paulo_stakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Παιδια πηρα ενα fujitsu και το εχω καμια εβδομαδα και τωρα αρχισε να μου βγαζει συνεχεια τα εξης:::: Η εφαρμογή Generic Host Process for Win32 Services αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση kai Η εφαρμογή Windows Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και μετα λεει και στα δυο απο κατω: Εάν βρισκόσαστε στο μέσο κάποιας εργασίας, οι πληροφορίες με τις οποίες εργαζόσαστε ενδέχεται να έχουν χαθεί ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ MICROSOFT ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Δημιουργήσατε μια αναφορά σφάλματος την οποία μπορείτε να μας στείλετε,ώστε να μας βοηθήσει να βελτιώσοθμε την εφαρμογή Windows Explorer. θα χειριστούμε αυτήν την αναφορά ως εμπιστεθτική και ανώνυμη Αποστολή αναφοράς σφάλματος Να μην αποσταλεί τι να κανω μου εχει σπασει τα νευρα;;; ρε παιδια γιατι μου το εβγαλε αυτο;; καινουργιο laptop ειναι και exω στεναχωρηθει, παιδια βοηθειστε με σας παρακαλω.....
laptopmaniac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Φιλε γεια, Το λάπτοπ σου δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα σαν hardware. Το πρόβλημα σου έγκειτε στο software. Δοκίμασε να κάνεις μια επανεγκατάσταση στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σου μετά απο ένα format και όλα θα πάνε καλά. Αν δεν γνωρίζεις την διαδικασία πήγενε στο κατάστημα που το πήρες και ζήτα ( ευγενικά πάντα ) να στο κάνουν αυτοί. Αν είναι σωστοί επαγγελματίες δεν θα πρέπει να σε χρεώσουν τίποτα μιας και όπως λες το πρόβλημα παρουσιάστηκε απο την αρχή. Αν πάλι είσαι Αθήνα μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ, αν το προτιμάς έτσι Pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.