Saoulos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 To erotima mou einai aplo: poio Wireless DSL Router giro sta 100E na dialekso? Den exo axsolithei idiatera me dsl kai exo akousei pos apo etairia se etairia paizoun megales diafores, gi' auto kai rotao tis apopseis sas. Euxaristo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 εγω εχω αυτο http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613429 αρκετα καλο αλλα στα τορεντς αρχιζει και κανει τα δικα του!κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλο!εχω το pC στον 2ο οροφο και το ρουτερ ειναι στον 3ο και πιανει 100% signal αν θες για ISDn υπαρχει το αναλογο 664 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 ego tha protina opos kai tosa alla atoma edomesa i to linksys wag354g arkei na peraseis to firmware tis forthnet i akoma pio better to zyxel 660hw.oi misoi edomesa zyxel protinoun ite se wireless ite se oxi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.