαν ξέρεις κάτι για αυτό απαντάς.Εικασίες κάνω και εγώ.Στρατό πήγα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το στρατοπεδο ειναι μεσα στην πολη και 10 λεπτα απο τισ καφετεριες φαγαδικα κτλ.εχει καλες εκσοδους αλλα ειναι πολυ προβλεπε.θα περασει καλα περισσοτερα δεν κσερο γιατι εγω ημουν στο διπλα καταραμενο στρατοπεδο.Η κσανθη ειναι γαμω τις πολης αλλα οι φοιτιτριες βγαινουν μετα τις 12 οποτε πρεπει να παιρνει διανηκτερευσεις...

Δημοσ.
Το τάγμα είναι ΑΥΤΟ που σου γράφω.[/b']Δεν ξέρω αν σου μοιάζει με ημερομηνία ληξεως γαλακτος η σαν γεννεθλια του μπατζανάκη σου...είναι αυτο που σου γράφω.Έαν ξέρεις κάτι για αυτό απαντάς.Εικασίες κάνω και εγώ.Στρατό πήγα.Ευχαριστώ

Οπ, οπ, οπ ... μια μύγα, θα τη σκίσω τη $%%@$#@ ....

Δημοσ.

Αν είστε Διαβιβαστές και πήρατε μετάθεση για μια μονάδα της μορφής χχ/ψψ/471 ΤΗΠ αυτό είναι για σας!

Επειδή ανήκω σε αυτή την ομάδα και έψαξα πολύ να καταλάβω τι ακριβώς σήμαινε αυτό για την μετάθεσή μου' date=' γράφω μερικές αράδες για τους επόμενους.

Πρόκειται για το 471 Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου. Λέγεται έτσι γιατί ασχολείται με ραδιοακροάσεις, καθώς και εντοπισμό ραδιοπομπών. Ως εκ τούτου, έχει διμοιρίες σε πολλά νησιά. Π.χ. ο 2ος Λόχος έχει στην Χίο, στην Λήμνο και στην Μυτιλήνη, και ο 1ος στην Ρόδο, στην Σάμο και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι.

Έτσι, αν η μετάθεσή σας είναι 1/2/471 ΤΗΠ, θα είστε στην 1η Διμοιρία, 2ου Λόχου, 471ου Τάγματος Ηλεκτρονικού Πολέμου στην Μυτιλήνη.

[/quote']

Όπως καταλαβαίνεις ταγμα 3/2/476, μάλλον πρόκειται για 3η Διμοιρία, 2ος λόχος, 476 τάτγμα.

Τα τάγματα του ΕΣ έχουν εως 3 ψηφία. Αυτό που γράφεις δεν είναι κωδικός τάγματος αλλά διμοιρίας.

Εγώ δηλαδή υπηρέτησά στο τάγμα "ούτε που θυμάμαι διμοιρία/ΛΤΧ/96 ΤΥΠΕΘ".

Όταν δεν ξέρεις κάτι μην αρπάζεσαι τόσο έυκολα

Δημοσ.

Neo thanks!

Ρε Drlo εσύ αμφισβήτησες ότι το 3/2/476 υφίσταται και αναρωτιώσουν...

τι ακριβώς δεν ξέρω γώ και αρπάχτηκα? δεν το κατάλαβα αυτο?

Πήγες μετά στους Ομήρους.gr έεεεεμαθες πώς είναι διμοιρία λόχου...και μετα ήρθες και μας έκανες και τον ενήμερο...Δεν πειράζει...Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Δημοσ.
Το στρατοπεδο ειναι μεσα στην πολη και 10 λεπτα απο τισ καφετεριες φαγαδικα κτλ.εχει καλες εκσοδους αλλα ειναι πολυ προβλεπε.θα περασει καλα περισσοτερα δεν κσερο γιατι εγω ημουν στο διπλα καταραμενο στρατοπεδο.Η κσανθη ειναι γαμω τις πολης αλλα οι φοιτιτριες βγαινουν μετα τις 12 οποτε πρεπει να παιρνει διανηκτερευσεις...

χα χα χα.... (κοινώς LOL)

και μετά ήρθαν οι μέλισσες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...