Apostolishatz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Παίδες ψάχνω ένα πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει να παίζω παιχνίδια PS2 στο PC,ξέρει κανείς κάποιο που να δουλεύει καλά?
snik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 το εχουμε συζητησει απειρες φορες το συγκεκριμενο θεμα αυτην την στιγμη δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να παιξεις ανετα καποιο παιχνιδι γιατι θελει αρκετα μεγαλο επεξεργαστη
Apostolishatz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Πόσο μεγάλο επεξεργαστή? Έχω 3,6Ghz 64 bit,θέλει ακόμα πιο μεγάλο?
Apostolishatz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Σιγά ρε παιδιά,πόσο θέλει πια?Υπολογιστή της NASA?
G_Zisis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Για να παίξει ένα παιχνίδι το πρόγραμμα αυτό,ένας υπολογιστής της NASA καλός θα ήταν.Βασικά δεν φταίει ο επεξεργαστής που έχεις αλλά το ότι το πρόγραμμα είναι σε beta Μορφή και δεν είναι ακόμα έτοιμο.
Bougas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Υπολογιστή της NASA? οχι,αυτος ειναι για το Norton!
Apostolishatz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 οχι,αυτος ειναι για το Norton! Πολύ σωστό αυτό,από τότε που άλλαξα anti-virus και έβγαλα το Norton είδε την υγειά του ο υπολογιστής μου
snik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 για να καταλαβεις τι γινεται το προγραμμα που φτιαχνουν αυτην την στιγμη θα πρεπει σε μορφη software να εξομοιωσει ολοκληρο playstation 2 και για να γινει αυτο οι προγραμματιστες ξαναφτιαχνουν τον κωδικα του playstation 2 απο την αρχη μιας και η sony και η καθε sony δεν δινουν τους κωδικες.Ετσι ο επεξεργαστης του pc τραβαει ολο το ζορι και ακομα δεν υπαρχει επεξεργαστης για να μπορει να τρεξει ανετα τα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.